Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 6

Nu va... kepiau šiandien Žuvies filė prancūziškai ir labai džiaugiuosi, nes taip tingėjau ką nors ruošti valgyti, o čia viens du ir gatava, o ir labai skanu thumbup.gif Aš dar sūrio dėjau mažiau, tai po juo šviečiasi raudoni pomidorai, iškepusį dar apibarsčiau petruškom, tai ir vaizdelis geras thumbup.gif Ačiū, Sonatina 4u.gif

Ai, dar kepiau obuolių pyragą, bet pgl. savo senąjį receptuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2006 12 01, 01:29)
jei reik plokštelėm, tai tokių pirkau parduotuvėj. yra nedideliais pakeliais.
jei kalba eina apie migdolų miltus, tai tikrai puikiausiai susmulkina, reik dėt ašmenis kaip kavos malūnėly būna smile.gif o jei čia apie plokšteles (dabar berašant dašuto, kokia ta agurkų forma  doh.gif ), tai drįstu suabejot...  schmoll.gif

ale kurioj pirkai?As vis kai nesveika i einu i kokia parde ir iskart prie riesutu maluosi, bet nera sad.gif o kazkada matydavau kai nereikdavo , ot, o dabar...
Atsakyti
o aš truputėlį pasimetus... unsure.gif
dariau krepšelius su vaisiais (tiksliau, vieną didelį krepšį, kepiau didesnėje apvalioje skardoje). dar neparagavau viso kepinėlio, atrodo skaniai (nors ir toks mano pirmas blynas iš tikrųjų kiek daugiau iškepęs, nei turėtų būti, užmiršau laiku ištraukti... ax.gif ) smile.gif
norėjau pasiteirauti: recepte rašei, kad tiek į tešlą, tiek į kremą reikia dėti vanilę. o aš turiu nusipirkus vanilino. tai ne tas pats? ir taip pat skiriasi nuo vanilininio cukraus? nes ir tešla, ir kremas man gavosi kartoki... verysad.gif kremą perdariau, vanilino visai nedėjau į jį (kai paragavau kremo be vanilino, tik su grietinėle išplakto, skonis thumbup.gif , tik pažioplinau doh.gif per daug įbėrusi (bėriau pusę a.š.) ir sugadinau viską...), nes jau tešla kartoka gavosi, nenorėjau visko sugadinti. ar kartumas atsiranda nuo per didelio kiekio vanilino? kai darysiu kitą kartą, kiek dėti vanilino, kad nebūtų kartu? ant pakelio neparašyta... g.gif
labai ačiū 4u.gif už receptą, seniai svajojau pasidaryti tokius krepšelius (kitą kartą jau juos darysiu smile.gif ). kitą kartą jau lengviau turėtų būti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2006 12 02, 22:25)
ale kurioj pirkai?As vis kai nesveika i einu i kokia parde ir iskart prie riesutu maluosi, bet nera sad.gif o kazkada matydavau kai nereikdavo , ot, o dabar...


gal maximoj g.gif nelabai bepamenu, bet kitose retai lankausi... dar kokiam šile galėjo būt, nes visos kitos pardės man žiauriai nepatogiose vietose, tai atmetu tokią tikimybę rolleyes.gif
Atsakyti
Ką tik papusryčiavom, valgėm keptus varškėčius, tikrai skanūs ir minkšti. smile.gif Ačiū už receptus, Sonatina. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgita: 03 gruodžio 2006 - 09:01

vakar dariau VARSKINI TINGINI thumbup.gif thumbup.gif super fantastiskai nerealiai skanus. thumbup.gif dejau braskiu labai skanu .ACIU uz receptuka bigsmile.gif
Atsakyti
Nu va, kepiau lazaniją su baltuoju padažu thumbup.gif Sonatina, viskas super, bet norėjau paklausti ar tau ji standi gaunasi (na kaip pvz. Čili picerijoje tai kaip pyragas atrodo), ar tokia ne standi? Nes man ji išėjo ne standi. Ir ar tu nupili nuo kepto faršo su visais priedais sultinį ar pili kaip yra? Gal sakau taip gavosi, nes ir sultinys nuo mėsos, ir padažas dar g.gif Ir ar tau pomidorai suyra ar lieka beveik cieli, t.y. gabalais? Gal juos sutrinti reikėjo? Tada būtų košė ir gautųsi vientisesnė masė, o tuo pačiu ir standumas atsirastu? Ačiū 4u.gif

