Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

QUOTE(Makmint @ 2007 04 16, 10:23)
O pas mane toks tiesus klausimas  4u.gif  Nes nescia esu pirma karta, 8 savaites mums jau  blush2.gif  Ar galima tureti orgazma? Kada tai nepavojinga? Nes kiek esu skaiciusi, tai tas gimdos raumenu judejimas nelabai gerai. O cia pasiskaitau, tai atrodo, kad visos mylisi iki paskutiniosios ir viskas gerai. Tai jus mylites iki galo, su orgazmu?

man kazkur astunta savaite po mylejimosi pasirode rudu isskyru, tai pristabdem sia veiklia savaitei ir tiek. Bet jei gerai jautiesi, neskauda, tai tas visai nekenkia.
Atsakyti
Jauciuosi as ne kaip. Tik 8 savaite, bet pilvas jau nemazas. Pastoviai pilvo apacia verzia. Nuo pat pradziu buvo ir tebera isskyru. Vienu metu buvo tokios labai skysto pavidalo, kad galvojau, kad tas vaikas jau istekejo. Dabar jau lyg ir geriau jauciuosi, o gal pripratau taip jaustis. Bet vis bijau. Noriu ziauriai sekso, bet negaliu, bijau.
Atsakyti
mano nuomone, reikėtų per drąsiai nesielgti iki kokios 12 savaitės, vėliau, jei viskas gerai, tai prašom. Paskui apie 7-8 mėn. irgi atsargiau dėl priešlaikinio. Nes spermoje yra kažkokios medžiagos, kuri minkština gimdos kaklelį.
Atsakyti
QUOTE(JolitaJ @ 2007 04 17, 09:22)
Paskui apie 7-8 mėn. irgi atsargiau dėl priešlaikinio. Nes spermoje yra kažkokios medžiagos, kuri minkština gimdos kaklelį.

tai galima su gumytem lotuliukas.gif
Atsakyti
man gin uzdraude lytinius santykiu del gresiancio prieslaikinio gimdymo unsure.gif
Atsakyti
Na man jau sestas menuo bet ir myliuosi su kazkokia baime,o jei kas vaikui atsitiks po karstos nakteles.na bet tikiuosi kad cia tik nepagrysti speliojimai
Atsakyti
Man taip pat prasidėjo 6 mėnesis. Kažkaip pati keistai jaučiuosi, nu negaliu atsipalaiduot nors tu mane užmušk doh.gif Mylėtis noras yra, bet galvoje pastoviai kirba mintis "ar viskas gerai, ar ne per stipriai" ir pan. Daktarė neuždraudė, sakė kad galima tik truputi atsargiau. Tai kiekvieną kartą ir galvoji ar čia pakankamai atsargiai, ar jau per daug. Nors jei mylėtis visai ramiai ir vos ne kaip sulėtintam filme, tai koks čia malonumas doh.gif Žodžiu skųstis kaip ir neturiu kuom, bet ko gero vėl normaliai pasijusiu tik tada kai nebereikės galvoti ar pilvuko gyventojui viskas gerai smile.gif
Atsakyti
O as turbut neeiline nestuke smile.gif Manes niekad nepykino, nevemiau, krutys irgi nepasakyciau,kad labai padidejao ,ar jautresnes pasidare. O ir mylimes su vyru visa nestumo laika. t.y. 5 men. Gydytoja nieko neklause apie ta dalyka, bet ir nesake,kad to nedarykit, nes jauci nestuke.gif uosi super puikiai.
Atsakyti
man iki 12 sav buvo UZDRAUSTA myletis, nes turejau du persileidimus, tai klausem gines.
O dabar vyras pats sako, kad gali pakenteti, kad tik leliui nieko nenutiktu - juk tai musu pirmagimis 4u.gif ir man paciai kazkaip nesinori, nes makstis labai issausejus, po lytinio akto visada sutrukineja lytines lupos ir kraujukas pasirodo - tai su vyru sakem pakentesim abu, jau nebedaug ir beliko blush2.gif
Atsakyti
O man gydytoja iki pirmo trimesto galo rekomendavo susilaikyti nuo mylejimosi verysad.gif , bet kad ir to noro nelabai yra. Bet negaliu as vyro taip palikti likimo valiai, tai pamaloninu ir kitais budais blush2.gif
O pati atsigriebiu naktimis, sapnuodama tokius ryskius, tikroviskus ir jaudinancius erotinius sapnus.
Atsakyti
Planavom leliuka,menesines velavo 2 dienas,ta antra velavimo diena pasimylejom ir sekancia diena susirgau. Ar galejo pasimylejimas issaukti persileidima ar paprasciausiai tik velavo menesines. Ar galima myletis,kai veluoja menesines,gal is vis po ovuliacijos jau nebereiktu myletis ir leisti apvaisintam kiausineliui ramiai nukeliaut i gimda, ar cia nepriciom???

Dabar pergyvenu,kad gal jau buvau pastojusi ir per ta pasimylejima praradau leliuka.
Ar jau kai tikrai pastoji, tai jau mylejimasis nekenkia?
Atsakyti
Argi imanoma dabar suzinoti ar buvai pastojusi. Jei tik dvi dienas velavo, gal nieko ir nebuvo. Juolab jei neiskaudejo nieko. Geriausia pasitikrinti pas gydytoja. Pati dabar galvoju, kad mes mylejomes ne karta, kai menesines velavo.
Atsakyti