Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

QUOTE(XjolanteX @ 2008 10 29, 21:27)
mano maziui irgi 1.9 men ,prabunda apie 3 val ir pradeda zysti,o taip nervina...poto lyg ir uzmiega ir taip kas 10-15min kartojasi kokias 2-3 val...paryciais kaip niekur nieko pampia sau iki 9 valandu...o man viresneli i mokykla isleisti,taip ir lieku neissimiegojus...  unsure.gif

gal vaikui malonu, o tas malonumas baigias mamos neissimiegojimu. gal reiktu jums atskirai miegot?

Dimele raminamos arbateles yra melisos ir ramuneliu
Atsakyti
Sveikutės,
mano dukrytei jau 1,9 mėn., tačiau naktimis vis dar reikalauja pienuko. MP nebemaitinu jau senai, geria paprastą karvės pieną. Būna retų išimčių, kai išmiega visą naktį, bet labai jau retai g.gif Bandžiau naktį duoti ir vandenuko, ir sulčių - niekas nepadeda schmoll.gif Reikalauja pienuko doh.gif Pasidalinkite patirtimi kaip atpratinti, nes manau, kad tokio amžiaus vaikas, jau turėtų miegoti be maitinimo naktį.
Atsakyti
Maniškis mišinuką naktimis gerdavo iki metukų ir dviejų mėnėsių. Susimąsčiau, kad tai vėliau atsilieps, kaip kad mano pažistamos sūnelis (5 metų) dar ir dabar naktimis keliasi atigert vandenuko ar arbatos. Tiesiog iš pradžių mišinuką keičiau arbata, nelabai padėjo. Vieną naktį nedaviau atsigert nieko, kelis kart pabudo, pasimuistė. Po keletos dienų vaikas ramiausiai išmiegojo visą naktį. Linkiu kantrybės ir atrast savitą būdą, kaip užbaigt naktipiečius mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums irgi aktualu, nes dukryte jau 2 metukus turi, o vis dar geria pienuka naktimis. Kazkada meginau keisti kitu gerimu- per miegus sako: "mama, neskanu, noriu pienuko" doh.gif Bet as manau, kad kazkaip pati turi atprast, nes jei neduociau- issibudintu, imtu verkt. Kol kas dar laukiam ax.gif Juk nesites tai iki begalybes. Ateis laikas- isvargs ir miegos sau ramiai visa nakti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mininga @ 2008 11 13, 12:47)
Sveikutės,
mano dukrytei jau 1,9 mėn., tačiau naktimis vis dar reikalauja pienuko. MP nebemaitinu jau senai, geria paprastą karvės pieną. Būna retų išimčių, kai išmiega visą naktį, bet labai jau retai  g.gif Bandžiau naktį duoti ir vandenuko, ir sulčių - niekas nepadeda  schmoll.gif Reikalauja pienuko  doh.gif Pasidalinkite patirtimi kaip atpratinti, nes manau, kad tokio amžiaus vaikas, jau turėtų miegoti be maitinimo naktį.

Iš pradžių, kai nustojau maitinti MP, naktimis šalia laikydavau buteliuką su šilta arbatėle. Tai per naktį kartais ir viso butelio neužtekdavo. Kai jau atsibodo keltis vis kas valandą kitą, tai pasidėjau nešildytos arbatos, o galiausiai ją pakeičiau paprastu vandenėliu. Taip ir baigės gėrimai naktį. Dabar turim kitą bėdą - reikia su mama ir tėte vienoje lovoje miegoti... doh.gif
Atsakyti
istikruju ir mus kankina tabeda...gydytoja sake,kad tai kaip refleksas(tipo papa ciulpia)...o kaip atpratinti nezinau...kai ipiliau vandenuko reke baisiausiai,visus ant koju sukele,o arbatos isgeria labai daug... ax.gif
Atsakyti
Mums 1.5 metuku ir naktimis geriam pienuka, bandziu keisti arbata - tai tada zino visas namas, kad vaikui neduodam pienuko....
O paryciai kai bandau neduoti, tai tada visiskai pilnai atsibundam ir vel esam pikti, nes neismiegoje....
Taigi, ir toliau geriam pienuka net po kelis kartus per nakti....
Atsakyti
Mums dabar metai ir trys mėnesiai. Tik prieš dvi savaites baigėme naktimis valgyti. Pasielgėm taip. Aš išėjau miegoti į kitą kambarį, o vyras, kai naktį vaikiuks prabusdavo, tai užčiūčiuodavo. Man ateiti į kambarį neleisdavo (o kaip sunku buvo išbūti kitame kabaryje doh.gif ). Ptireikė trijų naktų. Persiorentavo ir dabar išmiega iki 5-6 val, o tada rytinį MP geriam.

Atsakyti
Mes jau mėnuo laiko kaip be miego doh.gif Dieną miega apie 2 valandas. Ką nedarau-į lauką daug einam, maudomės, atrodo ir pavargsta nuo įspūdžių, bet naktį keliasi po 3-5 kartus unsure.gif Atsisėda į lovytę ir verkia... Tada užsupu aš jį. Pamiegam kažkiek ir vėl tas pats verysad.gif Pabunda apie 5 ryto, kartais 4 val visas žvalus. Duodu Sedalia sirupo nuo nemigos, bet kol kas rezultatų jokių.
Atsakyti
Tiesiog neduokit ir viskas, jokių gudrybių nėra. Duokit vakare atsigerti, skysčių tikrai nepritrūks. Jei negeria vandens, vadinasi nėra ištroškusi.
Atsakyti
QUOTE(Deilina @ 2008 11 13, 23:17)
Mes jau mėnuo laiko kaip be miego doh.gif Dieną miega apie 2 valandas. Ką nedarau-į lauką daug einam, maudomės, atrodo ir pavargsta nuo įspūdžių, bet naktį keliasi po 3-5 kartus unsure.gif Atsisėda į lovytę ir verkia... Tada užsupu aš jį. Pamiegam kažkiek ir vėl tas pats verysad.gif Pabunda apie 5 ryto, kartais 4 val visas žvalus. Duodu Sedalia sirupo nuo nemigos, bet kol kas rezultatų jokių.

O kada jus maudotes, gal pries miega? Saviske pradejau tik diena maudyti nes jei vakarop tai ji man labai neramiai miega...
Atsakyti
Dar gali pagelbėti čiulptukas, nes dažniausiai naktinio valgymo problema yra pas nenaudojančius čiulptuko. Jei principingai auginant vaiką be čiulptuko, tuomet pasinaudokit pingpungutes patirtimi, kai atpratinama tiesiog neduodant, bet čia jau reikės didelės kantrybės ir užsisipyrimo, čia kaip su migdymu naudojant Ferberio metodą - jei jau nusiteikėt, tai taip ir darykit, nesiblaškykit...
Atsakyti