Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

o mane kai pykena nuo ryto iki vakaro, tai nieko nesinori, taigi kencia mano MB, tikiuosi greitai baigsis pykenimai, tai visi bus patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
o man visdar nera jokio noro, nes labai bijau, kad galetu tai pakenkti mazyliui, o be to MB lygiai taip pat jauciasi, bijo del mazylio. Tikiuosi po 12 savaiciu ta baime praeis ir galesim vel smileysex.gif tongue.gif
Atsakyti
man niekur noras nedingo, tik dar labiau sustiprėjo, nors 18 savaitėliųsmile.gifdžiaugiuosi, kad galim ir toliau su vyru džiaugtis vienas kitu smileysex.gif
Atsakyti
Mes irgi dziaugiames vienas kitu paskutinem dienom blush2.gif
Atsakyti
o as tai patebejau kad be smileysex.gif geriau jauciuosi.. dabar man 37 savaiteles, tai kankinasi MB nes beveik visa nestuma as aktyvi buvau, o dabar nebenoriu visai... tuo labiau kad ir nejauciu jokio malonumo.. verysad.gif gal todel kad pozos pasikeite.. tikiuosi viskas gris i vietas po gimdymo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 01 16, 15:03)
o as tai patebejau kad be  smileysex.gif  geriau jauciuosi.. dabar man 37 savaiteles, tai kankinasi MB nes beveik visa nestuma as aktyvi buvau, o dabar nebenoriu visai... tuo labiau kad ir nejauciu jokio malonumo..  verysad.gif  gal todel kad pozos pasikeite.. tikiuosi viskas gris i vietas po gimdymo..  unsure.gif

nepergyvenk, manau, kad tikrai viskas gris i savo vietas mirksiukas.gif
Atsakyti
O va man noras po biski gryzta, pasiilgau to tokio intymaus artumo blush2.gif Bet kai mane vis dar pykina nuo pasaliniu kvapu tai net negaliu pagalvoti jau bloga darosi jo kvepalu kvapas, po skutimosi losijonu ir siaip kito zmogaus kvapas. blink.gif verysad.gif Zinau kad siaip jis man labai malonus juk savas, savo zmogaus kvapas, bet dabar mano pojucius uz mane kazkas apsprendzia, taigi laukiu kol pati spresiu kas kvepia, o kas ne ir tada tai jau smileysex.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 01 16, 16:32)
O va man noras po biski gryzta, pasiilgau to tokio intymaus artumo  blush2.gif Bet kai mane vis dar pykina nuo pasaliniu kvapu tai net negaliu pagalvoti jau bloga darosi jo kvepalu kvapas, po skutimosi losijonu ir siaip kito zmogaus kvapas.  blink.gif  verysad.gif Zinau kad siaip jis man labai malonus juk savas, savo zmogaus kvapas, bet dabar mano pojucius uz mane kazkas apsprendzia, taigi laukiu kol pati spresiu kas kvepia, o kas ne ir tada tai jau  smileysex.gif  blush2.gif

bet juk vakare kai issimaudai tai nesiteplioji jokiais losjonais ar kvepalais (kalbu apie vyrus), nes moterys tai visada kazka prisiteplioja (kalbu is savo patirties), tai to kvapo kaip ir nesijaucia, tik sviezuma rolleyes.gif , tai galima ir smileysex.gif uzsiimineti, jei tik del kvapu to nedarot
Atsakyti
man pradzioj buvo noras o dabar nebe schmoll.gif as irgi bijau del zirniuko, atrodo , kad kaskas jam gali atsitikti, nors daktare uztikrino kad viskas gerai...
Atsakyti
ech mergaites, kaip as pasiilgau normalaus pilnavercio sexo mirksiukas.gif nes dabar tiesiog negaliu atsipalaiduoti, visa laika galvoju, kad tik viskas butu gerai, todel negaliu pajusti ir malonumo, taip pat ir judeti laisvai juk negali doh.gif

Atsakyti
Vat ir man su atsipalaidavimu nekas unsure.gif , o kazkaip atsargiai tas kazkaip netaip gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2007 01 17, 15:51)
Vat ir man su atsipalaidavimu nekas  unsure.gif , o kazkaip atsargiai tas kazkaip netaip gaunas  g.gif

va cia tai tiksliai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti