Papildyta:Vajej, kaip tu mane pradziuginai

Gal papasakok daugiau kaip butent sakei ir ka jie tau atsake?
Nezinau, ar verta

Kaip supratau, atlyginimas taves ten nedziugina, galimybiu kilt nera. O ar ismoksi ten kazko? Jei jie siulo oficialu atlyginima ir galesi ten daug ka ismokti, kad pravers ateity, gal tada verta pagalvoti. O kaip tau ten darbo atmosfera? Kaip zmones? Kas dar uzkliuvo ar patiko?
Pradziuginau,tai gerai,nes paciai jau vienu momentu vos ne asaros norejo begt,tiek isijauciau...i tiesos ieskojima...
Kadangi jau antram sakinyje manes paklause ka as veikiu dabar ,o as atsakiau,kad vaikuti auginu,tai jis atsilose savo kedej ir pasake,kad as netinku,nes jie jau turi praktikos skaudzios butent mamoms su vaikais,apie imamus biuliotenius,nebuvima darbe 2sav.,juk tai taip patogu

mamai,nereikia eit i darba,o atlyginima vistiek gauna.Tada man galvoje pradejo suktis mintys apie perskaitytus tavo,Plepute postus apie vaikus,ir as nusprendziau,kad turiu pasisakyt,juk nieko neprarasiu

,paklausiau kodel mane jie jau nuraso,nezinodami nei ka as sugebu,nei kiek as moku ir ka as galiu...ir vien todel,kad turiu maza vaika,kuri priziures mociute.Paskui prisiminiau savo darba uzsienio kompaniojopj ir pasakiau,kad is ten isejau tik todel,kad laukiausi,ir kad mane norejo atgal susigrazint,kai vaikiukui dar ne metu nebuvo,kad uzsienio darbdaviams neuzkliuna vaikai(bent jau is mano patirties),kad tai jiems ne priezastis nepriimti i darba moters,kuri gerai ismano savo darba ir yra gera darbuotoja...jie tiesiog nenori prarasti gero zmogaus...

O atsakymas i si posta buvo tai,kad nereikai lygint musu Lietuveles su Europos sajungos salim ir pan.,juk ten kiti atlyginimai,kitos socialines garantijos...O as jam i tai atsakiau,kad mes ir turim nuo saves pradet noredami eiti link to,o ne sneketi,kaip jiems gerai,o va messssss....
Paskui jam pasakiau,kad net nepaklauses manes,ka as baigusi jis atsisako,nes baigiau butent tai,koks ir darbas ir dar daugiau,kad dirbusi pagal spec.nesu,bet praktikos turiu.
Po viso sito mano posto isgirdau, kad gal as norinti pabandyti,o as tiesiai sviesiai paklausiau, kodel taip staiga pasikeite jo nuomone apie mane,juk as turiu vaika....
Tad isgirdau,kad jie jau taip grieztai neziuri i tai,kad as turinti praktikos tame reikale(jis to nezinojo pries tai,o jau nurase mane

)...Oi,buvau labai stipriai isijautusi i visa si reikala,norejau parodyti,kad as nesu tik pilka pelyte ieskanti ir negalinti rasti darbo...Zinau,kad esu stipri,mane nelengva palauzti,norejau tai irodyti ir manau man pavyko,nes jie turedami viena kandidata,kuriuo buvo tikri jau daugiau nei 80%,pirmenybe suteike man.
Pokalbio metu buvau pikta,tikslaiu labai pikta,kad vyrai masto,jog vaikas yra tik mamytes,o tevelis kaip ir neegzistuoja
Ir dar sugebejau pasakyti,kad gimstamumas mazeja...ir norejau pridurti,kad as dar labai noriu tureti viena vaikuti

bat kazkaip susilaikiau
jau apsisprendziau,kad as neisiu ten dirbti...nes: netenkina atlyginimas,darbo atmosfera tokia,kad buciau ten buvus viena,o jie mane aplankytu tik karat ,du i menesi,bet net nebuvimas elementariausios pietu pertraukos man minusas,jei fakso aparatui gailima pinigu,tai gal ir tusinius reiks is namu nestis

,patirties sios nelabai kur pritaikysiu,nebent toj pacioj srity,bet kai pamastai,anokia cia patirtis...uzsakineti bilietus,parduoti keliones...man per dau tuscia,saviraiskai-0.
Dar uzkliuvo tai,kad jie jau menesi kaip iesko darbuotojo,o per ta laika dirbo pats direktorius(versalas jo ir zmonos),taigi kaip pats pasake,tai jiems i nauda,nes nereikejo moket atlyginimo
Tai tiek.......