
Vištų kepenėlės su kopūstais
300 g vištų kepenėlių
100 g poro
300 g kopūsto
6 v. š. grietinės
druskos, pipirų, mėgiamų prieskonių
20 g sviesto
Kopūstą smulkiai supjaustyti, kepenėles sumalti, porą supjaustyti žiedeliais.
Didelėje keptuvėje įkaitinti sviestą ir 3 5 min. apkepinti maltas kepenėles. Sudėti porą ir kepti dar 2 min. Dėti kopūstus, kepti 3 4 min., uždengti dangčiu, prisukti ugnį ir troškinti 30 min.
Likus 10 min. iki troškinimo pabaigos įmaišyti grietinę ir prieskonius, vėl uždengti ir baigti troškinti.
P. S. naudojau pekino kopūstą, todėl iš viso troškinau ne 30, o 20 min. Kartu su poru į keptuvę dar įdėjau 1 tarkuotą morką... Tikrai greita ir skanu...
