Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

Mano placenta per žemai, taigi reik pakentėt, bent kol pakikls, o kaip tyčia ir to noro labai yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 09 03, 03:28)
o as visa  nestuke.gif  visai nenorejau  schmoll.gif  gal todel kad bijojau prarast zirniukas

Man dar tik pradzia, bet as irgi nelabai jauciu poreiki unsure.gif Bet siaip tai kai uzsirasinejau pas gine man sesele liepe nesimyleti iki vizito pas ja - tai nezinau, ar cia del to, kad pirma nori istirti, kaip pas mane vaikiukas auga, ar siaip pirma trimestra negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2007 09 16, 15:33)
Kartais pasiskaitai ir juokas ima.. jus ka literaturos visai neskaitot? taigi lytiniai santykiai visiskai nekenkia sveikam normaliai besivystanciam nestumui.. nebent pacios nenorit... tik ligu reik saugotis lyt. keliu plintanciu

o man labai norisi, ir mano brangiajam, bet kankinuosi su gresianciu ir sukandus dantis kenciu, kad tik maziuka issaugociau... va

man normalus nestumas, bet po paskutinio sekso jauciausi taip, lyg buciau gera smugi i pilva gavusi, kaip pridauzyta blink.gif. dabar bijau bandyti, o kai bijau, tai ir noro ner. be to, vos pradejus myletis, uzsimanau siusioti. nubegu i wc, bet grizus vel tas pats jausmas, kad labai labai noriu ir neistversiu ne sekundes doh.gif. taip kad, negaliu ne atsipalaiduoti, ne megauti, bijau skausmo ir neprisileidziu vyro, del ko pati jauciuosi nelaiminga, o jis isvis ta tema nebekalba cry.gif
Atsakyti

Mes buvom ilgai nesimatę...tai kokius tris katrus blush2.gif ...nu man l. norisi...nors jau ir 3 trimestras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 22 rugsėjo 2007 - 14:44
QUOTE(Muera @ 2007 09 17, 07:56)
Dekui INDRUTEE.. siandien einu echoskopa darytis.. jauciu 16 val nesulauksiu... bijau, o jei dar sirdutes plakancios nematys sad.gif bus asaru pakalne

mergyt tai kokie razultatai unsure.gif

QUOTE(BusyBee @ 2007 09 21, 12:57)
Man dar tik pradzia, bet as irgi nelabai jauciu poreiki  unsure.gif  Bet siaip tai kai uzsirasinejau pas gine man sesele liepe nesimyleti iki vizito pas ja - tai nezinau, ar cia del to, kad pirma nori istirti, kaip pas mane vaikiukas auga, ar siaip pirma trimestra negalima  g.gif

gal tikrai ji papirma nori isitikint kad viskas gerai g.gif
prisimenu pries pirma persileida poliklynikoj tokia bjauri gyd kai pamate kad man gresentis pirmi zodziai jos buvo kad tipo nuo sex doh.gif nuo tos dienos negaliu pamirst tu zodziu ir nestuke.gif metu nesimylesiu mirksiukas.gif nes nebenoriu daugiau to isgirst ilgai jauciau kalta kad ivyko persileidimas bet juk as nezinojau kad man negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 09 22, 10:59)
man normalus nestumas, bet po paskutinio sekso jauciausi taip, lyg buciau gera smugi i pilva gavusi, kaip pridauzyta blink.gif. dabar bijau bandyti, o kai bijau, tai ir noro ner. be to, vos pradejus myletis, uzsimanau siusioti. nubegu i wc, bet grizus vel tas pats jausmas, kad labai labai noriu ir neistversiu ne sekundes  doh.gif. taip kad, negaliu ne atsipalaiduoti, ne megauti, bijau skausmo ir neprisileidziu vyro, del ko pati jauciuosi nelaiminga, o jis isvis ta tema nebekalba  cry.gif

