Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

QUOTE(Bonapartas @ 2010 03 24, 18:56)
Tegu būna taip. Bet kam tada reikia tuoktis. T. y. jis visgi man piršosi. Aš jos nepavydžiu, aš tiesiog jos nekenčiu. Aš irgi turiu vedusį brolį, bet jam nesiūlau nei atostogų , nei spalvų parinkinėju. Man net mintis tokia nešautų kištis į kitą šeimą. Nesvarbu, kad brolio. Vieną kartą bandžiau patarti dėl balkono, tai brolis atsakė viskas čia gerai mūsų sugalvota. Ir teisingai. Vat būtent, kad ji su savo nemokamais patarimais pastoviai lenda, kaip daktarė aiskauda.
O tarp mūsų su vyru viskas buvo gerai, kol ji nepradėjo jam kas antra diena skambinėti, kai jos vyras pas kitą išėjo. Pačios sąntykiai su vyresne dukra irgi ne kokie. Vyrui pastoviai skundžiasi, kad ji tokia ir anokia. Kai aš su ta jos dukra pabendrauju, man ji visai faina panelė auga. Mano mama tai tikrai nemokė kišti snapo  kur nepridera.

jei jūsų vyras-jos brolis jai leidžia-ko gi nepatarinėt?jai gal atrodo kad ji padeda?jei jūsų vyras trenktų kumščiu į stalą ir pasakytų-čia mano žmona sprendžia o ne tu kokius tapetus pirkt ir kur važiuot-jūs galvojat kad ji vis patarinėtų?manau tikrai ne..
Atsakyti
Taigi va, aš irgi galvoju, kad reikia kažkuriam iš jų nusikirpti bambagyslę. g.gif Gal kas pažystat kokį 40- metį vienišą vilnietį tai mano brolio sesutei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonapartas: 24 kovo 2010 - 20:58
QUOTE(ulyja @ 2010 03 24, 20:08)
jei jūsų vyras-jos brolis jai leidžia-ko gi nepatarinėt?jai gal atrodo kad ji padeda?jei jūsų vyras trenktų kumščiu į stalą ir pasakytų-čia mano žmona sprendžia o ne tu kokius tapetus pirkt ir kur važiuot-jūs galvojat kad ji vis patarinėtų?manau tikrai ne..

na bet kokio velnio sesei patarinet mintis kyla?
as sesuo ir man nusispjaut kaip brolis gyvena, svargu gyvas ir sveikas, o visa kita jo pasirinkimas,lyg man rupetu kokie tapetai pas ji namuose ar ka vakarienei valgo, tipo neturiu ka pati veikti?todel man kvailai atrodo sesutes ar broliai lendantys i kitu gyvenimus.
Atsakyti
idomi tema, paskaitinejau ir sumaniau pasisakyt ir as biggrin.gif mano ir mano vyro sesers santykiai salti, bendraujam tiek kiek butina, buvo laikotarpis kad ledai aptirpo ir vienu metu net pamaniau, kad susidraugausim, bet.. buvo pykciu praeiti, nes daznai praleidziu proga patylet, o ji irgi ne is tu kurios tik pagalvotu..seip daug kuo neitikau visai jo seimai nuo pat pradziu, paskui po truputi isivaziavom su tevais o va su ja ir liko toks oficialus bendravimas.. kad del to labai gaileciausi negaliu sakyt, tiesiog visus tenkina tokie santykiai kokie jie yra biggrin.gif as gyvenu sau, jinai sau, nors buna pamoralizuoja maniskiui, savo gyvenimiska patirtim pasidalina, kas aisku tampa konflikto priezastim musu seimoje cool.gif negaliu pakest, kai zmones nezinodami tikslios situacijos imasi mokytojo vaidmens biggrin.gif bet dekui D, sitokiu situaciju apmazejo "n" kartu...
Atsakyti
Kadangi mano vyras sesers neturi, o as turiu broli ir priedo broliene tongue.gif Tai galiu pasakyti tik tiek, saunesnes brolienes net neisivaizduociau smile.gif Man ji kaip sesuo, kurios neturiu wub.gif As is jos daug ko pasimokinu, tikiuosi ji irgi.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 03 24, 21:06)
na bet kokio velnio sesei patarinet mintis kyla?
as sesuo ir man nusispjaut kaip brolis gyvena, svargu gyvas ir sveikas, o visa kita jo pasirinkimas,lyg man rupetu kokie tapetai pas ji namuose ar ka vakarienei valgo, tipo neturiu ka pati veikti?todel man kvailai atrodo sesutes ar broliai lendantys i kitu gyvenimus.

o jei brolis pats prašo patarimo,tai ką tai sesei daryt?bėgr ir rėkt-nelįsk prie manęs??jei jums atrodo kvailai,tai dar nereiškia kad artimi santykiai tarp brolių ir seserų yra kvaili.

