QUOTE(-ute @ 2006 11 22, 18:43)
aciu aciu 
pareigos nera labai aukstos, bet butent tai, ko as norejau. dirbsiu marketinge.
pareigos nera labai aukstos, bet butent tai, ko as norejau. dirbsiu marketinge.
Sveikinu tave, -ute!
QUOTE(majami @ 2006 11 23, 12:07)
Sveikos visos merginos ir žinoma plepute
Ką tik atradau šitą skyrelį
nerealus
Kaip puoliau skaityt nuo pirmos temos vos į kompą neįlindau
Esu III kurso studentė ( verslo vadyba) ir jau manau kad pats laikas pradėt ieškotis normalaus darbo ( esu dirbus prieš studijas - barmene, padavėja , pardavėja, II kurse kelis mėn - vadybininke)
Tikiuosi su jūsų pagalba susirasti darbelį
nes jau mane depresijos puola, visokiausi nepilnavertiškumo kompleksai pradeda lįst - kad niekam aš nereikalinga, nieko nesugebėsiu ir t.t Nors tikrai žinau, jog esu gabi ir protinga! Be to visą gyvenimą savimi pasitikėjau, o dabar
Ech reik visas blogas mintis vyt į šalį ir pradėt rimtai ieškotis darbo
Teisingai, teisingai, visas blogas mintis vyk i sali Ką tik atradau šitą skyrelį
Esu III kurso studentė ( verslo vadyba) ir jau manau kad pats laikas pradėt ieškotis normalaus darbo ( esu dirbus prieš studijas - barmene, padavėja , pardavėja, II kurse kelis mėn - vadybininke)
Tikiuosi su jūsų pagalba susirasti darbelį
QUOTE(nicorrette @ 2006 11 23, 14:39)
v kazhdai shutke estj dolia shutki
tai kad cia ne shutka QUOTE(nicorrette @ 2006 11 23, 14:39)
na, nemanau, *plepute*, kad tau reikia to NLP
nors, dėl įdomumo galima paskaityti, pvz, R.Bandlerio "Iš varlės į princą" arba "Panaudokime savo protą pasikeitimui", arba "Transformation" ("transo formacija" apie tai, kaip įvesti pašnekovą į transą
),
www.lokada.lt skaitykloj yra šios ir daug kitų knygų rusų kalba
nors, dėl įdomumo galima paskaityti, pvz, R.Bandlerio "Iš varlės į princą" arba "Panaudokime savo protą pasikeitimui", arba "Transformation" ("transo formacija" apie tai, kaip įvesti pašnekovą į transą
www.lokada.lt skaitykloj yra šios ir daug kitų knygų rusų kalba
Papildyta:
QUOTE(Jurgeete @ 2006 11 23, 15:01)
Sveikutes, gal galit ka patarti ir siek tiek nerima sumazinti.... sugalvojaupries pora savaiciu pradetieskot naujodarbo.... palengvauzpildziau CV, nespejaunei rekomandacijususirinkti, neinormalaus CV pasidaryt, apart to kuri spejau uzpildyti cv.lt... o siandien jau paskambino isvienos imones ir pakviete rytdiena ateiti i pokalbi del darbo.... zodziu, esu dirbanti siuo metu bet ieskausi geresnio.
Nepasake, net kokiam pareigom kviecia... o imone uzsiima kreditu administravimu, zodziu skolas isiesko.... net nezinaukaip tinkamaipasiruostipokalbiui....
Kaip korektiskai pasakyti, del ko ieskausi naujo darbo?.... (manes tiesiog netenkina atlyginimas,ir jaubaigiu degreduoti, nes jokio tobulejimo esamam darbe).
Kaip tau sekesi siandien, Jurgeete? Juk pokalbis siandien buvo... Nespejau tau atsakyti... Nepasake, net kokiam pareigom kviecia... o imone uzsiima kreditu administravimu, zodziu skolas isiesko.... net nezinaukaip tinkamaipasiruostipokalbiui....
Kaip korektiskai pasakyti, del ko ieskausi naujo darbo?.... (manes tiesiog netenkina atlyginimas,ir jaubaigiu degreduoti, nes jokio tobulejimo esamam darbe).
QUOTE(jolančiukas @ 2006 11 24, 09:49)
nea, nieko nereikia. Gal pleptutė žino kokius nors konkretesnius atvejus, bet kiek dalyvavau pokalbiuose nieko nesinešdavau.
Nea, nieko tikrai nereikia. Nebent turite rasytines rekomendacijas arba esate kurybinis darbuotojas ir norite savo darbus parodyti...QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 11 24, 10:25)
Beskaitinejant foruma gavau kvietima i pokalbi, kol kas tik i idarbinimo agentura... Pokalbiu su agenturu darbuotojais labai nemegstu, kazkaip man jie nepasiteisino...
Viena is problemu, su kuriomis tenka susidurti tokiu pokalbiu metu, man yra prasymas papasakoti apie save/savo dabartini darba ir pan. anglu k. Moku sia kalba (verciu laisvu laiku net tekstus is anglu k.), gal ne idealiai, kazkiek primirsusi pacia snekamaja k. esu, bet toks prasymas mane tiesiog sukausto - islemenu vos kelis nerislius sakinius. Man cia kaip kankinimas kazkoks tampa
Nieko sau negaliu padaryti. Namie galiu balbatuoti apie ta pati pakankamai suprantamai, ka ir stengiuosi daryti pries pokalbius, bet nuejus i pati pokalbi - vsio, drasa isgaruoja, pamirstu visus zodzius. Tai, ka islemenu, pavadinciau minimaliomis anglu k. ziniomis. Kaip iveikti tokia problema? 
Zinai, ka patarciau - daugiau praktikuokis namuose Beje, neretai buna taip, kad kai tik pradedi sneketi angliskai ir pamato, kad sneki gerai, tave nutraukia. Tai kad reikia "issilaikyti" tik pirmas kelias minutes
QUOTE(nike_mike @ 2006 11 24, 20:40)
sveikutes,
gal zinote kaip vyksta atsiskaitymas su idarbinimo agentura, kai ji idarbina zmogu? koki procenta nuskaito nuo algos ir kaip ilgai?
aciu
Apie idarbinimo agenturu darba nelabai ka zinau gal zinote kaip vyksta atsiskaitymas su idarbinimo agentura, kai ji idarbina zmogu? koki procenta nuskaito nuo algos ir kaip ilgai?
aciu