Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

Mano brangiausias kvepinasi Dior Fahrenheit, pirma karta kai juos pauosciau galvojau apsivemsiu, na o dabar tai pats skaniausias vyriskas kvapas koki tik esu uosciusi. Anksciau kvepindavosi Aqua Di Gio tada irgi veze, dabar kai juos pauostau, daug prisiminimu iskyla...
Atsakyti
Arteja mano brangiausiojo gimtadienis, tai kazkaip zadu pirkt Mexx "Ice Touch". Kazkada abu pauostem - abiem patiko, tai ir galvoju pabandysiu 4u.gif
O paskaicius jusu komentarus apie Givenchy Homme - labai susidomejau, kas cia per kvapas, jei taip jau traukia ax.gif Jauciu teks daryt zygi i parduotuve ir uostyt biggrin.gif
Atsakyti
"Farenheit" liuks
Atsakyti
212.......... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Farenheit thumbup.gif nerealus kvapas
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2006 05 30, 17:09)
Man patys paciausi Calvin Klein Crave. Tik tokie svelnus kvapai ne kiekvienam vyrui tinka.

drinks_cheers.gif mums su vyru irgi labai patinka, ansksčiau tai buvo Hugo (hugo boss) o dabar tai Crave wub.gif
Atsakyti
Mexx mėlyni wub.gif
Atsakyti
Man labai Lacoste "Essential" patinka wub.gif.
Atsakyti
As proteju nuo dvieju vyrisku kvepalu VERSACE MAN ir ISSEY MIYAKE " L'eau d'issey pour homme" <-summer....berods toks pavadinimas ax.gif Vyras turi abiejus tai noriu ji suvalgyti kai jis taip skaniai kvepia wub.gif wub.gif wub.gif

O neskaniausias tai Chistian Dior " Fahrenheit" , bet vyrui jis labai thumbup.gif ( i darba juo kvepinasi kad as neuzuosciau blush2.gif )
Atsakyti
O mano futbolininkas dabar turi 2006 Fifa World Cup
labai geras kvapas wub.gif wub.gif bet atrodo LT nera
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alioshka @ 2006 06 20, 00:44)
O mano futbolininkas dabar turi 2006 Fifa World Cup
labai geras kvapas wub.gif  wub.gif bet atrodo LT nera
user posted image

Labas Alioshka bigsmile.gif Kaip laikotes? Biski ne i tema, bet norejau padekoti uz kvepaliukus jie super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2006 06 20, 17:44)
Labas Alioshka bigsmile.gif Kaip laikotes? Biski ne i tema, bet norejau padekoti uz kvepaliukus jie super thumbup.gif  thumbup.gif

Laba laba smile.gif
Dekui tau, dabar ir Amerikoj turesiu kliente biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti