Įkraunama...
Įkraunama...

Aklas pasimatymas

Ar teko tokiuose dalyvaut? Kokie ispudziai? Ka tik turejau pavyzdi pries akis  ;D. Moteris ruosies, ruosies, ir sako nezinau ar ilgam. Is to pasakymo supratau kad vyriskio to ji nepazysta, be to paprase manes paskambint jai po kokio pusvalandzio "del viso pikto" gal reiks kokia priezasti namo susigalvot.
Pati niekad nesu tokiam buvusi, nezinau kaip ir kas ten vyksta. Kazkaip nesu megeja tokio tipo siurprizu. Nors ka gali zinot... gal ir praradau kazka savo laiku :smile.gif
Kokia Jusu patirtis? Ar daznai tekdavo ko nors prasyt kad paskambintu? ar tiesiai sviesiai buvot pasake kad "atleisk tu ne man, o as ne tau"?
Atsakyti
dėl aklų pasimatymų, tai galiu iš savo pusės pasakyti, kad ir aš keletą esu turėjusi, kur gi ne, su savo temperamentu ir smalsumu  :smile.gif, ir galiu pasakyti, kad taip galima sutikti tikrai įdomių, vertų dėmesio gerų  žmonių, bent jau man taip papuolė  :smile.gif, nors buvau prisiklausiusi visokių nesąmonių  ohmy.gif
Atsakyti
Esu buvus...Pala, turbut 4 kartus. Tai mano patirtis byloja, kad tokiu budu galima susipazint su didziausiais zlobais ir looseriais :-X O kaip paskui atsifutbolint nuo ju, fantazijos reikalas. Mat, kai zmogus superkompleksuotas kvesha, tai jam ner kaip i akis pasakyt, kad jis man netinkamas, kad paskui nenusizudytu... ;D
Nors galetu pats susiprast... Na, pvz,. isvydes pusantros galvos uz save didesne mergina (tai cia as ;D). Arba pajutes, kad kalba nesirisa katastrofiskai... Bet ko gero, supratingi i aklus pasimatymus eina itin retai... ;D
Ypac isimine vienas pilietis, kuris virtuoziskai bambejo ir viska pasaulyje keike. Beveik net isiterpt neleisdavo smile.gif na, viskas blogai, ir amen. Tai mane pagavo sportinis azartas - negi nesugebesiu is jo nieko teigiamo ispest? na ir pradejau - as ka nors parodau, o jis isaiskina, kodel tai blogai ;D.
Sakau, va parduotuve graziai irengta - sako, debilas projektavo, o savininkas didziausias pasaulyje kiaule.
Sakau, va masina grazios spalvos nuvaziavo - sako, o zinai, kaip masinas vagia?
Sakau, stai upe, argi ne grazu? Sako, o i ja zinai kiek kanalizacijos isbega?
Pavasaris, sakau, pauksteliai skraido - sako, o jie sika, padlos, visur.
Ir taip toliau! Prasom man paploti - istveriau visas 45 minutes...
Atsakyti
O kaip galima papulti i tokius aklus pasimatymus? Negi atsiverti telefonu knyga, duri pirstu ir kvieti kazka i akla pasimatyma? Papasakokit, as taip nebuvau niekada, bet gal ir smagu butu. [smiley=000178.gif]
Atsakyti
Na, paprastai pazistami pripersa, tfu, geradejai smile.gif O va ta lobi tai buvau apskritai egzotisku budu nurovus - buvo, o gal ir tebera tokia kontora, kur pagal fizionomija nustato, kokiai charakterio grupei tu priklausai, neprisimenu, kaip tai vadinasi, nu kur ten Napoleonai, Dreizeriai, hamletai, na, suprantat apie ka as smile.gif Tai va, jaunystej domejausi tokiais visokiais (uztai dabar niekuo nebetikiu)  8) Na, mane labai buvo sunku nustatyt megejiskai, tai nuejau pas profesionalus. Ten sumoki ar tai 20 Lt ir tave "isburia". O paskui tuo paciu pagrindu yra pazinciu kontora, supersa tave su tau idealiai tinkanciu, tik reikia dar kazkiek uz tai sumoket. Lankomumas toj kontoroj nedidelis. As partnerio kaip ir neieskojau, tai mokejau tik uz nustatyma. Na ir nustate man kazkoki reta tipaza, kuriu pas juos truksta. Tai sako ta moteriske, ar nesutiktumete susipazinti, pas mus yra vienas labai jums idealiai tinkantis, o jusu tipazo reta, tai gal galetumet su juo susitikt, jis jau ilgai neissirenka... Idomu pasidare labai, nu duokit , sakau biggrin.gif Rezultata aprasiau virsuj ;D
Atsakyti
Teko buti gal tuzine tokiu pasimatymu, tai paskui tik galvasopis kaip cia greiciau ir kulturingiau atsisveikinti. Bet viena syki ir uzkibau - dabartine mano seimyna ir yra tokio pasimatymo pasekme.
