Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

O man kazkodel labai skauda po mylejimosi. Tai taip ir kankinuosi, pasimylime o po to koki pusvalandi viduj tarsi ugnim nudeginta butu.. verysad.gif
Gine nieko nesako, tipo taip ir turi buti? Nezinau ka ir daryti.....
Atsakyti
Man 8 savaite nestuke.gif , ir kazkaip visai myletis nesinori... nors anksciau be to numirus buciau blush2.gif
Atsakyti
man tai vskas pakolkas normaliai ax.gif ir noras dar niekur nedingo bei nesumazejo thumbup.gif ...tik teko derinti pozas mums abiems, kad man pilvuko neskaudetu po smileysex.gif
Atsakyti
gydytojai sako,kad mylintis skatinamas gimdos kaklelio atsiverimas,nes vyro spermoj yra kazkokiu hormonu,kurie ji minstina.mano maziui manau tas ir padejo gimti anksciau,nes iskart po pasimylejimo pradejo skaudeti,isejo kamstis ir isvaziavau gimdyt.na,is kitos puses gal ir gerai,visokiu skatinamuju nereikejo smile.gif
Atsakyti
kol kas niekas nepasikeite,ir manau iki kokios 25-26 sav nesikeis, veliau jau nezinau kada ir kaip man bus..
Atsakyti
QUOTE(cacalialka @ 2008 01 07, 13:13)
gydytojai sako,kad mylintis skatinamas gimdos kaklelio atsiverimas,nes vyro spermoj yra kazkokiu hormonu,kurie ji minstina.mano maziui manau tas ir padejo gimti anksciau,nes iskart po pasimylejimo pradejo skaudeti,isejo kamstis ir isvaziavau gimdyt.na,is kitos puses gal ir gerai,visokiu skatinamuju nereikejo smile.gif

Mylejomes mes kaip zuikuciai gal pora savaicu pries gimdyma. Niekas nepadejo mano leliu anksciau laiko is pilvo isspirti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cacalialka @ 2008 01 07, 12:13)

tas hormonas yra prostaglandinas 4u.gif ir siaip buna kai veluoja gimdymai gydytojai gali duoti prostaglandino zvakutes kad suminkstint kakleli, tai va, gali gaut arba naturalu prostaglandina arba chemini biggrin.gif
Atsakyti
o mes jau nuo 30 sav nebesimilim negaliu pakest as jau ir nenoriu [COLOR=red][SIZE=7][FONT=Arial][B]
Atsakyti
Man jau 31 sav., mes mylimės, žinoma, rečiau ir jau ne taip noriai kaip anksčiau blush2.gif .
Be to nerangi pasidariau smile.gif , nes staigesni judesiai sukelia skausmą verysad.gif .
Kartais ir visai atsisakyčiau, bet pagalvoju, jog vyrui reikia, tai tegul pasiima lotuliukas.gif .
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo vaikelio, tai beveik nesimylejau, nes nejutau jokio potraukio. o dabar visa nestuma sekmingai ir be jokiu salutioniu pojuciu blush2.gif
Atsakyti
Na manau įmantrių pozų gal reikėtų ir vengti, o šiaip tai mano gydytoja sakė, kad jei nėštumas nekomplikuotas tai viskas gerai kas su protu. mirksiukas.gif
Atsakyti
mums ginius neleido myluotis iki 8 savaitės.... unsure.gif kad ir sunku, bet nenoriu sukelti jokio papildomo pavojaus unsure.gif man sakė, kad tuo metu smarkiai susitraukinėja gimda ir gali įvykti persileidimas unsure.gif
Atsakyti