QUOTE(xxkamane @ 2006 11 23, 15:14)
sveikute Sonatina, labai malonu jog neisejai ir tema pratesta
Noreciau pasiteorauti apie triufeliu torta, atrodo fantastiskai ir laaabi noreciau pasigaminti, bet zinai nesupratu to biskvito isdeliojimo technikos, kaip pjauti susukus ta viniotini

?
Kaip ji delioti tai isvis mistika, buk gera gal gali paaiskinti paprasciau, t.y
pjauti ne kaip paprastai pjaunam vyniotini? o isviniojus juostelem pagal ilgi ar kaip?
paskui tas juosteles pertepti kremu?
o kaip jas delioji tai isvis mistika, ar suki jas ten? o kaip kremas neisbyra, ir kokio storio tos juosteles, na nieko nesupratau
o taip norisi torto....
Na, as irgi kazkaip nesupratau to susukimo... Siaip issivaizduoju, kad biskvita reikia kepti ne apvalioj, o kvadratinej skardoj, gal net toj orkaitinej... Pilt tesla plonai, kad gautusi vienas sluoksnis, tada iskepta pjaustyt juostelem, tas juosteles susukt i vuniotinius, pradedant trumuoju galiuku. Kai atves, isvyniot juosteles (bet issivaizuoju, kad jos bus linke vistiek susivynioti lengvai), tada aptept kremu. Tada imt viena juostele, jau suvyniot kaip pries tai (skirtumas tik tas, kad bus su kremu), ir statyt i lekstes vidury staciai. Tada imt antra juostele, ir ja apjuost pirma "vyniotinuka", imt trecia, apjuost abu vyniotinukus ir t.t. Paskutine juostele speju apsivynios tik koki viena karta...
bet cia tik as taip isisvaziduoju, lauksim, ka Sonataina atsakys

tikiuos, kad mastau i tema, o jei ne, tada reikes fotografiju, kad suprasciau...
Papildyta:
Va, Sonatina mane aplenke...

O pasirodo, mano fantacija ne visai ir atsokusi... Ir as dabar jau butinai darysiu kada nors sita torciuka, tik reikia ta borteli issigyt