Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

as tai manau,kad vaikuciai isalksta miego metu,maniske irgi keliasi,bet duodu pieno ir kokias 5-6 val ramu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liince @ 2008 10 15, 23:10)
as tai manau,kad vaikuciai isalksta miego metu,maniske irgi keliasi,bet duodu pieno ir kokias 5-6 val ramu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Sutinku, pas mane tas pats. Na, jei vaikas geria piena, tai ka neduoti??? Labiausiai nervuoja, kai ivairios senutes komentuoja, jog nakti valgyti negalima, reikia, kad skrandis pailsetu. Gerai, visi ta supranta, bet gadinti vaikui nervu sistema, kad jis verktu...tai ne man. Ateis laikas ir nustos. Kiti manu kose iki 3 metu valgo ir gyvi sveiki auga.
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2008 10 15, 20:38)
Oi kaip as jus suprantu...Gal kam ir nenormalu pasirodys,bet mes kartu su dukra miegam vienoj lovoj,nematau cia nieko blogo.Su sunum ir miegodavau,tik jis pats i lova ateidavo.Ateis laikas ir baigsis tie kosmarai 4u.gif Sekmes!

tas miegojimas vargina ir tiek ,as skaiciau kad vaikui miegant su tevais ,geriau ir laisviau vystosi smegenis ,jis del nieko nesijaudina ir jokio soko nebuna ,jauciasi saugus prie mamos..tai nors tiek gerai ,...bet is kitos puses norisi ir savo lovoj ramiai issivartyt ir issimiegoti doh.gif ..nu dar palauksiu truputi ,bet jau reikia islaukti kol nesikels naktim blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liince @ 2008 10 15, 23:10)
as tai manau,kad vaikuciai isalksta miego metu,maniske irgi keliasi,bet duodu pieno ir kokias 5-6 val ramu  rolleyes.gif

Gal ir taip,bet maniske jau seniai negeria naktim nei pieno nei arbatos,soskes taip pat nereikia.Zodziu miegam kartu,nakti vis paverkia,bet nuraminu ir toliau miega.Matyt jaucia,kad mama salia ir jai gerai 4u.gif
Atsakyti
Mano mažė prabunda naktį ką nors susapnavus - kartais girdžiu, kaip veja šunį, kartais - kaip ką nors pasakoja iš darželio. Ir prabunda, kai prispiria reikalas į tualetą.
Atsakyti
Dabar jau dažniau pastebiu kad mano mažyliukas vis dažniau nakti sapnuoja košmarus, ar gal šiaip kažka baisaus. Buna net pašoka iš lovos atsistoja ir pradeda žviekti kol nepaimu jo nepaliečiu. Pajutes kad esu šalia toliau miega unsure.gif greičiausiai sapnuoja kažka baisaus duodu ir melisos ir metu arbatos bet kad tas pats verysad.gif pradedu galvoti kad vaikui tas pats kaip ir mamai nuo mažens kiek pamenu visada sapnuodavau visokias baisenybes net miegoti be šviesos bijodavau doh.gif tai galvoju jai mažylis taip pat sapnuoja taip baisiai tai jam tada labai baisu, o padeti su tais sapnais niekaip negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2008 07 08, 14:23)
Mums irgi panašiai buvo. Maždaug nuo 1 metukų prasidėjo naktinėjimai. Tai kadangi buvom pas neurologą įskaitoj tai ir pasiskundėm per eilinę apžiūrą, o ji moteriškė labai gudri (ačiū jai labai) tuoj įtarė virškinimo problemas. Nes tas Jūsų minimas laikas ir rodo, kad sutrikęs virškinimas yra. Tai mums nustatė laktozės netoleravimą, nes po to ėjom pas gastro gydytoją, kuris ir patvirtino neurologės įtarimus. Pritaikius dietas ir kitas priemones, viskas susireguliavo. Tuo pačiu gėrėm kurį laiką ir raminančias vaikiškas priemones nakčiai.

Atkreipkit dėmesį, kaip Jūsų vaikas valgo: ar geras apetitas, ar nepučia pilvo?? Ar giminėj nėra alergiškų pienui?? Kaip vaikučio viduriai, ar nelinkęs viduriuoti?

Šiaip mūsų visi tyrimai buvo geri, tai per šitą dalyką galit ir nieko nepamatyti, kas blogai. O kad yra problemėlė tai tikrai, nemanau kad tai galima nurašyti dantukų dygimui.

Va cia idomu. Mes ir paviduriuojam ir pilvuka mazului pucia. Na apetitas nesubloges.

mes jau irgi kelinat diena 12 arba 1val atsikelia ir taip duodas nervuoja verkia vaikst iki 3 nakties. Sakiau jau sedaliaja duosiu. Mums padeda ramiau miega. o rezimo kai vaikas neissimiega neislaikysi, juk kelias kada issimiega r val eina miegos kada nori. Na siuo metu gerkle vaikui skauda gal ir dantys dygsta. Varksiuke gaila vaiko. Dar duodu melisos arbateles ir laikiu stebiu.
Atsakyti
Daznai vaikai verkia del dienos ispudziu, jei tarkim issigando kokio suniuko ar siaip. Ir nuo pervargimo verkia, net nuo geruju emociju, jei ju buvo lb daug doh.gif
Atsakyti
mes sik tiek aprimom, gal sedalija padejo ar siaip bizas praejom, bet va vakar pirma kart savaitej leido ismiegot be prabudimu
Atsakyti
Manoji irgi naktim prabunda, vis duodu kokios nors arbatėlės iš anksto paruoštos, kartais gurkšnelio užtenka, o kartais ir pusę buteliuko patvarko, o šiaip vis su soske bandau ramint, bet jau lengviau daros, nors mažulei jau 1 m. 9 mėn. gerai, kad rytais duuoda pamiegot, kai reiks i darba manau nebežadins naktim... Jei ne ieškosim būdų, gal ir su vaistukais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belemama @ 2008 10 28, 12:47)
Manoji irgi naktim prabunda, vis duodu kokios nors arbatėlės iš anksto paruoštos, kartais gurkšnelio užtenka, o kartais ir pusę buteliuko patvarko, o šiaip vis su soske bandau ramint, bet jau lengviau daros, nors mažulei jau 1 m. 9 mėn. gerai, kad rytais duuoda pamiegot, kai reiks i darba manau nebežadins naktim... Jei ne ieškosim būdų, gal ir su vaistukais... ax.gif

nu dar darzelis laukia, kai pradeda eiti vaikams daug kas eiciasi. ir miegelis neramus ir pan. Juk naujas issukis vaikui mirksiukas.gif
Atsakyti
mano maziui irgi 1.9 men ,prabunda apie 3 val ir pradeda zysti,o taip nervina...poto lyg ir uzmiega ir taip kas 10-15min kartojasi kokias 2-3 val...paryciais kaip niekur nieko pampia sau iki 9 valandu...o man viresneli i mokykla isleisti,taip ir lieku neissimiegojus... unsure.gif
Atsakyti