Gine nieko nesako, tipo taip ir turi buti? Nezinau ka ir daryti.....
O man kazkodel labai skauda po mylejimosi. Tai taip ir kankinuosi, pasimylime o po to koki pusvalandi viduj tarsi ugnim nudeginta butu..
Man 8 savaite
, ir kazkaip visai myletis nesinori... nors anksciau be to numirus buciau
man tai vskas pakolkas normaliai
ir noras dar niekur nedingo bei nesumazejo
...tik teko derinti pozas mums abiems, kad man pilvuko neskaudetu po
gydytojai sako,kad mylintis skatinamas gimdos kaklelio atsiverimas,nes vyro spermoj yra kazkokiu hormonu,kurie ji minstina.mano maziui manau tas ir padejo gimti anksciau,nes iskart po pasimylejimo pradejo skaudeti,isejo kamstis ir isvaziavau gimdyt.na,is kitos puses gal ir gerai,visokiu skatinamuju nereikejo
QUOTE(cacalialka @ 2008 01 07, 13:13)
gydytojai sako,kad mylintis skatinamas gimdos kaklelio atsiverimas,nes vyro spermoj yra kazkokiu hormonu,kurie ji minstina.mano maziui manau tas ir padejo gimti anksciau,nes iskart po pasimylejimo pradejo skaudeti,isejo kamstis ir isvaziavau gimdyt.na,is kitos puses gal ir gerai,visokiu skatinamuju nereikejo 
Mylejomes mes kaip zuikuciai gal pora savaicu pries gimdyma. Niekas nepadejo mano leliu anksciau laiko is pilvo isspirti.
QUOTE(cacalialka @ 2008 01 07, 12:13)
tas hormonas yra prostaglandinas
o mes jau nuo 30 sav nebesimilim negaliu pakest as jau ir nenoriu [COLOR=red][SIZE=7][FONT=Arial][B]
Man jau 31 sav., mes mylimės, žinoma, rečiau ir jau ne taip noriai kaip anksčiau
.
Be to nerangi pasidariau
, nes staigesni judesiai sukelia skausmą
.
Kartais ir visai atsisakyčiau, bet pagalvoju, jog vyrui reikia, tai tegul pasiima
.
Be to nerangi pasidariau
Kartais ir visai atsisakyčiau, bet pagalvoju, jog vyrui reikia, tai tegul pasiima
Na manau įmantrių pozų gal reikėtų ir vengti, o šiaip tai mano gydytoja sakė, kad jei nėštumas nekomplikuotas tai viskas gerai kas su protu.
mums ginius neleido myluotis iki 8 savaitės....
kad ir sunku, bet nenoriu sukelti jokio papildomo pavojaus
man sakė, kad tuo metu smarkiai susitraukinėja gimda ir gali įvykti persileidimas