Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

labux, mes jau kokie 2 men. be imtimybiu lovoje. Mano vyras bijo pakenkti mazyliui. As 6.5men. jau, pilvukas tikrai nemaza. Kartais tikrai norisi ne pacio akto, bet tiesiog pajust vyra viduje ax.gif Bandau prikalbint, bet jis tiesog nenori pakenkt vaikeliui. aistringos glamones baigiasi protest.gif verysad.gif
Atsakyti
keisti tie vyrai g.gif kaip tai tai visada nori ir vos ne su bet kokia grazuole, o va kaip su saviske tai bijosi ir sio ir ano doh.gif nelabai man cia su jais aisku...
o as kaip negaunu sex'o tai labai uzpykstu, taip uzraukiu nosi... kad tada jam visai dingsta noras unsure.gif
Atsakyti
O pas mus tai viskas atvirksciai, vyras kaip norejau kiekviena diena kelis kartus, taip ir nori thumbup.gif . Jam as labai grazi, jis netgi dziaugiasi, kad visos formos suapvalejo, sako, kad labai seksualu. A man kazkaip nuo trecio menesio seksualinis potraukis labai sumazejas g.gif , nors kiek skaiciau del hormoniniu svyravimu turetu atvirksciai - padideti.
Pozas stengiames rinkti tokias, kad labai gyliai neietu, nes man baisu, kad gali mazyli pasiekti, nors aisku tai neimanoma.
Kiek zinau myletis labai sveika nestumo metu, kazkaip ten viduj masazuoja, palaiko tonusa, sperma pamaitina gimdos kakleli.. Vienu zodziu, myletis reikia del fizines ir psihines sveikatos biggrin.gif
Atsakyti
g.gif nu kad sveika tai dar negirdejau... sperma visai nepamaita gimdos kaklelio tas jau tikrai. tiesiog nestumo pabaigoje lytiniai santykiai gali paskatinti gimdyma, nes spermoje esancios medziagos minkstina kakleli gimdos.
as tai pastebejau tik tiek kad vis tiek nestumo metu lytinis gyvenimas bent jau man aprimsta, sumazeja ir noras ir dabar as jau nebegaliu tureti santykiu kaip anksciau, nes labai skaudziai gimda susitraukineja. ypac nuo orgazmo, todel dabar mes pereinam prie kitokiu sekso rusiu, taip ir saugiau ir geriau tongue.gif bet matau nemazai mamyciu raso, kad gali myletis visa nestuma taip pat aktyviai kaip ir pries ji, tai dziugu smile.gif
o vyrui noras nesumazejo, maniskiui as irgi tokia pat patraukli atrodau kaip ir pies tai blush2.gif
Atsakyti
su pirmaja dukryrte tai mes iki pabaigos smileysex.gif ax.gif net daktaras k,,rekomendavo'' pabaigoj, nes gimdos kaklelis mano netrumpejo ir neminkstejo, o sperma tam padeda smile.gif
o va daba su antru nestumu tai visai kolkas nenoriu... vyras viusa sav isvaziaves, grista tik penkt iki sekmadienio, ir kaip man negera ant dusios, kad si savaitgali neradom laiko smileysex.gif sad.gif
Atsakyti
Aisku nestumo pacioje pradzioje ir pacioje pabaigoje reikia buti atsargiems, bet jeigu negresia prieslaikinis, gimdos kaklelis ilgas ir tvirtas, tai per visa nestuma myletis sveika, apie ta ir straipsni skaiciau, ta pati man ir gydytoja patvirtino. Nestumas ne lyga.
Atsakyti
man gal tiktais truputi maziau norisi blush2.gif bet tik truputi,kartais kai nera jegu....o dieduliuj taip kaip buve...sakr kad nieko nera grazesnio ir seksualesnio uz nescia moteri... nestuke.gif
Atsakyti
Kaip jums gerai, nestukes, kuriu vyrai taip pat tebenori unsure.gif Va kai as laukiausi, tai manajam pasidare nejauku myletis, nes mazylis pilvuke, atseit jam nepatogu pries ji, toks jausmas kad jis viska stebetu doh.gif O mano noras buvo toks suaktyvejes visa laika, kad net oho, bet va, paskutiniais menesiais gavosi snipstas schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, maniskis tikrai man neabejingas, mane ant ranku nesioja ax.gif Tik jis bijo pakenkti mazyliui, todel susilaiko. Bet glamoniu, buciniu, svelniu prisilietimu tikrai netruksta. Fotografuoja mane kiekviena diena, nori iamzinti grazias nestumo linijas. blush2.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Per menesi mylimes koki karta ar du blink.gif , as noreciau dazniau, bet, kad maniskis turi kazkokiu kvailu problemu g.gif del vaikelio manyje... tai kai jau pradedu naktimis erotinius sapnus sapnuoti tada jau vyra ir uzverciu wub.gif ax.gif
Atsakyti
mes tai KARTA arba du per sav. ir man dabar pats tas, bet is pradziu tai daugiau norejau... beveik kasdien... bet vyras tai nenorejo tiek daug schmoll.gif
Atsakyti
kaip as norėčiau mylėtis dažniau!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif bet su ta prakeikta pienlige man pačiai kompleksas kazkoks, nors ir sako mylekis jei noras yra... o vyras dėl mano nėštumo aišku pasidarė atsargesnis ir as dažniau jo akyse matau šiltus jausmus, bet ne geidulį. o taip norisi būti trokštama moterimi nail.gif , o ne tiesiog busima mama. nestuke.gif
Atsakyti