Mes ne kart smileysex.gif per si nestuke.gif . MB pyksta, bet po truputi susitaiko su nepilnaverciu sex gyvenimu blush2.gif . jama sakau, kad as jau naktim sapnuoju kaip noriu smileysex.gif , o tave ir kitaip galima pamaloninti.
Idomiausia, kad per praeita nesekminga nestuke.gif myletis visai nenorejau, o dabar kaip noriu blush2.gif doh.gif , bet gine uzdraude kol kas, tai kenciu blush2.gif
Atsakyti
pas mus tie reikaliukai irgi nustumti į antrą palną, bet MB labai nesispyrioja, nes abudu labai labai trokštam šio vaikelio 4u.gif
Atsakyti
Pirma trimestra mano gine klause, kaip smileysex.gif reikalai, sakau, "tai kad pykina vos pagalvojus ir viskas smirda, net mano diedas blink.gif " o gine sako, "tai guma kramtyk ir pirmyn" lotuliukas.gif
Na, bet nepavyko man sitaip, teko palaukti, kol pykinimas praeis, bet po to... net nepamenu dabar nuo kurios savaites, toks noras uzejo doh.gif , kad dar iki dabar smileysex.gif , nors jau sunkoka darosi, pilvukas tikrai nepadeda rolleyes.gif . Kaskart nuejus pas gine klausiu, ar dar galima, sako, viskas tvarkoj, galima.
O vyras sako, kad dabar nestuke.gif esu geresne meiluze nei paprastai, sako, noriu 10 vaiku tureti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pipito @ 2007 09 24, 17:21)
Pirma trimestra mano gine klause, kaip  smileysex.gif  reikalai, sakau, "tai kad pykina vos pagalvojus ir viskas smirda, net mano diedas  blink.gif " o gine sako, "tai guma kramtyk ir pirmyn"  lotuliukas.gif
Na, bet nepavyko man sitaip, teko palaukti, kol pykinimas praeis, bet po to... net nepamenu dabar nuo kurios savaites, toks noras uzejo  doh.gif , kad dar iki dabar  smileysex.gif , nors jau sunkoka darosi, pilvukas tikrai nepadeda  rolleyes.gif . Kaskart nuejus pas gine klausiu, ar dar galima, sako, viskas tvarkoj, galima.
O vyras sako, kad dabar  nestuke.gif  esu geresne meiluze nei paprastai, sako, noriu 10 vaiku tureti  lotuliukas.gif

oj tie vyrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pipito @ 2007 09 24, 17:21)
Pirma trimestra mano gine klause, kaip  smileysex.gif  reikalai, sakau, "tai kad pykina vos pagalvojus ir viskas smirda, net mano diedas  blink.gif " o gine sako, "tai guma kramtyk ir pirmyn"  lotuliukas.gif
Na, bet nepavyko man sitaip, teko palaukti, kol pykinimas praeis, bet po to... net nepamenu dabar nuo kurios savaites, toks noras uzejo  doh.gif , kad dar iki dabar  smileysex.gif , nors jau sunkoka darosi, pilvukas tikrai nepadeda  rolleyes.gif . Kaskart nuejus pas gine klausiu, ar dar galima, sako, viskas tvarkoj, galima.
O vyras sako, kad dabar  nestuke.gif  esu geresne meiluze nei paprastai, sako, noriu 10 vaiku tureti  lotuliukas.gif

fainai drinks_cheers.gif. tikiuosi, kad ir man tas noras nuo kazkurios savaites atsiras biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi neatsisakėm ... gal ne taip dažnai, bet bent jau kartą į savaitę ar kas dvi tikrai blush2.gif , žinoma ir atsargiau...
Atsakyti
aš tik norėjau paklausti, o vyras gali smileysex.gif metu pabaigti viduje, man dabar 11 savaitė eina, gine myletis leido, tik va neišdrysau paklausti ar galima viduj pabaigti ar ne?ar nepakenks? g.gif
Atsakyti