QUOTE(indrutee @ 2007 09 03, 03:28)
Man dar tik pradzia, bet as irgi nelabai jauciu poreiki

QUOTE(Muera @ 2007 09 16, 15:33)
Kartais pasiskaitai ir juokas ima.. jus ka literaturos visai neskaitot? taigi lytiniai santykiai visiskai nekenkia sveikam normaliai besivystanciam nestumui.. nebent pacios nenorit... tik ligu reik saugotis lyt. keliu plintanciu
o man labai norisi, ir mano brangiajam, bet kankinuosi su gresianciu ir sukandus dantis kenciu, kad tik maziuka issaugociau... va
o man labai norisi, ir mano brangiajam, bet kankinuosi su gresianciu ir sukandus dantis kenciu, kad tik maziuka issaugociau... va
man normalus nestumas, bet po paskutinio sekso jauciausi taip, lyg buciau gera smugi i pilva gavusi, kaip pridauzyta

Mes buvom ilgai nesimatę...tai kokius tris katrus

QUOTE(Muera @ 2007 09 17, 07:56)
Dekui INDRUTEE.. siandien einu echoskopa darytis.. jauciu 16 val nesulauksiu... bijau, o jei dar sirdutes plakancios nematys
bus asaru pakalne

mergyt tai kokie razultatai

QUOTE(BusyBee @ 2007 09 21, 12:57)
Man dar tik pradzia, bet as irgi nelabai jauciu poreiki
Bet siaip tai kai uzsirasinejau pas gine man sesele liepe nesimyleti iki vizito pas ja - tai nezinau, ar cia del to, kad pirma nori istirti, kaip pas mane vaikiukas auga, ar siaip pirma trimestra negalima 

gal tikrai ji papirma nori isitikint kad viskas gerai

prisimenu pries pirma persileida poliklynikoj tokia bjauri gyd kai pamate kad man gresentis pirmi zodziai jos buvo kad tipo nuo sex

QUOTE(indra* @ 2007 09 22, 10:59)
man normalus nestumas, bet po paskutinio sekso jauciausi taip, lyg buciau gera smugi i pilva gavusi, kaip pridauzyta
. dabar bijau bandyti, o kai bijau, tai ir noro ner. be to, vos pradejus myletis, uzsimanau siusioti. nubegu i wc, bet grizus vel tas pats jausmas, kad labai labai noriu ir neistversiu ne sekundes
. taip kad, negaliu ne atsipalaiduoti, ne megauti, bijau skausmo ir neprisileidziu vyro, del ko pati jauciuosi nelaiminga, o jis isvis ta tema nebekalba 

Mes ne kart

Idomiausia, kad per praeita nesekminga

pas mus tie reikaliukai irgi nustumti į antrą palną, bet MB labai nesispyrioja, nes abudu labai labai trokštam šio vaikelio

Pirma trimestra mano gine klause, kaip
reikalai, sakau, "tai kad pykina vos pagalvojus ir viskas smirda, net mano diedas
" o gine sako, "tai guma kramtyk ir pirmyn"
Na, bet nepavyko man sitaip, teko palaukti, kol pykinimas praeis, bet po to... net nepamenu dabar nuo kurios savaites, toks noras uzejo
, kad dar iki dabar
, nors jau sunkoka darosi, pilvukas tikrai nepadeda
. Kaskart nuejus pas gine klausiu, ar dar galima, sako, viskas tvarkoj, galima.
O vyras sako, kad dabar
esu geresne meiluze nei paprastai, sako, noriu 10 vaiku tureti

Na, bet nepavyko man sitaip, teko palaukti, kol pykinimas praeis, bet po to... net nepamenu dabar nuo kurios savaites, toks noras uzejo

O vyras sako, kad dabar

QUOTE(pipito @ 2007 09 24, 17:21)
reikalai, sakau, "tai kad pykina vos pagalvojus ir viskas smirda, net mano diedas
, kad dar iki dabar
O vyras sako, kad dabar

O vyras sako, kad dabar

oj tie vyrai

QUOTE(pipito @ 2007 09 24, 17:21)
, kad dar iki dabar
O vyras sako, kad dabar

O vyras sako, kad dabar

fainai

Mes irgi neatsisakėm ... gal ne taip dažnai, bet bent jau kartą į savaitę ar kas dvi tikrai
, žinoma ir atsargiau...

aš tik norėjau paklausti, o vyras gali
metu pabaigti viduje, man dabar 11 savaitė eina, gine myletis leido, tik va neišdrysau paklausti ar galima viduj pabaigti ar ne?ar nepakenks?