Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

Mums jau beveik 19 sav.Mylimės atsargiai,bet pirmus tris mėnesiukus susilaikėm,nes baisu buvo,kad vėl nepasikartotų persileidimas.Galvoju,kad viskas priklauso nuo to kaip pačios jaučiamės smile.gif SĖKMĖS VISOMS nestuke.gif
Atsakyti
idomu cia pasiskaityti visokiu nuomoniu.. bet man va kazkaip aptinkamintis, kad nestumas ne liga (kaip pasake mano daktaras) ir kad galima daryti viska, tik aisku ribotai. ir myletis sake galima.. zinau tokiu kurios visa nestuma prasimylejo sekmingai ir nieko nebuvo.. aisku buna isimciu jei jau kas negerai tada jau geriau susilaikyt.. smile.gif
o va man beda ta kad as myletis nebenoriu, iki nestuke.gif buvau toookia aistringa tongue.gif o dabar noro visai nera verysad.gif
Atsakyti
Na cia tikrai nuo organizmo priklauso...Mylejausi iki paskutines dienos ir ne velnio anksciau nepagimdziau, o 42-ieju svaiciu iskrapste, nes jau laikas buvo. Ir baldus stumbziau ir myledavomes, kad tik prasidetu ir nieko, taigi mielosios, ne visas tas moteris ta sperma veikia biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
O pagimdziau tai lengvai ir greitai. Matyt ten kaip reikiant isitrenyravo..smile.gif)
Atsakyti
ech...ash savishky pamatysiu po dvieju savaichiu...tai jau kaip imsiu ji, taj imsiu smile.gif noras nezhmonishkas, o kaip ner su kuo, taip ner biggrin.gif jau man ir pilvukas nebetrukdys tada biggrin.gif
beje, del to mylejimosi tai shiaip naudinga, nes vat pasiskaitinekit skyreli apie masazhiuka kad plyshimo ishvengt gimdymo metu, tai chia tas pats kas vyrioku savo naudotis, beto daug maloniau su savishkiu biggrin.gif
O del orgazmu, tai man paskaudedavo pilvely pradzhioja, apachia pilvuko pamausdavo, nes kaip susitraukineja raumenukai tai ir gimda ten tamposi. bet paguli truputi ir praeina biggrin.gif
ech....kaip norechiau dabar biggrin.gif lo sedzhiu va prie kompo, vos seiles netysta ant klaviaturos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nesimylėsiu, laaabai savo leliuką saugau. pačiai nesinori, o beto yra ir kitų būdu savo vyrą pamaloninti taip taip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu atrodo, kad sekso del manes galetu ir nebut.. g.gif kai vyro pasonej nera, dar dar kazkiek hormonai uzkyla, bet tik isitaiso pasonej - visi norai isgaruoja ir tik meldziuos kad prie manes nesikabinetu doh.gif na, kartais, kad ir pasikabineja gerai, bet tik nieko daugiau. Kazkaip vaidenas man, kad mazius viska mato doh.gif
Atsakyti
O as tai jauciuosi kaip kate per morciu,tik kad vyras labai jau mane saugo.Atrodo,kad jam psichologiskai sunkoka,kad as dabar ne viena.Ir gabaritai ne tie smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 01 11, 23:53)
Nesimylėsiu, laaabai savo leliuką saugau. pačiai nesinori, o beto yra ir kitų būdu savo vyrą pamaloninti taip taip    biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  blush2.gif

JEI NESINORI,TAI KA PADARYSI...BET VYRO NEVERTETU SKRIAUSTI. GIMUS LELIUKUI IR TAIP JAU DEMESIO JIEMS TRUKSTA. JEI NESTUMAS NORMALUS , LELIUKUI ,TAI VISAI NEKENKIA, JIS JAUCIA TIK TEIGIAMAS EMOCIJAS KAIP IR JUS tongue.gif
Atsakyti
o man tai tokia beda... pykinimai jau praeity, noras sugrizo, gydytoja irgi sake myletis, nes nuo pienliges atseit turetu padet. bet man ten taip skauda ir persti, jei bandom pasimylet. kazkaip sausa ten gal. nebezinau ka daryt...!!! gal kam yra panasiai? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2007 01 14, 15:36)
o man tai tokia beda... pykinimai jau praeity, noras sugrizo, gydytoja irgi sake myletis, nes nuo pienliges atseit turetu padet. bet man ten taip skauda ir persti, jei bandom pasimylet. kazkaip sausa ten gal. nebezinau ka daryt...!!! gal kam yra panasiai? verysad.gif

lubrikantą naudok mirksiukas.gif
Atsakyti
o jie nekenksmingi ten kuo nors? niekad nesu naudojusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2007 01 14, 16:42)
o jie nekenksmingi ten kuo nors? niekad nesu naudojusi  blush2.gif

tikrai nepakenks mirksiukas.gif tik rinkis bekvapį, beskonį.
Atsakyti