Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

QUOTE(mejja @ 2007 11 21, 17:01)
prašau patarkite man kąnors.. vakar darė echo ir pasakė ,kad gimda labai smarkiai susitraukinėja.liepė gerti magnio... tik kitą sav pas ginę eisiu,nežinau ar galima mylėtis ar nelabai? unsure.gif  g.gif  kartais kai susitraukia tai toks skausmelis vos ne iki ašarų,o kartais lb nesmarkiai...  ir šiaip ten apžiūrėjusi kita gydytoja sakė,kad nešiočiau kuo laisvesnius rūbus nes mažiukas ten išvis neturi vietos  verysad.gif  o mums dar tik 5 mėnesiai  verysad.gif

kai gimda susitraukineja ir skauda pilva, myletis negalima. ta man pasake gine, kai praeita savaite mane israse is ligonines.as taip pat geriu magni.
Atsakyti
ko dar negalima? unsure.gif man būtina žinoti,nes persileidimo nepakelčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2007 11 21, 18:06)
ko dar negalima?  unsure.gif  man būtina žinoti,nes persileidimo nepakelčiau  verysad.gif

tiesiog saugok save. nenesk sunku nesuliu, neskubek. bent jau as tai vaikscioju kaip galima maziau ir kaip su kiausiniu ant galvos smile.gif o del to mylejimosi tai ziauru is tikruju. kartais taiiip norisi, kad vaje vaje blush2.gif blush2.gif bet del stebukliuko, kuris auga mano pilvelyje, galima viska iskenteti. beje, man gine liepe dirza nesciosios nusipirkti. tai dabar kai nusipirkau, zymiai geriau. mat jis paskirsto proporcingai svori ir nebeskauda pilvuko, raisciams tempiantis smile.gif
Atsakyti
mamai pasakiau tai griežtai liepė lovoj gulėti ir eiti tik į tueletą iki antradienio unsure.gif tikiuos viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 11 20, 13:25)
aš tikiuosi, kad maniškis jei ir pasitenkina, tai pats su savim, o ne su kokia kita dama...  unsure.gif
nors mums nėra griežto draudimo mylėtis, bet dėl spazmuojančios gimdos tenka šį reikalą gerokai rečiau atlikinėti. be to, aš ir noro jokio neturiu  unsure.gif jis man kaip dingo nėštumo pradžioj, taip ir nebegrįžo.

as irgi galvojau kad noras dingo bet kai mano vyras pasistengia tai ui ui kaip uzsinoriu smileysex.gif , bet jei ne, tai patenkinu kitais budais, ir vyrui gerai ir nekils nooras kur kitur pasizvalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2007 11 21, 19:45)
mamai pasakiau tai griežtai liepė lovoj gulėti ir eiti tik į tueletą iki antradienio  unsure.gif  tikiuos viskas bus gerai.

taip ir padaryk wink.gif pasisaugok
Atsakyti
man buvo tas pats 5,5 men vos nepagimdziau, tai uzdraude myletis, kelti daugiau nei 3kg, gerti daug magnio, letai vaikscioti. o taves i ligonine nepasiunte? siaip savaite turetum paguleti, mane tai pasiunte ir pagulde.
Atsakyti
rytoj būtinai nuvažiuosiu pas ginę,matysiu ką ji sakys... g.gif
Atsakyti
Sveikos, ką apie tai galvojat?
Atsakyti
jeigu gydytojai nesako, kad negalima, reiškia, kad galima mirksiukas.gif
tik būkite atsargesni 4u.gif
Atsakyti
na kadangi man pirmas nestuke.gif tai as susilaikiau kol nenuejau pas gydyttoja, ji apziurejo ir sake, kad galima tik reikia atsargiai ir svelniai viska daryt... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei viskas gerai, galima visą laiką, jei ne- pradžioje siūlo susilaikyti iki 12 savaitės, o kartais ir ilgiau...
Atsakyti