QUOTE(Nolina @ 2006 12 21, 09:31)
Apie 350-400gr.
 
                
                                    
                 
     
     
                
                                    
                 , tikrai jau ne vieną esu išbandžiusi.
 , tikrai jau ne vieną esu išbandžiusi.  
  , nežinau kaip pakildyti mielinę tešlą
 , nežinau kaip pakildyti mielinę tešlą   Pakonsultuok
  Pakonsultuok   
                
                                    
                 
                
                                    
                 kaip garantuoti kad iseitu viskas be jokiu nesamoniu ?
 kaip garantuoti kad iseitu viskas be jokiu nesamoniu ?  
                
                                    
                 
  savo "Varskiniu tinginiu"  pagal Sonatina.Abrikosus ir razinas ismirkiau rome, tai skonis
  savo "Varskiniu tinginiu"  pagal Sonatina.Abrikosus ir razinas ismirkiau rome, tai skonis  
  
  savo "Varskiniu tinginiu"  pagal Sonatina.Abrikosus ir razinas ismirkiau rome, tai skonis
  savo "Varskiniu tinginiu"  pagal Sonatina.Abrikosus ir razinas ismirkiau rome, tai skonis  
  
                
                                    
                 bet dabar jau zinau ka reikia daryti
 bet dabar jau zinau ka reikia daryti  trumpam panardinti i karsta vandeni ir bus
 trumpam panardinti i karsta vandeni ir bus   
                
                                    
                 kaip garantuoti kad iseitu viskas be jokiu nesamoniu ?
 kaip garantuoti kad iseitu viskas be jokiu nesamoniu ? 
 . Ją ten lygtai reikia užvirti ir tik tada tinka naudoti. O su želatinos lapeliais viskas daug paprasčiau  -palaikei 5 min šaltam vandeny, o po to ištirpinti karštame skystyje. Na manęs niekada dar nenuvylė. Beje, lapeliai RUF firmos. Sonatina kažkur yra įdėjus ir nuotraukytę pakelio
 . Ją ten lygtai reikia užvirti ir tik tada tinka naudoti. O su želatinos lapeliais viskas daug paprasčiau  -palaikei 5 min šaltam vandeny, o po to ištirpinti karštame skystyje. Na manęs niekada dar nenuvylė. Beje, lapeliai RUF firmos. Sonatina kažkur yra įdėjus ir nuotraukytę pakelio   
                
                                    
                 Man su paprasta želatina irgi ne visada gaudavosi tortai (tiksliau dažniausiai nesigaudavo), bet kai pabandžiau želatino lapelius, galiu garantuoti, kad 100 proc. tortas pavyks
 Man su paprasta želatina irgi ne visada gaudavosi tortai (tiksliau dažniausiai nesigaudavo), bet kai pabandžiau želatino lapelius, galiu garantuoti, kad 100 proc. tortas pavyks  Sonatina sakė, kad Thomas Philips parduotuvėse jų yra (pas mus tai visi prekybcentriai to gėrio pilni). O elgtis labai paprastai (viskas parašyta ant pakelio) - pamirkyti kokias 5-10 min. šaltame vandenyje ir tada ištirpinti karšose sultyse/vandenyje, žodžiu kaip receptas reikalauja
 Sonatina sakė, kad Thomas Philips parduotuvėse jų yra (pas mus tai visi prekybcentriai to gėrio pilni). O elgtis labai paprastai (viskas parašyta ant pakelio) - pamirkyti kokias 5-10 min. šaltame vandenyje ir tada ištirpinti karšose sultyse/vandenyje, žodžiu kaip receptas reikalauja 