Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

QUOTE(busVakare @ 2007 08 28, 12:45)
cia vienos 1-2 kartus per diena, mes tai...1-2 kartus per menesi. Ir sexualumas su nestumu man visai nesiderina... Kas keisciausia: kuo maziau mylimes, tuo rysys ir santykiai artimesni g.gif Ka zinau...Laimingi esam kaip niekad ir be sekso blush2.gif Tik jau labai "nevarykit"...Isejo tas noras ir negrizta...O MB irgi nealpsta...

"NENORAS"gali buti susyjes su tavo nestumu..kiekviena moteris individuali..manau vaikeliui gimus reikalai normalizuosis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gertrūda @ 2007 08 06, 18:29)
Mums tik 5sav.Mylėjomės ir pasirodė kraujas.Lėkiau pas ginekologą-liepė gultis į ligoninę arba ligoninės režimu vaistus gerti.Pasirinkau namus.Bus matyt,bet manau gal reiktų pradžioje susilaikyti...nors gal ne visoms taip nutinka(gydytojo nepaklausiau,nes ir pati suvokiu,kad dabar ...tyla blush2.gif )
Tai pradedu gydymą ir tikiuosi mano mažylis kantrus smile.gif

ir mums tai buvo, gal 4men.. su mazyliu cia nieklas nesusyje, tiesiog pazeista gimdos kaklelio sienele..
o man per nestuma buvo isvis thumbup.gif jausdavau tooooooookius orgazmus kad ohoho! thumbup.gif bet tik iki kokio 8men.. ir dabar jau praejus vos ne 7men po gimdymo neatsistato.. malonumo nebejauciu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 08 28, 18:30)
o man per nestuma buvo isvis  thumbup.gif  jausdavau tooooooookius orgazmus kad ohoho!  thumbup.gif  bet tik iki kokio 8men.. ir dabar jau praejus vos ne 7men po gimdymo neatsistato.. malonumo nebejauciu...  verysad.gif

Nepergyvenk, manau po kiek laiko viskas susitvarkys console.gif Galbut cia dar pogimdyvine depresija ar paprasciausias nuovargis g.gif
Atsakyti
Man paciai irgi jokio noro nekyla, taciau del vyro kartais pasistengiu. man jau 34 savaites, bet randame kokia nors poza kad abiems patogu butu.
Aisku kas dien tai nevyksta, na karta i savaite, kai pasiilgstam vienas kito. smile.gif
Manau sunkiau bus po gimdymo, kai tikrai jau pora menesiu nieko nebus galima ir be jokiu isimciu.
Atsakyti
o man tai aplamai nuo ankstyvo ryto iki pat uzmigimo norisi non stopu, pasidariau nepasotinama... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2007 08 29, 19:26)
Man paciai irgi jokio noro nekyla, taciau del vyro kartais pasistengiu. man jau 34 savaites, bet randame kokia nors poza kad abiems patogu butu.
Aisku kas dien tai nevyksta, na karta i savaite, kai pasiilgstam vienas kito.  smile.gif
Manau sunkiau bus po gimdymo, kai tikrai jau pora menesiu nieko nebus galima ir be jokiu isimciu.

blink.gif pirma karta girdziu..na nebent tau komplikacijos kokios butu gimdymo metu,o jai viskas gerai..tai daug daug anksciau galesi pradet.
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2007 08 29, 20:04)
o man tai aplamai nuo ankstyvo ryto iki pat uzmigimo norisi non stopu, pasidariau nepasotinama... biggrin.gif

hihihi.gif....mėgaukis tuo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 29 rugpjūčio 2007 - 19:45
QUOTE(katcia @ 2007 08 29, 21:04)

Tai ir valio!!! thumbup.gif jei tik noras yra tai puiku ir pati gali, tai juk nera kenksminga!
Atsakyti
Taip, po gimdymo nepatartina 2 men. myletis, kol viskas atsistato pas moteri i savo vietas.
Atsakyti
po gimdymo 6-8 sav. valosi gimda..ir, kad nebūtų jokių infekcijų mylėtis negalima..
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2007 08 31, 12:21)
po gimdymo 6-8 sav. valosi gimda..ir, kad nebūtų jokių infekcijų mylėtis negalima..

teoriskai..bet praktiskai tai niekas 2 men nelaukia jai vskas tvarkoje ..jai bijai infekciu gali naudoti prazervatyvus..
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 08 31, 17:04)
teoriskai..bet praktiskai tai niekas 2 men nelaukia jai vskas tvarkoje ..jai bijai infekciu gali naudoti prazervatyvus..

Na dar negirdėjau, kad nieks nelaukia...bent jau iš mano rato tai visos palaukia....bent 6savaitėles,tai tikrai..............bet turbūt visaip būna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 31 rugpjūčio 2007 - 16:10