Aš tai iš kalakutienos darau ta pati, kaip iš kiaulienos. Šiandien turejau krūtinėlę, apie 600g. supjausčiau ir pamušiau kepsniukus, aptryniau česnakiniu padažu, jei jo neturiu, majoneza su prieskoniais naudoju. pamarinavau gal 15 min. tada i vidų slyvą, susukau, i kaušinio plakinį, į džiuvėsius ir į įkaitintą keptuvę ant nedidelės ugnies. kai iškepė, uždejau porą šaukštų grietinės, porą šaukštų saldžiarūgščio kinietiško padažo ir dar kokį 10 min patroškinau ant silpnos ugnies. druskos nedėjau. valgėm su ryžiais. skonis

, pagaminau per pusvalandį, mėsytė minkšta, sultinga. aš kartais nesuku, kepu papraščiausius karbonadus, kaip kiaulienos, tai vyras neskiria, klausia kokia mėsa