Įkraunama...
Įkraunama...

Aklas pasimatymas

O as tai nesu buvusi ne viename aklame pasimatyme smile.gif Kazkaip niekada netrauke tokie dalykai. Nesu neprognuozajamu situaciju megeja...
Atsakyti
Esu dalyvavus tik viename aklame pasimatyme, bet po to ka isvydau tai visa fantazija atsoko blink.gif ir atsisakiau sitos atrakcijos. Bachuriukas kuris buvo save nupasakojas tai visai turejo nieko atrodyti, bet... Kai ji isvydau jis gal buvo 1.54 m ugio ir labai negraziu veido bruozu, plius dar kvailas. Pasnekejus su juo pamaciau , kad vienintelis dalykas apie ka jis supranta tai yra kompjuteris. Nezinojau kaip graziai su juo atsisveikint, bet tada mane isgelbejo drauges, tad isejo mandagiai atsisveikinti.
Atsakyti
Mano aklas pasimatymas baigesi vestuvemis wink.gif, o po metu susilaukem ir dukrytes clap.gif Bet cia manau likimas toks jau buvo, kiek zinau daugeliui tokie akli pasimatymai nieko gero neduoda unsure.gif
Atsakyti
o as is kita savaite einu i akla pasimatyma tongue.gif del to zmogaus is Klaipedos i Kauna vaziuoju, bendraujam nuo sausio galo smile.gif ziuresim, kas gausis....ir bijau, ir noriu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2003 07 31, 06:14)
Esu buvus...Pala, turbut 4 kartus. Tai mano patirtis byloja, kad tokiu budu galima susipazint su didziausiais zlobais ir looseriais :-X O kaip paskui atsifutbolint nuo ju, fantazijos reikalas. Mat, kai zmogus superkompleksuotas kvesha, tai jam ner kaip i akis pasakyt, kad jis man netinkamas, kad paskui nenusizudytu... ;D
Nors galetu pats susiprast... Na, pvz,. isvydes pusantros galvos uz save didesne mergina (tai cia as ;D). Arba pajutes, kad kalba nesirisa katastrofiskai... Bet ko gero, supratingi i aklus pasimatymus eina itin retai... ;D
Ypac isimine vienas pilietis, kuris virtuoziskai bambejo ir viska pasaulyje keike. Beveik net isiterpt neleisdavo smile.gif na, viskas blogai, ir amen. Tai mane pagavo sportinis azartas - negi nesugebesiu is jo nieko teigiamo ispest? na ir pradejau - as ka nors parodau, o jis isaiskina, kodel tai blogai ;D.
Sakau, va parduotuve graziai irengta - sako, debilas projektavo, o savininkas didziausias pasaulyje kiaule.
Sakau, va masina grazios spalvos nuvaziavo - sako, o zinai, kaip masinas vagia?
Sakau, stai upe, argi ne grazu? Sako, o i ja zinai kiek kanalizacijos isbega?
Pavasaris, sakau, pauksteliai skraido - sako, o jie sika, padlos, visur.
Ir taip toliau! Prasom man paploti - istveriau visas 45 minutes...

ir as su tokiu pasimatyme buvau laugh.gif gal tas pats? wink.gif
osiaip tai nemazai tokiu pasimatymu esu apturejus, visi jie lochai buvai, nu sakau ne kiek neperdedama, ir tikrai prisistatinejo nerealiais grazuoliais, net eit susitikt nejauku budavo, maniau, kad per prasta busiu tokiems princams, o pamacius juos begt noredavosi laugh.gif betpaskutinis pasimatymas tebesitesia iki siol wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieshka: 21 gegužės 2004 - 12:16
QUOTE (agnieshka @ 2004 05 21, 12:10)
(....) Pavasaris, sakau, pauksteliai skraido - sako, o jie sika, padlos, visur (...)

laugh.gif laugh.gif gerai parasyta laugh.gif laugh.gif
vakar buvau aklame, nus ir visai nieko smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE (Just Agne @ 2004 05 19, 18:32)
o as is kita savaite einu i akla pasimatyma tongue.gif del to zmogaus is Klaipedos i Kauna vaziuoju, bendraujam nuo sausio galo smile.gif ziuresim, kas gausis....ir bijau, ir noriu wink.gif

Idomu kaip sekesi. Pasidalink savo ispudziais rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai tie akli pasimatymai ne prie sirdies.Karta su tokiu vyruku skambinejomes,kol pakviete i pasimatyma.Telefonu visai nieko buvo,bet ka as zinau kas jis per vienas,Pakviete as sutikau ,bet neprizadejau.Sutarem vieta,atpazinimo zymes (tik savo pasakiau klaidingas).Taigi,nuejau i zvalgyba ir palaukiau.Atvaziavo tokia mafijoziska mazina,islipo is jos trys vyrukai tokie kampuoti,kazka pasnekejo ir vienas pasiliko toj sutartoj vietoj (kvietejas),o kiti netoliese vaiksciojo ir stebejo zmones.Blyn galvoju,neisiu,nes isisodins tie ambalai i masina ir tiutiu,tuo labiau,kad niekas apie ta pasimatyma nezinojo.Visi atrode panasus i nusikaltelius.Taigi,uzteko zvalgybinio pasimatymo ir gryzau namo.O jis paskambino ir buvo labai susinervines,kad as neatejau,net sauke ant manes,kad atseit kazkokia merguzele jo uz nosies nevedzios.Pasiunciau ji po velniu...vat ir atsiskleide "romantikas".Po to karto aklais pasimatymais netikiu...
Atsakyti
QUOTE (vedeja @ 2004 05 22, 22:31)
Idomu kaip sekesi. Pasidalink savo ispudziais  rolleyes.gif

butinai wink.gif
Atsakyti
2.gif as irgi buvau ne vienam pasimatime doh.gif o patikekit tai kosmaras ir kartu malonumas ,kai tu ziuri i akis ir klausai ka tau pasakoje biggrin.gif gali psihologu bgut clap_1.gif bet geriause3i eiti i p0asimatima jei zinai kaip jis atrodeo ,nes kitaip nezinai koki velne pamatysi ir kiek laiko sugaisi. mad.gif
Atsakyti
QUOTE (dziulija @ 2004 05 23, 18:26)
2.gif as irgi buvau ne vienam pasimatime doh.gif o patikekit tai kosmaras ir kartu malonumas ,kai tu ziuri i akis ir klausai ka tau pasakoje biggrin.gif gali psihologu bgut clap_1.gif bet geriause3i eiti i p0asimatima jei zinai kaip jis atrodeo ,nes kitaip nezinai koki velne pamatysi ir kiek laiko sugaisi. mad.gif

rolleyes.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Just Agne @ 2004 05 23, 11:14)
butinai wink.gif

grizau jau is Kauno! Isvaziavau anksti ryte, bet neperspejusi vaziavau, tai teko pasedet parke (Ramybes atrodo). Susitikom, foto buvom apsikeite, tai dideliu staigmenu nebuvo wink.gif nuvaziavom prie Kauno mariu, i Karmelava cepelinu ir i parka Vytauto smile.gif VISKAS buvo tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti