QUOTE(brashke77 @ 2010 04 22, 13:59)
^idejusi mesa i maiseli, ko gero, dar sniuriuku perrisate?
^kiek laiko garinate ,pvz, apie 1 kg vyniotini?
^ko gero, paukstien garintusi trumpiau ,nei kiauliena
^kiek laiko garinate ,pvz, apie 1 kg vyniotini?
^ko gero, paukstien garintusi trumpiau ,nei kiauliena
vistienos vyniotinius verdu ar kepu 1 val, o kiaulienos, jei tai ne karka 1.30 val, jei karka priklausomai nuo dydzio bet apie 2 val. Visus vyniotinius reikia risti, nes kitaip issivynios, jau kai vynioju nepagailiu, gerai suverziu.
Siandien kaip tik viriau kiaulienos vyniotini su slyvu, kiausinio ir pertrazoliu misiniu. Cia vyro megstamiausias. Viriau 1.35 val. Vyniotinius, kuriuos suvartojam greitai, tai darau ivairius, improvizuoju ka deti i viduri, nes bent jau musu seimynai sausi nepatinka. Vyrui patinka, kada dedu marinuotus grybus i vidu, man patinka su slyvom, o mazasis megsta, kad butu kiausinis