Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

Merginos ir vaikinai (nes pasirodo, tema skaito ir jie smile.gif )
As atsakysiu rytoj i jusu postus. Siandien noriu stai ka paklausti - mano kompas visiskai nugrybavo, puse laisku dingo, nieko nebeatseku doh.gif Siandien parasiau visoms, kuriu laiskus radau kompe. Bet zinau, kad tai tikrai yra ne visi laiskai. Ar galite pakartoti tos, kuriom vis dar aktualu, kad paziureciau CV arba motyvacini, ir kurios siandien is manes laisko negavot? Pazadu visoms atsakyti, nes pagaliau vel priejau prie savo kompo (nors ir grybaujancio blink.gif ), taigi sia savaite atiduosiu visas "skolas" ax.gif
Tos, kurios man rase i az: jusu laiskai yra, kartoti nereikia mirksiukas.gif
Kartu noriu dar karta parasyti, kad i naujus laiskus atsakyti tikrai negalesiu. Visiskas provalas su laiku - darbo kalendorius uzpildytas iki kovo, vakarai beveik irgi. Galesiu atsakyti i postus sioj temoj. Noriu jus paskatinti rasyti cia. Man atrodo, kad Bajm ir kitos merginos labai nuosirdziai padeda. Ir labai teisingus dalykus sako cool.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 01 09, 20:20)
"ka duotumet musu imonej", tai kazkaip mane sutrikde toks klausimas ir as tiesiog akis nuleidusi atsakiau "nezinau" 

zinai, as atsakyciau mazdaug taip (nezinau ar gerai, bet parasysiu): tapdama Jusu kompanijos administratore tikrai prisideciau prie Jusu kompanijos sekmes. Juk skambuciu priiminejimas, dokumentu tvarkymas yra labai svarbus kompanijos kulturos atspindys, kuri tikrai pastebi klientai tongue.gif Be to manau, kad administratores pareigoms priklauso ir skanios kavos virimas - streso mazinimui bei geros nuotaikos palaikymas mirksiukas.gif
Nezinau ar suveiktu toks atsakymas g.gif
Atsakyti
sveikos...

praradau vilti susirasti darba..

mokausi neakivaizdiniam skyriuje.. administravima.. 1 kursas..vaikuti galima sakyti auginu viena.. vyras yra, bet dirba uzsienyje.. artimiausi mano gimines uz 50km, dirbantys.. moku anglu ir rusu kalbas, dirbu kompiuterius.. visuose imanomuose puslapiuose susikurus savo CV + motyvacini laiska.. siunciu visur kur imanoma- bergzdzias reikalas.. man reikia grafiko tik d.d. 8-17 (9-18)val ilgiausia.. be savaitgaliu.. darbdaviam trukdo mano mokslai.. ir mano vaikas.. sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Klausimelis visoms, kas geriau zino:
skelbime prasayta "atsiuskite CV pazymeta BLA..." (BLA - tariami firmos inicialai), skelbimas angliskai, bet nuo to vis tiek neaiskiau, ar i pati CV iterpti kazkaip imones inicialus ar siunciant laiska i "subject" irasyti... suku galvele... g.gif
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2007 01 10, 14:07)
Klausimelis visoms, kas geriau zino:
skelbime prasayta "atsiuskite CV pazymeta BLA..." (BLA - tariami firmos inicialai), skelbimas angliskai, bet nuo to vis tiek neaiskiau, ar i pati CV iterpti kazkaip imones inicialus ar siunciant laiska i "subject" irasyti... suku galvele...  g.gif
Aciu!

