perskaičiau temą nuo ..iki o receptu vertu mano demėsio nelabai radau ..labiausiai patiko guliašas..
tai kokia gi paslaptis kad mėsa nebūtu sausa? laikyt vandenį? bet aš nemėgstu šlapios mėsos

pardavėja rekomendavo marinuot garstyčiose sakė tada būna minkšta mėsa, bet ką daryt jei garstyčių nemėgstu?

turiu didžiule kalakuto šlauni ir niekaip negaliu sugalvot ką daryt ? gal guliašą? tada bent sausa nebūtu nes būtu juk su padažu , bet skrandis labiau linksta užkept kokioj folijoj?

bet kaip ta šlaunį teisingai ir skaniai pamarinuot , be visokio medaus garstyčių ir pan?

kiek laiko marinuot? paros užtektu? P.S šlaunis 1,5 kg
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень