O as tai nesu buvusi ne viename aklame pasimatyme
Kazkaip niekada netrauke tokie dalykai. Nesu neprognuozajamu situaciju megeja...
Esu dalyvavus tik viename aklame pasimatyme, bet po to ka isvydau tai visa fantazija atsoko
ir atsisakiau sitos atrakcijos. Bachuriukas kuris buvo save nupasakojas tai visai turejo nieko atrodyti, bet... Kai ji isvydau jis gal buvo 1.54 m ugio ir labai negraziu veido bruozu, plius dar kvailas. Pasnekejus su juo pamaciau , kad vienintelis dalykas apie ka jis supranta tai yra kompjuteris. Nezinojau kaip graziai su juo atsisveikint, bet tada mane isgelbejo drauges, tad isejo mandagiai atsisveikinti.
Mano aklas pasimatymas baigesi vestuvemis
, o po metu susilaukem ir dukrytes
Bet cia manau likimas toks jau buvo, kiek zinau daugeliui tokie akli pasimatymai nieko gero neduoda
o as is kita savaite einu i akla pasimatyma
del to zmogaus is Klaipedos i Kauna vaziuoju, bendraujam nuo sausio galo
ziuresim, kas gausis....ir bijau, ir noriu
| QUOTE (Noa @ 2003 07 31, 06:14) |
| Esu buvus...Pala, turbut 4 kartus. Tai mano patirtis byloja, kad tokiu budu galima susipazint su didziausiais zlobais ir looseriais :-X O kaip paskui atsifutbolint nuo ju, fantazijos reikalas. Mat, kai zmogus superkompleksuotas kvesha, tai jam ner kaip i akis pasakyt, kad jis man netinkamas, kad paskui nenusizudytu... ;D Nors galetu pats susiprast... Na, pvz,. isvydes pusantros galvos uz save didesne mergina (tai cia as ;D). Arba pajutes, kad kalba nesirisa katastrofiskai... Bet ko gero, supratingi i aklus pasimatymus eina itin retai... ;D Ypac isimine vienas pilietis, kuris virtuoziskai bambejo ir viska pasaulyje keike. Beveik net isiterpt neleisdavo Sakau, va parduotuve graziai irengta - sako, debilas projektavo, o savininkas didziausias pasaulyje kiaule. Sakau, va masina grazios spalvos nuvaziavo - sako, o zinai, kaip masinas vagia? Sakau, stai upe, argi ne grazu? Sako, o i ja zinai kiek kanalizacijos isbega? Pavasaris, sakau, pauksteliai skraido - sako, o jie sika, padlos, visur. Ir taip toliau! Prasom man paploti - istveriau visas 45 minutes... |
ir as su tokiu pasimatyme buvau
osiaip tai nemazai tokiu pasimatymu esu apturejus, visi jie lochai buvai, nu sakau ne kiek neperdedama, ir tikrai prisistatinejo nerealiais grazuoliais, net eit susitikt nejauku budavo, maniau, kad per prasta busiu tokiems princams, o pamacius juos begt noredavosi
| QUOTE (Just Agne @ 2004 05 19, 18:32) |
| o as is kita savaite einu i akla pasimatyma |
Idomu kaip sekesi. Pasidalink savo ispudziais
Man tai tie akli pasimatymai ne prie sirdies.Karta su tokiu vyruku skambinejomes,kol pakviete i pasimatyma.Telefonu visai nieko buvo,bet ka as zinau kas jis per vienas,Pakviete as sutikau ,bet neprizadejau.Sutarem vieta,atpazinimo zymes (tik savo pasakiau klaidingas).Taigi,nuejau i zvalgyba ir palaukiau.Atvaziavo tokia mafijoziska mazina,islipo is jos trys vyrukai tokie kampuoti,kazka pasnekejo ir vienas pasiliko toj sutartoj vietoj (kvietejas),o kiti netoliese vaiksciojo ir stebejo zmones.Blyn galvoju,neisiu,nes isisodins tie ambalai i masina ir tiutiu,tuo labiau,kad niekas apie ta pasimatyma nezinojo.Visi atrode panasus i nusikaltelius.Taigi,uzteko zvalgybinio pasimatymo ir gryzau namo.O jis paskambino ir buvo labai susinervines,kad as neatejau,net sauke ant manes,kad atseit kazkokia merguzele jo uz nosies nevedzios.Pasiunciau ji po velniu...vat ir atsiskleide "romantikas".Po to karto aklais pasimatymais netikiu...
| QUOTE (dziulija @ 2004 05 23, 18:26) |
| |
| QUOTE (Just Agne @ 2004 05 23, 11:14) |
| butinai |
grizau jau is Kauno! Isvaziavau anksti ryte, bet neperspejusi vaziavau, tai teko pasedet parke (Ramybes atrodo). Susitikom, foto buvom apsikeite, tai dideliu staigmenu nebuvo