o aš truputėlį pasimetus...
dariau krepšelius su vaisiais (tiksliau, vieną didelį krepšį, kepiau didesnėje apvalioje skardoje). dar neparagavau viso kepinėlio, atrodo skaniai (nors ir toks mano pirmas blynas iš tikrųjų kiek daugiau iškepęs, nei turėtų būti, užmiršau laiku ištraukti...

)
norėjau pasiteirauti: recepte rašei, kad tiek į tešlą, tiek į kremą reikia dėti vanilę. o aš turiu nusipirkus vanilino. tai ne tas pats? ir taip pat skiriasi nuo vanilininio cukraus? nes ir tešla, ir kremas man gavosi kartoki...

kremą perdariau, vanilino visai nedėjau į jį (kai paragavau kremo be vanilino, tik su grietinėle išplakto, skonis

, tik pažioplinau

per daug įbėrusi (bėriau pusę a.š.) ir sugadinau viską...), nes jau tešla kartoka gavosi, nenorėjau visko sugadinti. ar kartumas atsiranda nuo per didelio kiekio vanilino? kai darysiu kitą kartą, kiek dėti vanilino, kad nebūtų kartu? ant pakelio neparašyta...
labai ačiū

už receptą, seniai svajojau pasidaryti tokius krepšelius (kitą kartą jau juos darysiu

). kitą kartą jau lengviau turėtų būti