Oi kiek ju buvo
;D nemazai net su vyro zinia ;D ;D ;Dtik bebunant tokiuose pasymatymupse vyras SMS atakuodavo pvz.durk saklute ir bekit....Tiesa i tuos pasymatymus gyvenime nesu viena ejusi,nes per daug nedrasi,o tie"aklieji"visada sutikdavo kazkodel su mano salygom ir susitikdavom tryse arba dar koki drauga atsivesdavo.Tikriausiai kazkam kils klausimas kodel kai istekejau ejau i tuos aklus pasimatymus?ogi seimos drauge niekaip negali susirast draugo, tai mes ir toki varijanta isbandem,tik gaila kad vyrus labiau istekejusios domina :-/o atsikratyt kaip kitom visiskai lengva buvo,nes jokiu duomenu niekada apie save neduodavom(nebent draugei patikdavo).Tiesa pasakius nesigailiu ne vieno pasimatymo ir visus prisiminsiu visa savo gyvenima,nes tai nuotykiai ir pazintis su ivairiais zmonemis (buvo net keleta zymiu)....
Pas mane irgi tu aklu pasymatymu buvo n... Susipazindavau per interneta ir su drauge lekdavom [smiley=umn.gif], buvom tokios "pakalusios" :o, galima sakyt visus isnaudodavom iki paskutines minutes, o paskui paprasciausiai palikdavom... Na tikrai labai blogos buvom ;D, bet dabar uztai yra ka prisimint ir pasijuokt... O siaip tai gerai, kad viskas gerai baigdavosi... buvom tokios drasuoles, lipdavom i prabangias masinas net nesusimastydamos... :
Dabar pagalvoju, kad mums tikrai pasiseke, jog neuzsirovem ant kokio [smiley=stupid.gif]...
[quote]Teko buti gal tuzine tokiu pasimatymu, tai paskui tik galvasopis kaip cia greiciau ir kulturingiau atsisveikinti. Bet viena syki ir uzkibau - dabartine mano seimyna ir yra tokio pasimatymo pasekme.[/quote]
Pritariu. mano šeimyna irgi tokio pasimatymo pasekmė. O anksčiau irgi buvo tuzinai aklų pasimatymų. Norėjosi ir greičiau ir kultūringiau atsisveikinti, bet buvo ir peraugusių į gražią draugystę, kurios manau ir dabar dar nėra nutrūkę.
Pritariu. mano šeimyna irgi tokio pasimatymo pasekmė. O anksčiau irgi buvo tuzinai aklų pasimatymų. Norėjosi ir greičiau ir kultūringiau atsisveikinti, bet buvo ir peraugusių į gražią draugystę, kurios manau ir dabar dar nėra nutrūkę.
Turejau ne viena akla pasimatyma ir ju deka isigijau tikrai gerus draugus kurias esu patenkinta.Buna,kad sustinki ir nesupranti ka cia veiki,o buna taip,kad sustinki ir kalbi,kalbi lyg 100 metu pazinotum ir taip gera gera.Tiesiog atrandi idomu zmogu:)
:
esu buvus,bet pries eidama visad nuotraukos paprasau. Beje paskutinis aklas pasimatymas vis dar tebesitesia.... ;D :
na man teko irgi ne viename aklame pasimatyme pabuvoti. buvo ir tokiu, kai tikrai noredavosi kuo greiciau atsisveikint, o buvo ir visai smagiu. viena karta, kai dar tik buvau pradejusi sirgti mirc liga ;D, o mano nikas pirmiausia buvo tox, kad iskart negaledavo nuspresti-mergina as ar vaikinas, tai ilindau i kanala, kur tuo metu "berniukai-homoseksualiukai" snekejo. as nieko nesuprasdama pasisveikijau su visais (hm, as net apsidzeugeu pamaciusi vien vyriskus nikus-maniau "Ot laimikis!" ;D) ir prasidejo pasnekesys, kuris po poros valandu peraugo i tai, kad du vaikinai man paskyre pasimatyma-tipo su jais dviem kartu nueit i kavine, nes jie buvo draugai. As tik suplojau rankom, pasipudravau nosyte ir "i trasa"!
Ir jums reikejo matyti, kaip nustebo vienas is "vaikinu", kai pamate ateinancia mergina... Ju veidai buwo taaaaaaip istyse... bet vakara praleidau gerai-pasnekejom apie kosmetika, madas, pamaciau dvieju vyru- isimylejeliu sypsenas, ko anxceu "in real" nebuvau maciusi ;) ;D
Tikra aferistė, tokį malonumą vaikinams sugadinai :
;D
Man tai laaaabaaaaai gaila laiko, kuri sugaisau tokiems pasimatymams. Tusti zmones visi iki vieno buvo. Ir ko as tikejausi? Filmo scenarijaus, nauju nuotykiu, draugo? Gal kam ir nuskilo, bet tikriausiai 0,0000001 atvejis is 100.
| QUOTE (kri @ 2003 12 02, 11:44) |
| Man tai laaaabaaaaai gaila laiko, kuri sugaisau tokiems pasimatymams. Tusti zmones visi iki vieno buvo. Ir ko as tikejausi? Filmo scenarijaus, nauju nuotykiu, draugo? Gal kam ir nuskilo, bet tikriausiai 0,0000001 atvejis is 100. |
Sutinku,man taip pat buvo taip.Net nezinojau kaip atsikratit ko greiciau .
Dabar kazkaip tai pasikliauju savo nuojauta.Daugiau pasirasyneji ir jau bendras vaizdas apie zmogu yra.Su vienu vaikynu iki siol dar bendrauju,jau metai bus greitai.Bet jis man nepatiko pradzioja,bet ilgiau pabendravus,pagalvojau-"kodel gi ne..."
As tai nesizaviu aklais pasimatymais, gal kad ir taip gerbeju netruko..
O dar eiti ir nezinoti pas ka.. turbut nesiryzciau..
O dar eiti ir nezinoti pas ka.. turbut nesiryzciau..
| QUOTE (kri @ 2003 12 02, 11:44) |
| Man tai laaaabaaaaai gaila laiko, kuri sugaisau tokiems pasimatymams. Tusti zmones visi iki vieno buvo. Ir ko as tikejausi? Filmo scenarijaus, nauju nuotykiu, draugo? Gal kam ir nuskilo, bet tikriausiai 0,0000001 atvejis is 100. |
As irgi tas 0,0000001 atvejis is 100. Turbut tavo skaiciavimuose reiks ivesti pataisa, nes jau vien is cia pasisakiusiu ne viena atrado SAVO
esu buvus ir as ne vienam tokiam aklam pasimatyme... na man asmeniskai labai patiko tiesiog eini ir nezinai ka sutiksi... tame ir idomumas... na teko nusivilt gal pora kartu....
bet igyjau ir labai daug geru draugu ir pazystamu
o tokio kaip atsikratymo niekad nereikejo... tiesiog pabendrauji jei patinka nueini antra karta, jei ne nebesutinki ir viskas
o tokio kaip atsikratymo niekad nereikejo... tiesiog pabendrauji jei patinka nueini antra karta, jei ne nebesutinki ir viskas