Pas mus irgi dideles problemos su vyro seserim

Is pradziu santykiai kaip ir neblogi buvo, bet kuo toliau, tuo labiau as jai nepatikau - juokdavausi ne tada, kai reikedavo, arba nesijuokdavau, kai reikedavo, per daug neatviravau su jais (nors karta bandziau, tai buvau pasodinta i vieta - mol visi problemu turi, nereik cia list su savom), pries Kaledas nepadejau zasi jai iskepti

, o po Kaledu - sudeti indus i plovimo masina

Kai vyras karta paprase maziau kistis i musu seimos reikalus (net sofos be ju nebegalejom nusipirkti), isizeide taip, kad ... neatejo i musu vestuves

Tylejau, jiems nieko nesakiau, santykiu nesiaiskinau, nors oi kaip buvo skaudu! Tik vyrui ant peties kartais issiverkdavau. Kadangi vyro sesuo labai gerai sutaria su savo mama, tai ir mama pries mane nusistacius. Tiesa, pasveikinti i vestuves atejo, bet tik tiek, po tuoktuviu prie stalo jos nebuvo...
Na ir ka, praejo keletas menesiu, vyras bendrauja su jais tik telefonu, aplankyti ju nevaziuoja (nors tikrai zinau, kad noretu, jam seima visuomet buvo labai svarbi), bet kadangi jis palaiko mane, zino, kad as pas juos tiesiog negaliu vaziuoti, tai aukojasi ir jis. Mama su seserim, matydamos, kad baigia ji prarasti, bando svelninti situacija - nori, anot ju, taika su manimi sudaryti, nors as su niekuo juk nekariavau

Sesuo lyg ir noretu manes atsiprasyti, o as negaliu su ja net susitikti - nezinau, ka reiketu sakyti (kad viskas gerai? Jokiu problemu ir pan.?). Noreciau su jais susitaikyti vien del vyro - as ji labai myliu, ir matyti ji besikankinanti nera paprasta. Bet bandau isivaizduoti musu susitikima ir... neisivaizduoju, nei ka as tureciau sakyti, nei ka daryti, nei kaip reaguoti i atsiprasymo zodzius...