raimuxe, kepti čenakus bigsmile.gif Tik labai jie man ilgai kepa. O dėti reikia bulvių, morkų, mėsytės kūbeliais, raugintų agurkiukų, svogūniukų žiedeliais, na čia jau fantazijos reikalas, aš konkretaus recepto neturiu, kažkaip dažnai tai priklauso nuo nuotaikos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 03 gruodžio 2006 - 14:14
QUOTE(kregzde @ 2006 12 03, 14:12)
Nu va, kepiau lazaniją su baltuoju padažu thumbup.gif  Sonatina, viskas super, bet norėjau paklausti ar tau ji standi gaunasi (na kaip pvz. Čili picerijoje tai kaip pyragas atrodo), ar tokia ne standi? Nes man ji išėjo ne standi. Ir ar tu nupili nuo kepto faršo su visais priedais sultinį ar pili kaip yra? Gal sakau taip gavosi, nes ir sultinys nuo mėsos, ir padažas dar g.gif  Ir ar tau pomidorai suyra ar lieka beveik cieli, t.y. gabalais? Gal juos sutrinti reikėjo? Tada būtų košė ir gautųsi vientisesnė masė, o tuo pačiu ir standumas atsirastu? Ačiū 4u.gif

raimuxe, kepti čenakus bigsmile.gif Tik labai jie man ilgai kepa. O dėti reikia bulvių, morkų, mėsytės kūbeliais, raugintų agurkiukų, svogūniukų žiedeliais, na čia jau fantazijos reikalas, aš konkretaus recepto neturiu, kažkaip dažnai tai priklauso nuo nuotaikos bigsmile.gif

Kregžde, aš kaip tik užvakar dariau Lazaniją, bet ne pagal Sonatinos receptą. Bet tem irgi buvo su baltu padažu, beje dėjosi ir raudonas. Man gavosi nei minkštai nei kietai. Kai kepiau faršą, tai dėjau ne pomidorus, o pomidorų pastą. Pyliau ir vyno. Vienu žodžiu, kad reikia troškinti faršą tol, kol nebelieka skysčio. Lakštus iš pradžių po kelias minutes apviriau.
Visaks gavosi labai skanu.
Užeik į Antrųjų patiekalų" skiltį. Ten rasi temą Lazanija. Paskutiniame puslapyje aš rašiau pagal kokį receptą dariau.
Atsakyti
sindien dariau-varskiniuspyragelius ir kotletus su sufle kepurelemis.nu jau skonis bigsmile.gif .labai labai skanu.tik visi gyre ir kad labai skanu ax.gif
varskinius pyragelius dariau koldunu formos,o i vidu dejau avieciu uogienes ,o i kitus tarkuotus obuolius ir kriauses .dar juos apibarsciau curkumi ir cinamonu.labai skanu.
aciu uz receptuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsakysiu kregzdei del lazanjos, nes ja kepu daznai, tiesa, pagal kita recepta...
Pomidorus patraiskyti reikia ax.gif ...Del standumo, tai lazanjai reikia pastoveti...Gi picerijose jas iskepa anksciau ir speju pasildo., tada jos isbrinksta ar kaip cia issireiksti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 03, 16:00)
Kregžde, aš kaip  tik užvakar dariau Lazaniją, bet ne pagal Sonatinos receptą. Bet tem irgi buvo su baltu padažu, beje dėjosi ir raudonas. Man gavosi nei minkštai nei kietai. Kai kepiau faršą, tai dėjau ne pomidorus, o pomidorų pastą. Pyliau ir vyno. Vienu žodžiu, kad reikia troškinti faršą tol, kol nebelieka skysčio. Lakštus iš pradžių po kelias minutes apviriau.
Visaks gavosi labai skanu.
Užeik į Antrųjų patiekalų" skiltį. Ten rasi temą Lazanija. Paskutiniame puslapyje aš rašiau pagal kokį receptą dariau.


Ačiū, kitą kartą pabandysiu ir pgl. tavo receptą mirksiukas.gif

QUOTE(ambre @ 2006 12 03, 23:04)
Atsakysiu kregzdei del lazanjos, nes ja kepu daznai, tiesa, pagal kita recepta...
Pomidorus patraiskyti reikia ax.gif ...Del standumo, tai lazanjai reikia pastoveti...Gi picerijose jas iskepa  anksciau ir speju pasildo., tada jos isbrinksta ar kaip cia issireiksti.. mirksiukas.gif


Aha, aš irgi pastebėjau, kad pastovėjusi ji sustandėja, mat ne visą iškart suvalgėm, palikom orkaitėje, po kiek laiko ji pasidarė standi. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
as ka tik iskepiau varskines spurgas. o skonis!!! burnoj net tirpsta smile.gif tik pieno namie neturejau, o per lietu bekt i parduotuve nesinori, tai as grietine praskiedziau vandeniu ir tas skiedinys buvo vietoj pieno:) ir as nekociavau, as su rankom susukau tokius rutuliukus nedidelius ir kepiau.
Atsakyti