QUOTE(Germani @ 2006 12 20, 16:34)
aciu uz atsakyma

labai smagu, kad is karto atrasei

vis delto vakar padariau isvada, kad per daug teisybes jiems pasakiau, nes einant i tokia vieta reikia ir darbdaviams siek tiek "smegeneles papudrinti" nes as manau, kad jie butent toki kandidata ir issirinko, kuris ir kitiems mokes graziai pakalbeti.
Na, sutik, kad pardavimu vadybininkas turi moketi pristatyti preke taip, kad ji ne tik isklausytu, bet ir ja nupirktu

Siuo atveju, kad ir kaip sarkastiskai skambetu, preke esi tu.
o as pasakiau, kad esu rimta, bet megstu bendrauti, kad neturiu daug draugu. ir jie paklause tokio klausimi "su keliais is desimt nepazystamu zmoniu taptum drauge?". atsakiau, kad gyvenime tai su 2-3, bet su kitais irgi palaikyciau santykius, bet tik dalykinius. ai,manau, kad ir siaip reikejo daugiau ugneles parodyti.
Noriu tau pateikti palyginima. Visi darbdaviai, kurie su manim bendravo, mane, kad buciau puiki pardaveja. Jei jie man uzduotu si klausima, as atsakyciau, kad tapciau labai gera pazistama su visais, kurie nera protiskai atsilike

Na, gal koks vienas ir nepasirasytu bendravimui su manim, nors abejoju.... Draugais jie man taptu tik jei sutaptu musu poreikiai ir interesai. Pagal mano patirti, tai butu 2, gal 3 zmones.
Ar jauti skirtuma tarp tavo atsakymo ir mano? Tiek tu, tiek as pasakem ta pati, bet mano atsakyme yra nuostata bendrauti, palaikyti santykius, tiesiog kaip sakoma angliskai with fun ziureti i bendravima. Butent tai norejo pamatyti ir tavo darbdaviai.
o kaip atsakyti i klausima "ar turi priesu?" juk visi esam koses prisivire

ir tikrai yra zmoniu, kurie musu nemegsta
visiskai teisingai. atsakymas i si klausima is dalies parodo tavo poziuri i konfliktus, sudetingas situacijas. daug lemia kaip atsakei i si klausima, kokiu tonu, koks zvilgsnis buvo tuo metu. jei ramiai ir su sypsena pasakytum, kad "tikriausiai turiu, nors asmeniskai nepazistu" arba "as neturejau gyvenime tokiu rimtu konfliktu, kad po ju su kuo nors likciau priesais" arba "na, kas liecia mane, nera zmoniu, kuriu nekesciau, o kas link ju jausmais man, as nezinau apie kokius nors potencialius priesus", tu parodytum, kad nesi konfliktiska
arba "kodel paliktum darboviete" atsakiau, kad palikciau, jei butu firmos viduje netvarka, nebutu aiskiu darbo vertinimo kriteriju, tai jie atsake "o mes vertiname pagal akiu spalva"

as tada nusijuokaiu ir psakiau, kad turbut juokaujat, bet kazkaip viduje negerai pasidarė
Jie juokavo. Gal bande padaryti, kad nusisypsotum

Man susidaro ispudis, kad tu pasirodei jiems labai rimta, su rimtu ir atsakingu poziuriu i gyvenima. Beje, tavo sis paskutinis atsakymas taip pat tai parodo. Tai gal jiems pritruko siek tiek tavo vidinio atsipalaidavimo, daugiau flirto galu gale, spindinciu akiu...

As tik speju. Gal tiesiog neatitiko jusu nuotaikos. Taip irgi buna - vienas rimtas, o kitam vis norisi pajuokauti...
problema ta, kad as ir pati nezinau, kur geriausiai tikciau. ir tikrai butu idomu suzinoti. gal yra kokiu tstu ar pan?
oj, testai, testai... visi testai taves klausinetu pvz. "ar megsti bendrauti su zmonemis?" jei atsakytum, kad "taip", tau po to duotu atsakyma: "jums reikia darbo, kur daug bendraujama su zmonemis"
cia as suprimityvinu siek tiek, bet realiai visi testai yra tik tavo atsakymu i juos perfrazavimas.
mano patarimas visada buna toks - nezinai ko nori, bandyk ten, kur iseina. ziurek vieninteli dalyka - kad atlyginimas butu toks, kurio tau uztenk ir eik i nors keisciausias vietas. bandyk, ziurek, nebijok keisti darba, jei nepatinka. keisk ir ieskok tol, kol pajusi, kad suradai savo. Patikek, labai greitai pamatysi, ko nori, o ko ne. Sis pirmas zingsnis sunkiausias, bet tik jis uztikrina sekme tolimesnej kelionej...
O konkreciau del testu, tai as jau kiek zinojau, tiek pripasakojau anksciau