labai pasyvi tema

QUOTE(Alincik @ 2009 05 27, 20:38)
Sveikos mamytes! Noreciau paklaust, ar centro poliklinikoj (vaiku) mokamos sios paslaugos: vaiku masazai, maksteles, baseinas, paskirus gydytojai? 

Jai gauni gydytojos siuntimą,nemokamos.

gal galit kas info atnaujinti apie vaiku gydytojus? busiu dekinga, nes netrukus prireiks mums prisirasyti
gal zinot kas apie Sersniova? ar ji dirba ir su vaikais?

sveikos mamos
gal atgys tema
gal kas gali ka nors gero pasakyti apie Naujamiesčio fil. dirbancius vaiku stomatologus
buciau labai diekinga uz info

gal atgys tema

gal kas gali ka nors gero pasakyti apie Naujamiesčio fil. dirbancius vaiku stomatologus

auuuuuu
mamos kur jus?

QUOTE(alincikita @ 2010 02 24, 16:31)
Deja, aš galiu pasakyti tik apie vaikų ortopedą - traumatologą R. Žitkauską. Puikus, profesionalus gydytojas

Na musu seimynai taip pat greitu metu prireiks gydytojos leliukui
Tai vat pati esu prisirasiusi pas Sersniova, kai buvau pati, ji is karto paklause, ar vaika prirasysiu pas ja.. Nu ka as zinau ta sistema, sakau tai gal taip, tai buvo maloni (kiekvienas gydytojas dziaugiasi manau naujais pacientais). Tik siaip manau kad geriau butu tiesiog pediatras, tad linkstu i Pylimo g. skyriu..

QUOTE(Vabalukas @ 2010 03 11, 13:19)
Nu ka as zinau ta sistema, sakau tai gal taip, tai buvo maloni (kiekvienas gydytojas dziaugiasi manau naujais pacientais).
Tikrai ne kiekvienas dziaugiasi, net nezinau kodel...

ar gyd. Rita Judzentaviciene dirba dar sioje poliklinikoje?
QUOTE(svetelis @ 2010 03 18, 22:36)
ar gyd. Rita Judzentaviciene dirba dar sioje poliklinikoje?
Ne ji jau nedirba. Perejo i kita poliklinika dirbti, t.y. Lukiskiu poliklinika.
QUOTE(alincikita @ 2010 02 17, 10:38)
sveikos mamos
gal atgys tema

gal atgys tema

sveikos mamos

lankemes mes jau pas stomotologa