Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai restoranai Kaune.

Va, vis planuoju i latino nueit. Kas ten gero, anksciau girdejau pletkus, kad penktadieniais soka pora (o visi ziuri smile.gif ), o sestadieniais kubietis mokina visus sokti.

Teisybe? ar ne? kokios iejimo kainos?
Atsakyti
as apie LATINO girdejau ne kokius atsiliepimus. mazai vietos, prasta publika, savininkes cirkai. bet pati realiai nebuvau, tik gandu prisiklausiau.
Atsakyti
Tai pasakokit ne gandus - o kas buvot smile.gif
Atsakyti
Latino labai mazai vietos ir kondicionieriaus nera, labai karsta...
Atsakyti
Latino Kaune, tai tikrai nepatiko, nors buvau jau senokai. Karšta, nėra kur apsisukt, brangu ir ta "Briedienė" tai tyliu....
Atsakyti
O kas yra ta briediene? savininke? ka ji tokio daro?
norit pasakyt, ji ten sedi visalaik?

idomu idomu ax.gif
Atsakyti
"Briediene" aš čia savininkę pavadinau biggrin.gif
Sakė ji labai darbuotojus terorizuoja ir dažniausiai būna ten. kai aš lankiausi patalpose rūkyti buvo dradžiama, o jų kompanija susėdusi prie nukrauto stalo kuo ramiausiai traukė kaljaną. Manau tikrai nemandagu. Atseit klubas mano, ką noriu tą darau...
Atsakyti
sake cirkai buna, kai ji gerokai isgerus i scena eina padainuot:)
Atsakyti
Aš irgi girdėjau lotuliukas.gif siaubas kažkoks, ji ten dainą pristatinėjo
Ir ji dar visiems aiškina, kai šokėjai šokt mokina. tai ne taip statai koją tai ne taip dari. kaip noriu taip darau tongue.gif
toks vaizdas, kad ji tą klubą sau pasirodyt atsidarė blush2.gif
Atsakyti
OOO blink.gif

zinai, vien del tu cirku uzeisiu kada paziuret biggrin.gif
apsaugos daug? gal kompromata eitu rinkt? biggrin.gif

ir priduodi i koki lnk, ar tv 3 biggrin.gif
Atsakyti
Apsaugos yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 07 14, 11:30)
Kinieciai "Pas Ali "  thumbup.gif  Tikrai pigu , skanu ir porciju dydziaI  thumbup.gif  mazos tokios ,kad dviese pavalgom .

Labai skanus kinietiskas maistas ir kinu restorane TAIN FU. Ir labai pigu, ir porcijos dideles, ir labai skanu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(onyte84 @ 2009 02 22, 13:21)
Labai skanus kinietiskas maistas ir kinu restorane TAIN FU. Ir labai pigu, ir porcijos dideles, ir labai skanu smile.gif

cia visai naujai atsidares restoranas Mickeviciaus g 8. smile.gif
Atsakyti