Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

QUOTE(Katulinka @ 2006 12 04, 21:21)
Mums irgi ta dziaugsmeli tenka riboti ax.gif , be to GN liepe prezervatyva naudoti, kadangi kiekvienos sueitis metu vyras inesa infekcija

- Na vyras gali inesti infekcija tik tuo metu, jei jis serga kokia lytiskai plintancia liga..bet gi jei tu nuo jo laukies, tai kogero saugotis neber prasmes....
- o jei rimciau, tai vyro spermatozoidai nera infekcija, mylejimasis be prezervatyvo nepavojingas iki gimdymo wink.gif
- Nereikia saves riboti... geriau leisti gamtai nuspresti..ji sioje vietoje kureja ir geriau zino kada gyvybe issaugot, o kada tevams leisti susilaukti kito, bet sveiko naujagimio....aisku buna isimtinu situaciju, kai isties save reik labai saugot.. pvz kai jau isgyventas ne vienas persileidimas, kai itariamos kitos priezastys ir numatomas tam tikras nesciosios gyvenimo rezimas..bet tai labiau isimtini atvejai...

Linkiu daug teigiamu emociju visoms nestuke.gif ir pilvukams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiausia: 22 balandžio 2007 - 15:55
QUOTE(voverius @ 2006 12 27, 10:54)
Na juokas juokais, bet man ir knygoje teko skaityti, kad sperma skatina gimdyma, gal ne kiekvienai taip intensyviai, bet. Na lieka paciom nuspresti, nes jei kas atsitiks, vis tiek save kaltinsim.

Spermatozoiduose esantys prostaglandinai gimdyma skatina tik esant paskutinems nestumo savaitems, kuomet to ir reikia mirksiukas.gif nestumo metu musu organizme prostaglandinu kiekis auga, taciau reikiama gimdymui riba pasiekia tik nestumo pabaigoje. Isvada - myletis galima kasdien ir kiek tik norisi, svarbiausia kad tai nebutu is pareigos, o del malonumo mirksiukas.gif
nestuke.gif sveika viskas kas teikia dziaugsmo smile.gif
Atsakyti
o mano draugas pats kazkaip persilauzt negali,sako gal mes ten jam trugdom,gal jam nepatinka,gal as uzgausiu,o jei jis ten miega ir t.t..as jam aiskinu kad viskas galima,o jisai sako kad bijo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyLy @ 2007 04 22, 17:09)
o mano draugas pats kazkaip persilauzt negali,sako gal mes ten jam trugdom,gal jam nepatinka,gal as uzgausiu,o jei jis ten miega ir t.t..as jam aiskinu kad viskas galima,o jisai sako kad bijo... verysad.gif

Manau nieko blogo , jei tai daryti neaistringai blush2.gif ir jei tai nesukelio skausmo, ir jei abiem malonu, tai atsisakyt neverta blush2.gif
Atsakyti
MB iskart bijojo, bet tik del to, kad bijojo pakenkt ax.gif bet seip ir aistros netruksta ax.gif manau svarbiausia gera savijauta
Atsakyti
mes mylimes visa nestuma, nors siek tiek maziau, nes vyras kazkaip prisibijo, ir mane tai nervuoja nes mano poreikis tai tikrai yra padidejes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AGNIUXX @ 2007 04 24, 13:56)
mes mylimes visa nestuma, nors siek tiek maziau, nes vyras kazkaip prisibijo, ir mane tai nervuoja nes mano poreikis tai tikrai yra padidejes blush2.gif

Man tai dabar per neštumą sapnuojasi erotiniai sapnai, ar aš su vyrų ar su moterim, arba aš aplamai esu sapnuose vyras blush2.gif Ir tai kartuojasi vis dažniau ir dažniau , kažin kam nors taip yra?
Atsakyti
musu vaikis tai dabar kartais papriestaraut ismoko, kai nenuotaikoj. BUna, kad kai mylimes, maze koja (ar rankyte? g.gif ) taip duria i sona, kad nepaleidzia, kol nenustojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 04 24, 18:45)
musu vaikis tai dabar kartais papriestaraut ismoko, kai nenuotaikoj. BUna, kad kai mylimes, maze koja (ar rankyte?  g.gif  ) taip duria i sona, kad nepaleidzia, kol nenustojam  biggrin.gif

Geras biggrin.gif , musiškis tai tuo laiku blush2.gif visai nutila, lyg kažkur slepesi arba gal but jis ar ji bijo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2006 12 06, 00:30)
o mes  smileysex.gif ir dabar dar uzsiiminejam  blush2.gif aisku teko susirasti patogesniu pozu, taciau jei nera gresmes leliui tai kodel reiketu atsisakyti?!? o ar tiketi kalbomis, kad sexas gimdyma paskatina, tai nezinau... man pavyzdziui nieko neveikia  blush2.gif

mes taip pat uzsiiminejam,po to lelius duodasi kaip paseles.bet viskas gerai.gydytojas nieko nesake.
Atsakyti
Va man irgi daktare uzdraude smileysex.gif net nuo 13sav.nono.gif nes kaklelis sutrumpejas tai via dar kenciam abudu doh.gif jau pradejau sapnuot visokias nesvankybes sakiau kai liks 3sav.tai kai duosim tai duosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edita22 @ 2007 04 29, 18:49)
Va man irgi daktare uzdraude  smileysex.gif net nuo 13sav.nono.gif nes kaklelis sutrumpejas tai via dar kenciam abudu doh.gif jau pradejau sapnuot visokias nesvankybes sakiau kai liks 3sav.tai kai duosim tai  duosim lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti