Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

as savo maziu pradejau nuo maitinimo nakti atpratinti kai jam buvo 3 menesiai.gal ir anksti,bet paklausiau tada mamos,kuri sake,kad seniau nakti nemaitindavo,kad skrandukas pailsetu.is pradziu davinedavau arbateles pagerti,o paskui jau nereikejo ir tos.kazkur po savaites ismiegodavo visa naktele.taciau kai pradejo dygti dantukai,vel prasidejo arbatos gerimas.geriam arbata ir dabar.gal reikes nebeduoti ir tos??? g.gif
Atsakyti
Mažoji nuo kokių 11 mėnesių nebereikalavo naktim pienuko (mišinuko). Bet va vyresnėlė labai ilgai gėrė naktim (ko pasekoje greit išgedo priekiniai dantukai verysad.gif ). Tai ją atpratinom tik 1,6 metų. Ji jau dieną gerdavo iš puoduko. Tai naktį pasiūlėm gert irgi iš puoduko, tai poničkai nepatiko taip smile.gif Ir baigėsi naktiniai pienelio išgėrinėjimai biggrin.gif
Atsakyti
mano mazius nakti prabunda del pilno pamperso.seniau niekada to nebuvo.diena,gali buti slapias iki ausu ir nieko,o va nakti,ciut ciut slapesnis,ir jau keliasi,rekia.pakeiciu ir vel ramu.
na ir kai dantukai dygsta,tai po 5-6kartus per nakti nubunda.jei jau nakti ismiegojo ramiai-tai ryte ieskom dantuko tongue.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Pas mus ta pati istorija su naktiniu valgymu. Mano mergytei 1 m ir 3 sav., vaikeli maitinu pati, tai nakti atsikelia pienuko po 3-4 kartus. Pirma nakties miego dali ismiega savo loveleje, bet ir i ja nunesu miegancia tik nuo kruties. Prabudusi pati ateina i musu lova pavalgyt (yra isimtos groteles lovytes, tai gali islipt), ten ir ismiega visa likusia nakti. Diena dar daugiau praso, valgo po 6-7 kartus, tiksliau ko uzkrimtusi atsigert ateina, nes nei ciulptuku nei buteliuku nuo gimimo neima schmoll.gif Tai jau noreciau nutraukt po biski, bet net nezinau nuo ko pradet, nes negavusi pienuko toki cirka mums parodo doh.gif Tai ir atidedam geresniems laikams ta nujunkyma verysad.gif
Atsakyti
Na, as nemanau kad cia kazkas negerai, kad tokio amziaus vaikai naktimis prabudineja. Nezinau, visu mano draugiu vaikiukai taip elgiasi ir mano dukryte taip pat. kasnakti duodu jai po du tris kartus atsigerti arbatytes, buna ir daugiau, dar keliuosi pamperi keisti, nes po poros buteliuku pamperis buna kiaurai slapias doh.gif Bet siaip vos paduodu buteliuka, vaikas iskart nurimsta isgeria ir uzmiega. Mes nuo pat gimimo soskes nepripazinom, uztat nuolat buteliuko zinduka isikandus su visu buteiuku laksto po namus doh.gif kartais net negeria is jo, bet tiesiog na kaip soske, nematau cia nieko bloga, nes viesoj vietoj mes taip nedarom blush2.gif Dar as galvoju, kad vistiek mums dar ne visi dantukai isdyge, buna naktu, kai mergaite irzlesne ir as visada pagalvoju, kad gal cia dantukai priduoda, nes tikrai yra ne karta ismiegojusi ir visa nakti be problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sunelis miega tik su soske, o kai ji iskrenta, jis prabunda pora kartu per nakti. Nemanau kad cia labai blogai, juk ir suauge zmones prabunda naktim, cia juk nera nenormalu. 4u.gif
Atsakyti
Mano mazyliui tuoj metai, bet keliasi daug kartu, lovyteje miega nuo gimimo. Iki 6 men keldavosi 2-3 kartus, nuo 6 men kai pradejo dygti dantys tai jau nebeskaiciuoju kiek kartu keliasi doh.gif , 4 kartus valgo mano pieno ir siaip pabunda ar is skausmo ar kas negerai nebezinau. Sunku, bet laukiu geresniu laiku rolleyes.gif . Kaip kuri mamyte rase vienu vaikai geri kitu ne biggrin.gif
Atsakyti
mūsų dukrytė irgi keliasi keliskart per naktį,paduodu gerti ir vėl užmiega.Pripratom prie to ir nemanau,kad čia kažkas ne taip ax.gif
Atsakyti
Nešneka kol kas smile.gif
Atsakyti
Mazoji kazkaip pradejo naktimis daznai kalbet, gal diena per daug ispudziu patiria.
Atsakyti
Paskutiniu metu retai, bet buna, kad mazylis kalba naktimis smile.gif
Atsakyti
Kartais pasneka naktimis, matyt sapnuodama.
Atsakyti