Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

na mums su MB jau nuo pat pradziu sunkokai sekasi,labai jau as isitempusi jauciuosi,kazkaip negaliu atsipalaiduoti. blush2.gif
Na o kai patiriu malonuma eina sekantis tai labai smarkus tuo metu gimdos susitraukinejimai, man tas jausmas tai tikrai nemalonus schmoll.gif
Atsakyti
O as kaip tik pastojusi didesni nora myletis jauciu,net MB kartais juokiasi is mano kvailos sypseneles,kuri jam iskart pasako,ko siuo metu labai noriu biggrin.gif, ir manau,kad jei mamytei gera,tai ir maziukui nieko neturetu atsitikti tik tinkamesne poza reikia pasirinkti,nes pilvelis nebemazas smile.gif
Atsakyti
Na mergytes pas jusu jau pilvelio gyventojai dideli, o manasis tik keliu savaičių, tai va bijau, kad nesumastytu pabėgt, gi gimda mylu mylu metu susitraukinėja g.gif jaučiu geriau susilaikyt, tik va kaip MB iškentės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 02 23, 22:44)
O as kaip tik pastojusi didesni nora myletis jauciu,net MB kartais juokiasi is mano kvailos sypseneles,kuri jam iskart pasako,ko siuo metu labai noriu biggrin.gif, ir manau,kad jei mamytei gera,tai ir maziukui nieko neturetu atsitikti tik tinkamesne poza reikia pasirinkti,nes pilvelis nebemazas  smile.gif

Jau geriau pirmus menesiukus sita veikla biski pristabdyt verysad.gif bent jau mano akusere sake kad tai pradzioje gali sukelti rizika, o jau kai bus trecias menesiukas galesit po biski vel smileysex.gif , o vyras manau tikrai supras juk tai jusu abieju darbas maziuka isaugint 4u.gif
Atsakyti
Tai va aš dėl tos rizikos ir bijau, manau geriau susilaikyti man kažkaip tokio žiauraus noro net nėra, net keista, kartais nervas net paima, kai brangusi lįsti pradeda doh.gif
Atsakyti
Pirmus tris menesius patartina venkti lytiniu santykiu,vaisius turi issitvirtinti gimdoje ir t.t. ir pans. smile.gif
Atsakyti
Pritariu,kad pirmus menesiukus ramiau reiketu pagyventi,vis del to reikia saugoti visapusiskai savo zirniukus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 23, 21:37)
Sveikutes busimos mamytes, as jau 2 dienos kaip dziaugiuosi NT pamačius II. Tai pagal mano OO butu apie 2,5 sav, tai kaip iš savo patirties pasakykit man ar galima  smileysex.gif  ? nes kažkaip bijau, kad tie mylu mylu, gali prisaukt beda  g.gif  , kad žirniukas neprisitvirtins iki galo  g.gif

cia turbut nuo organizmo priklauso.Su pirmuoju mylejomes kiekv diena iki pat gimdymo,per antra nestuke.gif tas pats variantas mirksiukas.gif Tik nera tokio didelio noro,kaip buvo su pirmuoju blush2.gif Kaip sake mano gine,kad cia nuo gimdos priklauso mirksiukas.gif Man ji sake,kad as galeciau ir karstoj vonioj gulet ir t.t.,nes mano gimda,kai jau paima,tai uzsirakina ir atiduot visai nenori lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip tada, jei galvyte labai zemai nuslinkus? ar galima smileysex.gif
Atsakyti
jei tik noro yra, galima
gi kitos pries vaziuojant gimdyt pasimyli, kad gimdymas lengvesnis butu, nes spermoj ten kazkokiu medziagu yra kurios kazkaip veikia smile.gif neprisimenu, nestumine amnezija

tik zinau kad galima visa nestuma, jei tik noro turi abu partneriai ir nera gresiancio
Atsakyti
O man gydytoja per pirmą vizita (apie 4 savaitės buvo) sakė, jei tik noro yra, tai jokių draudimų nėra. Nes ir aš paklausiau, piriskaičiau visokių patarimų, kad tris mėnesius laukti...gydytoja sako, pasakos, nėra jokių įrodymų, kad kažkaip tai galėtų kenkti. Plius tad daiktas tikrai ne tokio ilgio kad tai pūslelei neleistų tvirtintis.
Manau ne vyras bet aš tų trijų mėn neišlaukčiau smile.gif
Atsakyti
Kadangi kiti laikai ir daug žirniukų 2.gif pabėga neužsibuvę, tai gal pirmus tris mėn geriau pasisaugoti blush2.gif maža kas ax.gif
Man jau virš 40 sav tai gyd pati pasiūlė, kiek išeina smileysex.gif, nes bus geriau, greičiau ir lengviau, tačiau pastebėjau, kad kažkas kažkur lyg ir kliuva g.gif
Atsakyti