(pirmą kartą kažkodėl nekilo, nors buvo skanu) .... Visi nustebinti baisiai, kad mielinę tešlą reikia šaldyti ir ji dar pakyla
  (pirmą kartą kažkodėl nekilo, nors buvo skanu) .... Visi nustebinti baisiai, kad mielinę tešlą reikia šaldyti ir ji dar pakyla   

..neisivaizduojat kaip skanu
 ..neisivaizduojat kaip skanu  ,o svarbiausiai labai jau greit padaromas ir nesaldus
 ,o svarbiausiai labai jau greit padaromas ir nesaldus   ...Taip kad bus ir sis tortukas mano meniu sarase
 ...Taip kad bus ir sis tortukas mano meniu sarase   

tikrai, labai-labai greit pagaminamas torčiukas ir labai skanūs
 tikrai, labai-labai greit pagaminamas torčiukas ir labai skanūs  

nesaldus? man saldus, bet mėgstu saldžiai pavalgyti - tai man kaip tik
 nesaldus? man saldus, bet mėgstu saldžiai pavalgyti - tai man kaip tik  

Nes musu surelio neradau pirkt IKI PC... Ir man keista, kad ta varske tokia balta Tavo keksiuke - pas mane ji buvo ryskiau geltona :)Na, gal nepavyko is pirmo karto, ga lper daug teslos ant virsaus uzvairavau... dar meginsiu kada nors
 Nes musu surelio neradau pirkt IKI PC... Ir man keista, kad ta varske tokia balta Tavo keksiuke - pas mane ji buvo ryskiau geltona :)Na, gal nepavyko is pirmo karto, ga lper daug teslos ant virsaus uzvairavau... dar meginsiu kada nors 
 aš jau 2 kartus dariau, gal nereikėjo ant viršaus dėti tos tešlos (nes sonatinos nuotraukoj matosi, kad nėra tos tešlos), o aš pagal receptą dėjau
 aš jau 2 kartus dariau, gal nereikėjo ant viršaus dėti tos tešlos (nes sonatinos nuotraukoj matosi, kad nėra tos tešlos), o aš pagal receptą dėjau 
 . Bandžiau greitąjį krekerių tortą. Vietoj grietinės dėjau jogurto, tai per ilgai krekeriai sumirko jogurte ir gavosi gryna košė. Skonis tai neblogas, bet vaizdas
 . Bandžiau greitąjį krekerių tortą. Vietoj grietinės dėjau jogurto, tai per ilgai krekeriai sumirko jogurte ir gavosi gryna košė. Skonis tai neblogas, bet vaizdas   . Žodžiu kartais visai nepakenktų apsilankyti skyrely Beviltiška virtuvėj
 . Žodžiu kartais visai nepakenktų apsilankyti skyrely Beviltiška virtuvėj  
  .
 .

. Bandžiau greitąjį krekerių tortą. Vietoj grietinės dėjau jogurto, tai per ilgai krekeriai sumirko jogurte ir gavosi gryna košė. Skonis tai neblogas, bet vaizdas
 . Bandžiau greitąjį krekerių tortą. Vietoj grietinės dėjau jogurto, tai per ilgai krekeriai sumirko jogurte ir gavosi gryna košė. Skonis tai neblogas, bet vaizdas   . Žodžiu kartais visai nepakenktų apsilankyti skyrely Beviltiška virtuvėj
 . Žodžiu kartais visai nepakenktų apsilankyti skyrely Beviltiška virtuvėj  

padariau varskes tingini, bet naudojau varske ne Musu svelnaja, o namini, tai aisku, tiek skyscio nera, kaip suprantu turetu buti, prasau pagalbos, ka ipylt, kad sausainiai suminkstetu (dar yra man 1 val. laiko)
 padariau varskes tingini, bet naudojau varske ne Musu svelnaja, o namini, tai aisku, tiek skyscio nera, kaip suprantu turetu buti, prasau pagalbos, ka ipylt, kad sausainiai suminkstetu (dar yra man 1 val. laiko)  

nezinau, kaip turi buti, bet jau gerai
 nezinau, kaip turi buti, bet jau gerai