Gal tai reiskia, kad pati CV (dokumenta) reikia pavadinti BLA... g.gif
Atsakyti
as tai pavadinciau CV_BLA arba CV_BLA_Micha
Atsakyti
irasiau ...._cv_BLA.doc ir i subject irasiau, i pati CV nerasiau smile.gif
Aciu mergaites. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,paprasiau pleputes pagalbos, bet nezinau ar ji gales atsakyti, tad paklausiu ir jusu - paskambino man is vienos imones, kurios neatsiminiau, tai paklause ar daug CV issiunciau ir paprase padaryti namu darba- t.y. perkaityti ju tinklalapi ir ji apibudinti - kas gerai, kas blogai, geriau susipazinti su ju veikla ir paaiskinti koki mano nuomone as ten darba dirbsiu.....taip lyg ir viskas aisku, bet nevisiskai suprantu ko tiksliai jie siekia... ta prasme jauciuosi kaip mokinuke, kuriai reikia parasyti rasini apibudinant imones veikla - ar jie to nori ar as kazko nesuprantu? Nes jis kaip ir paaiskino viska, tai man jo zodzius atkartoti? Ir ar galiu labai jau peikti ta ju tinklalapi? Na, ten be galo daug informacijos, bet ji nera tinkamai pateikta, teko perskaityti viska,t.y. visas nuorodas ir t.t. kol supratau kas ten vyksta,kazkaip nera isskirtapagrindine sritis, viskas ismetyta bet kaip

Si asociacija atstovauja imoniu interesu, siekia ju konkurencingumo, atstovauja inzinierines pramones darbdaviu interesus, stiprina Lietuvos inzinierines pramones bendrove...
Na, o mano darbas butu
darbas su sektoriaus įmonėmis Lietuvoje ir jų partneriais užsienyje,

- nacionalinių ir tarptautinių projektų rengimas, jų įgyvendinimas ir priežiūra,

- darbas su tarptautinėmis verslo organizacijomis,

- kiti einamieji darbai (tinklalapio administravimas)

Papildyta:
Ir dar turiu klausima - ar jus labai ruosiates pokalbiams? Penktadieni manes laukia pokalbis ir kadangi as baigusi elektros inzinerija, o ta imone tame specializuojasi, nors mano darbas ir nebutu labai tiesiogiai su tuo susijes, visgi tikiuosi klausimu bus, bet as ta elektra primirsau, kazka pamenu, bet tektu kartotis, o be to nezinau ka klaus....ka tokiu atveju daryti? Tas pats ir su anglu kalba, nors visas bakalauras baigtas anglu kalba, bet nevartojau keleta metu ir...pamirsau...tai va pradedu vaiskcioti i pokalbius ir noriu zinoti kaip jus jiems ruosiates?
Atsakyti
QUOTE(Seira @ 2007 01 10, 15:40)
Sveikos,paprasiau pleputes pagalbos, bet nezinau ar ji gales atsakyti, tad paklausiu ir jusu  - paskambino man is vienos imones, kurios neatsiminiau, tai paklause ar daug CV issiunciau ir paprase padaryti namu darba- t.y. perkaityti ju tinklalapi ir ji apibudinti - kas gerai, kas blogai, geriau susipazinti su ju veikla ir paaiskinti koki mano nuomone as ten darba dirbsiu.....taip lyg ir viskas aisku, bet nevisiskai suprantu ko tiksliai jie siekia... ta prasme jauciuosi kaip mokinuke, kuriai reikia parasyti rasini apibudinant imones veikla - ar jie to nori ar as kazko nesuprantu? Nes jis kaip ir paaiskino viska, tai man jo zodzius atkartoti? Ir ar galiu labai jau peikti ta ju tinklalapi? Na, ten be galo daug informacijos, bet ji nera tinkamai pateikta, teko perskaityti viska,t.y. visas nuorodas ir t.t. kol supratau kas ten vyksta,kazkaip nera isskirtapagrindine sritis, viskas ismetyta bet kaip

Si asociacija atstovauja imoniu interesu, siekia ju konkurencingumo, atstovauja inzinierines pramones darbdaviu interesus, stiprina Lietuvos inzinierines pramones bendrove...
Na, o mano darbas butu
darbas su sektoriaus įmonėmis Lietuvoje ir jų partneriais užsienyje,

