Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

man tai vyriski kvepalai labai kvepia ax.gif labai malonu but prie issikvepinusio gerais kvepalais vyriskio bigsmile.gif maniskis naudoja harolina herera 212, puma arba armani kvepalus, turiu pasakyt man jie visi kvepia mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane veza sie vyriski kvepalai:

Cartier Declaration
Boss Bottled(jais turbut kiekvienas kvepinasi)
Givenchy Homme

Vyrus su siais kvepalais galeciau suvalgyti
Atsakyti
Man tai Versace Jeans (tie senesni) thumbup.gif
Atsakyti
mane veza sie :
givenchy "pi"
hugo boss "boss" (tie pilki senieji)
cliniques "happy"
ir isvis patinka kvepiantys vyrai wub.gif
Atsakyti
...man tai ypač patinka gaivaus kvapo kvepalai ,dažniausiai moteriškų tokių nebūna...o va vyriški wub.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 03 12, 12:44)
Mane veza sie vyriski kvepalai:
Givenchy Homme

Vyrus su siais kvepalais galeciau suvalgyti

Jei tu apie šituos - tai ir aš galėčiau suvalgyti... wub.gif
user posted image
Atsakyti
Tie patys.
Net savo brangiausiaji ikalbinau jais kvepintis,o tetei padovanojau gimtadienio proga(zinoma jo valgyti nesiruosiu).Bet noriu,kad visi aplinkiniai vyrai si kvapa skleistu.
Mano brolis kvepinasi Dior Fahrenheit,negaliu pernesti sio kvapo.Su mama juokiames,kaip batu tepalas.Dior fanes mane uz siuos zodzius pirstais uzbadys fear.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 03 14, 23:32)
Tie patys.
Net savo brangiausiaji ikalbinau jais kvepintis,o tetei padovanojau gimtadienio proga(zinoma jo valgyti nesiruosiu).Bet noriu,kad visi aplinkiniai vyrai si kvapa skleistu.
Mano brolis kvepinasi Dior Fahrenheit,negaliu pernesti sio kvapo.Su mama juokiames,kaip batu tepalas.Dior fanes mane uz siuos zodzius pirstais uzbadys  fear.gif

smile.gif Dioras lieka Dioru...
Ber jau Armanio vyriški.... galiu ką nors suvalgyti...
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 03 14, 23:32)

Mano brolis kvepinasi Dior Fahrenheit,negaliu pernesti sio kvapo.Su mama juokiames,kaip batu tepalas.Dior fanes mane uz siuos zodzius pirstais uzbadys  fear.gif

Maniskis pries metus siais kvepinosi biggrin.gif Geras kvapas tongue.gif KLASIKA!
dabar naudoja Versace Man
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 03 13, 11:40)
Jei tu apie šituos - tai ir aš galėčiau suvalgyti...  wub.gif
user posted image

Man tai sitie kamparo ar skuzdziu spiritu nesa, bent jau is pradziu blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif

Musu nosytes nepakartojamos.Ko jos tik neuzuodzia irnesakyk.gif
Atsakyti
Man patys paciausi Calvin Klein Crave. Tik tokie svelnus kvapai ne kiekvienam vyrui tinka.
Atsakyti