QUOTE(Bonapartas @ 2010 03 24, 18:56)
Tegu būna taip. Bet kam tada reikia tuoktis. T. y. jis visgi man piršosi. Aš jos nepavydžiu, aš tiesiog jos nekenčiu. Aš irgi turiu vedusį brolį, bet jam nesiūlau nei atostogų , nei spalvų parinkinėju. Man net mintis tokia nešautų kištis į kitą šeimą. Nesvarbu, kad brolio. Vieną kartą bandžiau patarti dėl balkono, tai brolis atsakė viskas čia gerai mūsų sugalvota. Ir teisingai. Vat būtent, kad ji su savo nemokamais patarimais pastoviai lenda, kaip daktarė aiskauda.
O tarp mūsų su vyru viskas buvo gerai, kol ji nepradėjo jam kas antra diena skambinėti, kai jos vyras pas kitą išėjo. Pačios sąntykiai su vyresne dukra irgi ne kokie. Vyrui pastoviai skundžiasi, kad ji tokia ir anokia. Kai aš su ta jos dukra pabendrauju, man ji visai faina panelė auga. Mano mama tai tikrai nemokė kišti snapo kur nepridera.
O tarp mūsų su vyru viskas buvo gerai, kol ji nepradėjo jam kas antra diena skambinėti, kai jos vyras pas kitą išėjo. Pačios sąntykiai su vyresne dukra irgi ne kokie. Vyrui pastoviai skundžiasi, kad ji tokia ir anokia. Kai aš su ta jos dukra pabendrauju, man ji visai faina panelė auga. Mano mama tai tikrai nemokė kišti snapo kur nepridera.
jei jūsų vyras-jos brolis jai leidžia-ko gi nepatarinėt?jai gal atrodo kad ji padeda?jei jūsų vyras trenktų kumščiu į stalą ir pasakytų-čia mano žmona sprendžia o ne tu kokius tapetus pirkt ir kur važiuot-jūs galvojat kad ji vis patarinėtų?manau tikrai ne..