Atsakyti
Buvau kokiame 100 aklų pasimatymų - mano gyvenimas internete dažniausiai tai ir kadrai ten kimba. Vat ir eini su tokiais, ir nežinai ką pamatysi smile.gif Negaliu sakyti, kad visada tik blogai, buvo ir liuks partijų, ir nuostabaus bendravimo.
Vat gal ne į temą, bet kažkas iš tos operos - turėjom projektuką, atrinkti vienai firmai 10 gražių vyrų, prezentaciojoms ar kam ten - nu, buvo konkretūs reikalavimai ūgiui svoriu, o išvaizda, taip ir pasakė - kad būtų gražūs. (Dar nebuvo jokių modelių agentūrų). Pradėjo diedai skambinti, aiškinam reikalavimus ir gale teškiam - pažiūrėk į veidrodį. Jei gali pasakyti, kad tu gražus vyras - ateik. Ir ką galvojat? Beveik visi gražuoliai atėjo  :o Būtumėt jūs juos mačiusios - va čia yra pozityvaus mąstymo pavyzdys. Kai kuriuos tik šernams baidyti galima skirti, o jie save pasaulinio lygio gražuoliais laikė....Košmaras kažkoks  ???
Tai ir akli pasimatymai tokie - kai nupasakoja, kokie gražūs, o pamatai Kvazimodą....būna ir atvirkščiai - peikia save, o pamačius tik ir norisi hmhm  :smile.gif
Atsakyti
[quote] Tai ir akli pasimatymai tokie - kai nupasakoja, kokie gražūs, o pamatai Kvazimodą....būna ir atvirkščiai - peikia save, o pamačius tik ir norisi hmhm  :smile.gif[/quote] Dėkui už patarimą  ;) Dabar žinosiu kaip elgtis  ;D Beje aš irgi labaiiiii nekoks  :smile.gif 8)
Atsakyti
taip, vienus superša, pavyzdžiui, draugės, ( mano draugė neturėjo su kuo švęst Naujako, tai aš jai prikabinau savo kadrą, kuriuo norėjau atsikratyti :smile.gif), va, kaip aklai supažindinta...kitos kreipiasi į mokamas pažinčių tarnybas, kitos bendrauja internetu ir taip susidraugauja, kitos tiesiog atsiliepia į vieną kitą skelbimą laikraštyje (aš, pavyzdžiui, irgi kokius 4 kartus taip esu susitikusi ir  sutikau 3 tikrai fainus, išprususius, turtingus ir įdomius vyrus, vienas irgi geras žmogus, bet per paprastas, per senas  buvo :smile.gif su vienu net 9 mėn. išbendravom, vos neapsivedžiau  ohmy.gif)
Atsakyti
Aš ir buvau tokiam pasimatyme.. :smile.gif Tiesiog bendradarbe baisiai norejo su savo sunum mane suvesti, ir suorganizavo ta pasimatymą....Įdomu buvo, jai prigalvojau kaip jis atrodo, kaip ka, cirkai ir tiek...
Atsakyti
As irgi buvau ne vienam aklam pasimatyme. Na, siaip per viena is ju susipazinau su savo vyru  ;D Tai buvo paskutinis aklas pasimatymas  ;)
Atsakyti
[quote]  Tai buvo paskutinis aklas pasimatymas  wink.gif
[/quote] Tai aišku  :smile.gif Juk dabar prasidėjo slapti pasimatymai, kad vyras nesužinotų  :smile.gif ;D
Atsakyti