O mes jau beveik 3 men. be
, pati nusprendziau, kad tik susiformavus iki galo placentai, megausimes vienas kitu. Nenoriu, kad po santykiu pasirodytu kraujo, ar dar kas nors atsitiktu, nes pradzioje vaisius toks pazeidziamas.

o man dabar visiškai nesinori
, pradžioj nėštumo buvo didelis noras, o dabar visisškai apatija...tikiuosi laikinai, o šiaip kai būna noras tai ir mėgaujamės, nemanau, kad kas nors gali pakenkti, kai lelius gerai įsitaisęs ir nedarom akrobatinių triukų sekso metu

ech, noras tai yra didesnis nei iki nestumo
, bet kazkodel bijau, man rodos del gimdos susitraukimu gali prasideti prieslaikinis gimdymas

QUOTE(Rupuziokas @ 2007 09 11, 08:54)
ech, noras tai yra didesnis nei iki nestumo
, bet kazkodel bijau, man rodos del gimdos susitraukimu gali prasideti prieslaikinis gimdymas 

nebijok...jei tikrai jau būtų lemta tavo vaikiukui išvyst pasaulį...tai tavo susilaikymas vargu ar padėtų........juk darom tai dauguma, kuriom norisi...
Labas
,
Man nėra didelio noro mylėtis, tačiau be galo noriu oralinio sekso
Perskaičiau viską, ką jūs čia prirašėt, bet apie oralinį lyg ir neradau
Aš labai noriu, nors anksčiau, manęs tokie santykiai nelabai traukė (na tik retkarčiais
). Tačiau kažką esu girdėjusi, kad
reikia vengti oralinio, kad vyras tai darydamas turi būti labai atsargus, kad ten "nepripustų" oro, nes tai gali pakenkti, tai dėl tos priežasties mes su vyru bijom
Gal jūs ką nors apie tai girdėjote ar iš patirties žinote?

QUOTE(Asta69 @ 2007 09 12, 18:33)
Labas
,
Perskaičiau viską, ką jūs čia prirašėt, bet apie oralinį lyg ir neradau
Aš labai noriu, nors anksčiau, manęs tokie santykiai nelabai traukė (na tik retkarčiais
). Tačiau kažką esu girdėjusi, kad
reikia vengti oralinio, kad vyras tai darydamas turi būti labai atsargus, kad ten "nepripustų" oro, nes tai gali pakenkti, tai dėl tos priežasties mes su vyru bijom
Gal jūs ką nors apie tai girdėjote ar iš patirties žinote?

nu kiek girdėjau gali būti tokia galimybė, bet nemanau, kad tai kenkia. Mėgaukitės seksu ir tiek

man pirmomis nestumo savaitemis noras buvo zymiai padidejes, todel dziaugiausi, kad nebusiu tam reikale apatiska, kaip su pirmu
Bet tas pakylejimas tesesi gal tik pora savaiciu, nes dabar vel darausi
abejinga...

QUOTE(Vijone @ 2007 09 13, 09:20)
man pirmomis nestumo savaitemis noras buvo zymiai padidejes, todel dziaugiausi, kad nebusiu tam reikale apatiska, kaip su pirmu
Bet tas pakylejimas tesesi gal tik pora savaiciu, nes dabar vel darausi
abejinga...

man irgi tas pats...dabar visiškai apatiška...nenoriu visai

Nesinori
, gera, kai vyras apkabina, pabuciuoja, paglosto, bet pacio
nesinori. Nu kazkaip nsusijaudinu, o ir nepatogu, tik tiek zinau,kad vyrui reikia, tai kartais pasirasau.

Kartais pasiskaitai ir juokas ima.. jus ka literaturos visai neskaitot? taigi lytiniai santykiai visiskai nekenkia sveikam normaliai besivystanciam nestumui.. nebent pacios nenorit... tik ligu reik saugotis lyt. keliu plintanciu
o man labai norisi, ir mano brangiajam, bet kankinuosi su gresianciu ir sukandus dantis kenciu, kad tik maziuka issaugociau... va
o man labai norisi, ir mano brangiajam, bet kankinuosi su gresianciu ir sukandus dantis kenciu, kad tik maziuka issaugociau... va
QUOTE(Muera @ 2007 09 16, 15:33)
linkiu kad viskas butu gerai

Dekui INDRUTEE.. siandien einu echoskopa darytis.. jauciu 16 val nesulauksiu... bijau, o jei dar sirdutes plakancios nematys
bus asaru pakalne