QUOTE(Seira @ 2007 01 10, 15:54)
Na, as galbut neaiskiai parasiau - anglu k. tikrintis man nereikia - as ja moku (kai is anglu k. bakalauro istojau i elektros inzinerija - viska konspektavausi ankglu k., nes taip man buvo patogiau), tik primirsau....
O kietuole nesijauciu 9dirbu is viso dar tik 1m ir 4 men), todel ir klausiu, nes rimtu pokalbiu dar neturejau, dabar noriu dirbti rimtesnius darbus nei pries tai, norintys mane idarbinti zino kad patirties turiu nedaug...bet kazka parodyti reikia, tad ir klausiu kiek reikia parodyti ir kaip pasiruosti nezinant ko klaus?
apie save papasakoti, daugiausia dėmesį koncentruojant į darbo patirtį (ypač dabartinėj darbovietėj), svarbu pabrėžti tas darbo funkcijas, kurios gali būti reikalingos ir įmonėj, kur eisi į pokalbį (pvz. dabar dirbi su projektais, o toj įmonėj kaip tik reikalingas projektų vadovas, tai ir sakai, ką darai dabar su tais projektais, žinoma, tai reikia labai gražiai apibūdinti, kad atlieki svarbų darbą, greitai ir kokybiškai)
taip pat apie savo karjeros planus, perspektyvas, kaip įsivaizduoja darbą toj įmonėj, ką tau reikėtų atlikti, kodėl norėtum dirbti įmonėj, ką naudingo duotum tai įmonei, gal šiek tiek apie svajones (pvz. visada svajojau dirbti tarptautinėje kompanijoje, bendrauti su užsienio partneriaia)
apie save kaip darbuotoją (lanksti, komunkabili, pareiginga, iniciatyvi)
viską pritempiant prie tos įmonės veiklos, pareigų, į kurias pretenduoji (tik su saiku

)
Papildyta:
QUOTE(jievaras @ 2007 01 09, 17:58)
Na aš dar užduosiu vieną klausimą,Tau Plepute,

Patekau į truputėlį kvailą situaciją ir aišku pati kalta

Per pokalbį kai manęs paklausė kokio atlyginimo pageidaučiau aš atsakiau, kad
nemažiau kaip xxxx Lt. Nors puikiai žinau, kad jie man realiai gali mokėti daugiau, o aš ir pati noriu daugiau. Esu pakviesta į antrą etapą...net nežinau, kaip čia jiems pasakyti, kad norėčiau didesnio atlygimo

Pati galvoju, kad jei jau iki galo praeičiau visus etapus, tai gal tada apie tai užsiminti, bet kaip?
Iš anksto dėkoju už atsakymą
plepute jau buvo pasisakius ir dėl šios problemos, ir dėl pokalbio dėl atlyginimo, ir kaip eiti pas vadovą keltis atlyginimą
paskaityk
čia yra derybų menas - save parduoti