Teisybe? ar ne? kokios iejimo kainos?
Va, vis planuoju i latino nueit. Kas ten gero, anksciau girdejau pletkus, kad penktadieniais soka pora (o visi ziuri
), o sestadieniais kubietis mokina visus sokti.
as apie LATINO girdejau ne kokius atsiliepimus. mazai vietos, prasta publika, savininkes cirkai. bet pati realiai nebuvau, tik gandu prisiklausiau.
Tai pasakokit ne gandus - o kas buvot
Latino labai mazai vietos ir kondicionieriaus nera, labai karsta...
Latino Kaune, tai tikrai nepatiko, nors buvau jau senokai. Karšta, nėra kur apsisukt, brangu ir ta "Briedienė" tai tyliu....
O kas yra ta briediene? savininke? ka ji tokio daro?
norit pasakyt, ji ten sedi visalaik?
idomu idomu
norit pasakyt, ji ten sedi visalaik?
idomu idomu
"Briediene" aš čia savininkę pavadinau
Sakė ji labai darbuotojus terorizuoja ir dažniausiai būna ten. kai aš lankiausi patalpose rūkyti buvo dradžiama, o jų kompanija susėdusi prie nukrauto stalo kuo ramiausiai traukė kaljaną. Manau tikrai nemandagu. Atseit klubas mano, ką noriu tą darau...
Sakė ji labai darbuotojus terorizuoja ir dažniausiai būna ten. kai aš lankiausi patalpose rūkyti buvo dradžiama, o jų kompanija susėdusi prie nukrauto stalo kuo ramiausiai traukė kaljaną. Manau tikrai nemandagu. Atseit klubas mano, ką noriu tą darau...
sake cirkai buna, kai ji gerokai isgerus i scena eina padainuot:)
Aš irgi girdėjau
siaubas kažkoks, ji ten dainą pristatinėjo
Ir ji dar visiems aiškina, kai šokėjai šokt mokina. tai ne taip statai koją tai ne taip dari. kaip noriu taip darau
toks vaizdas, kad ji tą klubą sau pasirodyt atsidarė
Ir ji dar visiems aiškina, kai šokėjai šokt mokina. tai ne taip statai koją tai ne taip dari. kaip noriu taip darau
toks vaizdas, kad ji tą klubą sau pasirodyt atsidarė
OOO
zinai, vien del tu cirku uzeisiu kada paziuret
apsaugos daug? gal kompromata eitu rinkt?
ir priduodi i koki lnk, ar tv 3
zinai, vien del tu cirku uzeisiu kada paziuret
apsaugos daug? gal kompromata eitu rinkt?
ir priduodi i koki lnk, ar tv 3
Apsaugos yra
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 07 14, 11:30)
Kinieciai "Pas Ali "
Tikrai pigu , skanu ir porciju dydziaI
mazos tokios ,kad dviese pavalgom .
Labai skanus kinietiskas maistas ir kinu restorane TAIN FU. Ir labai pigu, ir porcijos dideles, ir labai skanu
Papildyta:
QUOTE(onyte84 @ 2009 02 22, 13:21)
Labai skanus kinietiskas maistas ir kinu restorane TAIN FU. Ir labai pigu, ir porcijos dideles, ir labai skanu 
cia visai naujai atsidares restoranas Mickeviciaus g 8.