Bonapartas tau reikia pakalbėt su vyru,ir pasakyt kas tau nepatinka.ir vyras turi pasakyti-sorry sesute bet aš paklausiu žmonos ką ji apie tai mano,atsiprašau-bet aš su žmona dabar užimtas ir negaliu kalbėt telefonu ir tt-jis turi nustatyti ribas.
Atsakyti
vienas dalykas kai praso patarimo,kitas kai patarimus del visko pati siulo smile.gif
jei manes brolis klaustu, atsakyciau tik tiek,kokia tema tai butu, nes realiai musu skoniai labai skiriasi,kas jam grazu man ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonapartas @ 2010 03 23, 15:26)
Matau, kad sena tema, ir ne viena aš tokia. Aš irgi noriu išsilieti. Iš pradžių man vyro sesuo patiko, bendravom. Bet kuo labiau pažinau ją ir jų santykius su mano vyru, tuo labiau pradėjau abiem bodėtis. Negaliu susitaikyti, kad mano vyras mamyčiukas, nes jo sesuo vyresnė, o mama senokai mirusi, tai prižiūri kaip jaunesnį sūnelį. Dažnai skambinasi, šnekasi apie viską, na pvz. gali 15 min. kalbėti koks valiklis geriausias.

Pas mus panasiai verysad.gif Tik bendraudavo ne po 15 min, o po valanda ir daugiau....Mane pradedavo uzknisineti - -nes keli mazameciai vaikai, nieko nespeju viena - -o jis lovoje guli ir *** ble *** su sesute ...O ta tikrai kaip motina(keliais metais vyresne) tai viska reguliuoja, visur kisa savo trigrasi (gal visos vyresnes seserys tokios g.gif ). Ir kodel as vaikus taip ilgai pienu maitinu, ji nemaitino...ir kodel i darba neinu, kai vaikui vieneri suejo, jos visos bendradarbes metuku vaikus i lopselius veda ir dirba, o as sedziu namie ir vienas vargsas broliukas dirbti turi, ir gydyti vaiku nemoku, nes antibiotiku neduodu....ir vaikai laukiniai, ir as tokia, anokia....As vyrui sakau, kaip tu gali klausyti jos, kai taip purvais musu seima drabsto - o jis man - nekreipk demesio, ji toks zmogus...Tai taip kelis metus kenciau kenciau, tylejau, nurydavau karteli....Bet kai "geroji" sesute testamentu visa mamos turta uzsirase, o motina karsinti liepe mano vyrui - na zinot, jau tai buvo paskutinis lasas...Kaip sakoma apie tokius zmones - -ileisk KIAULE i baznycia, tai ir ant altoriaus uzlips doh.gif
Tada jau nebetylejau, pasakiau ka galvoju...Neisivaizduojat kas daresi doh.gif fool.gif Vnz.,palieciau suda, tai kai pradejo dvokti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško takelis: 25 kovo 2010 - 11:21
[quote=ulyja,2010 03 25, 07:21]
o jei brolis pats prašo patarimo,tai ką tai sesei daryt?bėgr ir rėkt-nelįsk prie manęs??jei jums atrodo kvailai,tai dar nereiškia kad artimi santykiai tarp brolių ir seserų yra kvaili.

