Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Naujamiesčio fil. (Vilniuje)

Sveikos mamos 4u.gif
Gal galite patarti i kurį filialą geriau registruotis, naujamiesčio ar senamiesčio?
Ir kokį gydytoją pasirinkti(ne vien vaikų)?
Iš naujamiesčio girdėjau Makauskienė ir Apanavičienė neblogos, o kaip kitos?
Iš anksto ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Noriu bandyti registruotis į Naujamiesčio filialą. Gal galite patarti kokią gerą šeimos gydytoją? Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilkverpė @ 2010 06 29, 16:21)
Laba diena. Noriu bandyti registruotis į Naujamiesčio filialą. Gal galite patarti kokią gerą šeimos gydytoją? Labai ačiū  4u.gif

Sveika 4u.gif

mes lankomes pas DAnguole Stepankeviciene. esam ja labai patenkinti!!!!labai rekomenduoju ir siulau!!!
Atsakyti
QUOTE(Murasaki @ 2010 06 29, 21:50)
Sveika 4u.gif

mes lankomes pas DAnguole Stepankeviciene. esam ja labai patenkinti!!!!labai rekomenduoju ir siulau!!!

Sveika 4u.gif
Bandysim ir mes tuomet. Ačiū bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatulka @ 2010 03 18, 12:07)
Tikrai ne kiekvienas dziaugiasi, net nezinau kodel...  g.gif  Pvz. D.Stepankeviciene neapsidziauge, kai prisirasiau  blink.gif  Du mano vaikai pas ja prirasyti, o man reikejo skubios pagalbos, tai atejau, susimokejai lituka ir nuejau i kabineta... o ji vos ne skandala sukele  doh.gif  'kodel uzrase, juk ir taip daug zmoniu pas mane' - va taip buna  mirksiukas.gif

O! mes irgi pas ja esame uzsirase ir nelabai man ji. g.gif Daznai buna kazkokia tai nepatenkinta verysad.gif Gal ji laukia dovaneliu kuriu mes niekad nenesem ax.gif ir tikrai nenesim 4u.gif Greiciau pasikeisim gydytoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Asta SC @ 2009 03 13, 11:24)
Sveikos,
mes lankomes pas D. Stepankeviciene. Pirmus kartus pasirode superine gydytoja. Nors ir dabar atrodo kad jin faina, bet reikia visgi nesti mielu dovaneliu kad butu dar geresne. Vat sesele Roma tai labai labai faina.

Beje, jin nelabai nusimano apie zindyma MP. Man priekaistavo, kad vaikas per daug priauga (jis tikrai didelis, bet ir tevukas didelis), kad as kenkiu jo zarnynui, ji sugadinsiu. Todel reikia rezimo, t.y. maitinti kas 3 valandas. Laba diena!!!!!

Kai lelius pradejo viduriuoti skambinau gydytojai. Buvau nepatenkinta jos poziurio i roto viruso skiepo salutinius poveikius. Ale ji 3 metus skiepija sia vakcina ir tik vienam vaikui buvo pasireiske pilvo skausmai. O pagal mane pasireiske vos ne visi sios vakcinos salutiniai požymiai. Ir tipo cia siaip del pilvo..., nes ji mums pucia nuo gimimo, o ne vakcinos salutiniai požymiai.

Tiesa, paskutini trecia menesi vaika apziurejo labai pavirsutiniskai. Nieko nespejau paklausti, nes jin kalbejo telefonu su kita pergyvenancia mamyte. Paskui kai grizome po skiepuko, pas ja buvo kitas zmohus, plius vaikas reke visa gerkle, tai nieko kito neliko kaip iseiti. Visi klausimai liko nepklausto. Todel dabar pirmiau klausinesiu, o tik po to eisim daryti skiepukus.

ir as esu nepatenkinta, kad pavirsutiniskai apziurinejo vaika, viena kart net galvyties apimties nepamatavo ir nepaklause... verysad.gif Man idomu kaip kitur gydytojai ar siuncia pas stomatologus kad paziuretu ar gerai dygsta dantukai, ar ziuri kad vaikas taisiklingai statytu kojytes, ar ne kreivos... itt. Man, kaip mamai, atrodo kad reiketu pasirodyti ir kitu specialybiu gydytojams, bet gal cia as per daug noriu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murasaki @ 2010 06 29, 21:50)
Sveika 4u.gif

Ar kartais nesate dovaneles gygytojai ? g.gif Gal todel ji Jums tokia gera g.gif ...
Atsakyti
ir kaip issirinkt ta geraji pediatra? g.gif
man jau cia atrodo misija neimanoma doh.gif
Atsakyti
rekomenduociau J.Abramaviciene 4u.gif Tikrai labai gera gydytoja,supratinga ir visada pataria is sirdies 4u.gif
Atsakyti
ar imanoma butu suzinoti visa sarasa dirbanciu pediatru naujamiescio fil.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 07 27, 22:12)
ar imanoma butu suzinoti visa sarasa dirbanciu pediatru naujamiescio fil.? g.gif

uzeik i http://www.pylimas.l.....016 geras.pdf
Atsakyti
QUOTE(amila1 @ 2010 07 30, 11:51)

aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerda** @ 2010 03 25, 10:21)
Sveikos  smile.gif
gal sitoje poliklinikoje lankotes pas ginekologe? gal galite patarti pas kuria eiti

as lankausi pas Kalendriene, nu laaaabai ji man super gydytoja, ismano savo darba, aisku ji nejauna, tai labai gaila bus kai ji iseis i pensija verysad.gif
QUOTE(p_paula @ 2010 07 20, 17:51)
rekomenduociau J.Abramaviciene  4u.gif  Tikrai labai gera gydytoja,supratinga ir visada pataria is sirdies 4u.gif

as ir mano vaikai esam sios gydytojos pacientai, man kaip gydytoja ji patinka smile.gif
Atsakyti