-          nacionalinių ir tarptautinių projektų rengimas, jų įgyvendinimas ir priežiūra,

-          darbas su tarptautinėmis verslo organizacijomis,

-          kiti einamieji darbai (tinklalapio administravimas)

Papildyta:
Ir dar turiu klausima - ar jus labai ruosiates pokalbiams? Penktadieni manes laukia pokalbis ir kadangi as baigusi elektros inzinerija, o ta imone tame specializuojasi, nors mano darbas ir nebutu labai tiesiogiai su tuo susijes, visgi tikiuosi klausimu bus, bet as ta elektra primirsau, kazka pamenu, bet tektu kartotis, o be to nezinau ka klaus....ka tokiu atveju daryti? Tas pats ir su anglu kalba, nors visas bakalauras baigtas anglu kalba, bet nevartojau keleta metu ir...pamirsau...tai va pradedu vaiskcioti i pokalbius ir noriu zinoti kaip jus jiems ruosiates?

1. gal čia LPK? ax.gif manau, kad nori išgirsti tavo nuomonę apie tinklapį ir taip netiesiogiai sužinoti tavo kvalifikaciją, kompetenciją, ar supranti įmonės veiklą, suvoki, kas čia per jūra. Gal jie turėjo nemalonios patirties, kai žmogus ateidavo į pokalbį, o pasirodydavo, kad kandidatas visiškai ką kitą įsivaizduoja.

2. nu jeigu tu jautiesi kietuolė ir liežuvį bei mintis puikiai valdai - tai gal ir nereikia ruoštis pokalbiui? mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, as galbut neaiskiai parasiau - anglu k. tikrintis man nereikia - as ja moku (kai is anglu k. bakalauro istojau i elektros inzinerija - viska konspektavausi ankglu k., nes taip man buvo patogiau), tik primirsau....
O kietuole nesijauciu 9dirbu is viso dar tik 1m ir 4 men), todel ir klausiu, nes rimtu pokalbiu dar neturejau, dabar noriu dirbti rimtesnius darbus nei pries tai, norintys mane idarbinti zino kad patirties turiu nedaug...bet kazka parodyti reikia, tad ir klausiu kiek reikia parodyti ir kaip pasiruosti nezinant ko klaus?
Atsakyti
QUOTE(Seira @ 2007 01 10, 15:54)
Na, as galbut neaiskiai parasiau - anglu k. tikrintis man nereikia - as ja moku (kai is anglu k. bakalauro istojau i elektros inzinerija - viska konspektavausi ankglu k., nes taip man buvo patogiau), tik primirsau....
O kietuole nesijauciu 9dirbu is viso dar tik 1m ir 4 men), todel ir klausiu, nes rimtu pokalbiu dar neturejau, dabar noriu dirbti rimtesnius darbus nei pries tai, norintys mane idarbinti zino kad patirties turiu nedaug...bet kazka parodyti reikia, tad ir klausiu kiek reikia parodyti ir kaip pasiruosti nezinant ko klaus?

apie save papasakoti, daugiausia dėmesį koncentruojant į darbo patirtį (ypač dabartinėj darbovietėj), svarbu pabrėžti tas darbo funkcijas, kurios gali būti reikalingos ir įmonėj, kur eisi į pokalbį (pvz. dabar dirbi su projektais, o toj įmonėj kaip tik reikalingas projektų vadovas, tai ir sakai, ką darai dabar su tais projektais, žinoma, tai reikia labai gražiai apibūdinti, kad atlieki svarbų darbą, greitai ir kokybiškai)
taip pat apie savo karjeros planus, perspektyvas, kaip įsivaizduoja darbą toj įmonėj, ką tau reikėtų atlikti, kodėl norėtum dirbti įmonėj, ką naudingo duotum tai įmonei, gal šiek tiek apie svajones (pvz. visada svajojau dirbti tarptautinėje kompanijoje, bendrauti su užsienio partneriaia)

