Esu buvus...Pala, turbut 4 kartus. Tai mano patirtis byloja, kad tokiu budu galima susipazint su didziausiais zlobais ir looseriais :-X O kaip paskui atsifutbolint nuo ju, fantazijos reikalas. Mat, kai zmogus superkompleksuotas kvesha, tai jam ner kaip i akis pasakyt, kad jis man netinkamas, kad paskui nenusizudytu... ;D
Nors galetu pats susiprast... Na, pvz,. isvydes pusantros galvos uz save didesne mergina (tai cia as ;D). Arba pajutes, kad kalba nesirisa katastrofiskai... Bet ko gero, supratingi i aklus pasimatymus eina itin retai... ;D
Ypac isimine vienas pilietis, kuris virtuoziskai bambejo ir viska pasaulyje keike. Beveik net isiterpt neleisdavo

na, viskas blogai, ir amen. Tai mane pagavo sportinis azartas - negi nesugebesiu is jo nieko teigiamo ispest? na ir pradejau - as ka nors parodau, o jis isaiskina, kodel tai blogai ;D.
Sakau, va parduotuve graziai irengta - sako, debilas projektavo, o savininkas didziausias pasaulyje kiaule.
Sakau, va masina grazios spalvos nuvaziavo - sako, o zinai, kaip masinas vagia?
Sakau, stai upe, argi ne grazu? Sako, o i ja zinai kiek kanalizacijos isbega?
Pavasaris, sakau, pauksteliai skraido - sako, o jie sika, padlos, visur.
Ir taip toliau! Prasom man paploti - istveriau visas 45 minutes...
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.