Niekas jos patarimo neprašo. Jie pletkina.
Ji paskambina ( čia dėl tų gerų santykių) ir klausia kas gero šiandien. Vyras ir pasakoja ką veikė vakar, ( nes vakar pasakojo apie užvakar) o vakar nesutarėm dėl spalvų. Jai turbūt kaip viską išmanančiai, atrodo, kad jei mes vakar nesutarėm, tai jei neįsikiš mes šiandien prapūlsim. Sekančią dieną vėl renkamės, nes turim pvz. atiduoti. Vyras pareiškia: sesuo sakė, kad ta spalva košmaras, ir kad labiausiai čia medis tiktų.
O jis dėl visko kišasi, nes kiti vyrai net galvos nekiša dėl tokių ( jų manymu) smulkmenų. O mano vyrui įdomu, net kokiu valikliu vonią valau, nes sesuo turbūt papasakojo, kaip švariai savo vonią išvalė nauju valikliu.
Aš negaliu savo vyrui pasakyti, kad man nepatinka jo kalbos su jo seserimi. Ir negaliu jos uždrausti dievinti. O man ji ne autoritetas, kad siekčiau būti į ją panaši.
Atsakyti
[quote=Bonapartas,2010 03 25, 11:42]
[quote=ulyja,2010 03 25, 07:21]
Niekas jos patarimo neprašo. Jie pletkina.
Ji paskambina ( čia dėl tų gerų santykių) ir klausia kas gero šiandien. Vyras ir pasakoja ką veikė vakar, ( nes vakar pasakojo apie užvakar) o vakar nesutarėm dėl spalvų. Jai turbūt kaip viską išmanančiai, atrodo, kad jei mes vakar nesutarėm, tai jei neįsikiš mes šiandien prapūlsim. Sekančią dieną vėl renkamės, nes turim pvz. atiduoti. Vyras pareiškia: sesuo sakė, kad ta spalva košmaras, ir kad labiausiai čia medis tiktų.
O jis dėl visko kišasi, nes kiti vyrai net galvos nekiša dėl tokių ( jų manymu) smulkmenų. O mano vyrui įdomu, net kokiu valikliu vonią valau, nes sesuo turbūt papasakojo, kaip švariai savo vonią išvalė nauju valikliu.
Aš negaliu savo vyrui pasakyti, kad man nepatinka jo kalbos su jo seserimi. Ir negaliu jos uždrausti dievinti. O man ji ne autoritetas, kad siekčiau būti į ją panaši.
[/quote]
kadangi su vyru jūs kalbėt nenorit,tai telieka pykti ant sesers-va kokia bjauri sesuo-skambina ir klausia kas gero šiandien smile.gif
iš kitos pusės,jei man kas bandytų aiškint kaip gyvent su vyru-aš pasiųsčiau kuo toliau.kodėl jūsų vyras to nedaro-tai jau kitas klausimas.
ir dar kaip jūs įsivaizduojat gerus šeimos santykius-nesiskambina,nesikalba ir tt?
Atsakyti
Paskaiciau ir dar karta isitikinau kad visi mes skirtingi su savotiskais "nukrypimais" mano vyro santykiai su sese irgi krastutiniski, jis beveik su ja nebendrauja. Is tikro as su broliene daugiau bendrauju nei jis. O šeip mergina idomaus harakterio biggrin.gif Kaip as kartais juokauju, pas je galvoje dar pauglyste, nors seip esame vienmetes. tai vyras bendrauja su sese tik tiek kiek butina. o mes super druper drauges nesame, bet kai ateina pakalbi su zmogum prie kavos puodelio ar pan.
As pati turiu broli, kadangi gyvena kitam mieste dazniausiai susitinkam tik per sventes. Jo zmonos net telefono nr. neturiu, bendraujam daznai susitikusios apie vaikus, ar seip kas aktualu moteriskais dalykais. Su broliu seip grazus santykei bet dazniausiai visa informacija kaip gyvena ir pan tai suzinau is mamos, tad paskambinu tiks reikalui esant.
Kai zmogus gyveni kitaip tai net suprasti gal kitu nenori. Nes mano vyras savo sese tai apsiustu ant 3 raidziu jei kazka nurodinetu, o as tai net neisivaizduoju del kokiu priezasciu tureciau nurodineti broliui kaip gyventi.
Ai kai gime ju mergaite kelis kart kazko teiravosi, nes mano dukryte siek tiek vyresne,(kaip sakant as su patirtim) bet manau ir tada su zmonos "leidimu" biggrin.gif
Atsakyti
O kas tau pasakė, kad mes su vyru nesikalbam. Kad mes su vyru nesibaram, tai taip. Bandau taktiškai, nes jei pradėsiu rėkti, tai sesuo tokį šumą sukels giminėj. Nebent įsigyčiau prieš tai ryšių bendrovės akcijų, nes tikrai už telefoną jos sąskaitos būtų kosminės.
Aš nieko neverčiu , ir pati nedarau to, kas man nepatinka. Jei noriu kalbėtis tai ir kalbu, kai tas noras atsiranda. Jei jis nori su sesute gyventi, tegul bendrauja. Jeigu aš norėsiu pasitraukti, tai pasitrauksiu, jei jam svarbi būsiu aš, tai pagaliau tams vyru.
Aš gal daugiau nesilankysiu šiame forume, nes matau kad kaškas užsimikčiojo. O aš tik norėjau išsipasakoti, dar kitaip pasakius pačiai sau įsivardyti problemą. Ir man labiau patinka pačiai nuspręsti ką man daryti ir kaip man elgtis.
VISO verysad.gif
Atsakyti