apie save kaip darbuotoją (lanksti, komunkabili, pareiginga, iniciatyvi)

viską pritempiant prie tos įmonės veiklos, pareigų, į kurias pretenduoji (tik su saiku biggrin.gif)
Papildyta:
QUOTE(jievaras @ 2007 01 09, 17:58)
Na aš dar užduosiu vieną klausimą,Tau Plepute,  blush2.gif  Patekau į truputėlį kvailą situaciją ir aišku pati kalta  unsure.gif  Per pokalbį kai manęs paklausė kokio atlyginimo pageidaučiau aš atsakiau, kad nemažiau kaip xxxx Lt. Nors puikiai žinau, kad jie man realiai gali mokėti daugiau, o aš ir pati noriu daugiau. Esu pakviesta į antrą etapą...net nežinau, kaip čia jiems pasakyti, kad norėčiau didesnio atlygimo g.gif  Pati galvoju, kad jei jau iki galo praeičiau visus etapus, tai gal tada apie tai užsiminti, bet kaip?  unsure.gif

Iš anksto dėkoju už atsakymą  4u.gif

plepute jau buvo pasisakius ir dėl šios problemos, ir dėl pokalbio dėl atlyginimo, ir kaip eiti pas vadovą keltis atlyginimą
paskaityk cool.gif

čia yra derybų menas - save parduoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 10 sausio 2007 - 16:07
QUOTE(Bajm @ 2007 01 10, 15:48)
1. gal čia LPK?  ax.gif manau, kad nori išgirsti tavo nuomonę apie tinklapį ir taip netiesiogiai sužinoti tavo kvalifikaciją, kompetenciją, ar supranti įmonės veiklą, suvoki, kas čia per jūra. Gal jie turėjo nemalonios patirties, kai žmogus ateidavo į pokalbį, o pasirodydavo, kad kandidatas visiškai ką kitą įsivaizduoja.

2. nu jeigu tu jautiesi kietuolė ir liežuvį bei mintis puikiai valdai - tai gal ir nereikia ruoštis pokalbiui? mirksiukas.gif

Nea, cia LIPA - Lietuvos Pramones inzinerijos asociacija
Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2007 01 10, 16:10)
apie save papasakoti, daugiausia dėmesį koncentruojant į darbo patirtį (ypač dabartinėj darbovietėj), svarbu pabrėžti tas darbo funkcijas, kurios gali būti reikalingos ir įmonėj, kur eisi į pokalbį (pvz. dabar dirbi su projektais, o toj įmonėj kaip tik reikalingas projektų vadovas, tai ir sakai, ką darai dabar su tais projektais, žinoma, tai reikia labai gražiai apibūdinti, kad atlieki svarbų darbą, greitai ir kokybiškai)
taip pat apie savo karjeros planus, perspektyvas, kaip įsivaizduoja darbą toj įmonėj, ką tau reikėtų atlikti, kodėl norėtum dirbti įmonėj, ką naudingo duotum tai įmonei, gal šiek tiek apie svajones (pvz. visada svajojau dirbti tarptautinėje kompanijoje, bendrauti su užsienio partneriaia)

apie save kaip darbuotoją (lanksti, komunkabili, pareiginga, iniciatyvi)

viską pritempiant prie tos įmonės veiklos, pareigų, į kurias pretenduoji (tik su saiku biggrin.gif)

Problema ta, kad mano darbas niekaip nesusijes nei su vienu darbu i kuri pretenuoju....na kad ir pirmas darbas buvo apsvietimo prekiu tiekimo ir pardavimo vadybininkes, dabar leidziu visokius potvarkius ir tvarkau dokumentacija (administruoju elektros tinkla), o dabar vel visokiu velniu prisigalvoju todel ir labai noriu ir labai bijau ir prasau jusu patarimo ax.gif smile.gif
Atsakyti