Įkraunama...
Įkraunama...

Universitetinė Antakalnio klinika (AK)

QUOTE(Supervyras @ 2007 04 07, 10:45)
o cia tikra info?
nes girdejau, kad kalejime skiriama 8 litai g.gif
gal kas galetumet patvirtinti?

kabo valgiarastis prie maisto isdavimo patalpos biggrin.gif ten ir surasyta kiek tau skiriama per diena ir koks bus meniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2007 04 11, 09:22)
kabo valgiarastis prie maisto isdavimo patalpos  biggrin.gif  ten ir surasyta kiek tau skiriama per diena ir koks bus meniu  mirksiukas.gif

Geras thumbup.gif
Kalėjimas 8Lt / parai
Universitetinė Antakalnio klinika 5Lt / parai
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 11 balandžio 2007 - 19:12
QUOTE(Supervyras @ 2007 04 11, 20:11)
Geras thumbup.gif
Kalėjimas 8Lt / parai
Universitetinė Antakalnio klinika 5Lt / parai
thumbup.gif

ta pati pagalvojau, kai suzinojau kainas...nu bet kazkas vistiek aiskina, kad ne i sanatorija vaziuojam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2007 04 12, 08:37)
ta pati pagalvojau, kai suzinojau kainas...nu bet kazkas vistiek aiskina, kad ne i sanatorija vaziuojam  tongue.gif

Tai jei su kalejimu neiseina palyginti? g.gif
Tai lieka tik su koncentracijos lageriu lygint doh.gif
Atsakyti
Gimdziau pries 4 men. Pirmam aukste galiu pasakyti akusere buvo nuostabi , na bet po gimdymo teko praleist 2 dienas antram aukste- patikekit manim akuseres bjaurios....Pati paprasiau kad kuo greiciau isleistu mane i namus nes is ju pagalbos jokios neimanoma sulaukti nors jauciausi dar ne kaip.
Atsakyti
Sveikos smile.gif , abu gimdziau cia. Gydytojai, su kuriais teko bendrauti - patiko, bet seseles tikrai Ne, toks jausmas, kad tik ir laukia kokio kysio... O as is principo nedaviau ax.gif O maistas tai dar ne pats baisiausias mirksiukas.gif kitose ligoninese teko ir prastesnio valgyti
Atsakyti
Attn. Rita Matulionyte!!! Skirta jai asmeniskai, taigi nepykit visi skaitantis.
Visi, kas mato si zinute, perduokyte asmeniskai Ritai Matulionytei! Super daktorei! Asmenine zinute nepraeina!
Tik del to,kad niekaip negaliu to pamirsti,rasau Jums.Balandzio 3 d. as atvedziau savo giminaite i echoskopija, partus maturus, itarta, kad nera vandienu, del to nusiusta i ecoskopija. Ziurint echoskopu, vandenu nera, sirdis - norma, inkstai - norma, galvos smegenys - norma. Jeigu daktarei ir sukele kazkas itaryma, tai nebuvo igarsinta, o apsiribota tik "A....., tiek to.... ". Aisku, kad tai nieko jau negalejo pakeisti. Pries tai jai buvo darytos 6 echoskopijos, kuriose irgi viskas "ny". Bet..... Gymes vaikelis su teisingai nustatytu svoriu, isgyveno tik 6 val. Daktarai-"profesionalai" sugebejo pripaisyti inkstus vaikui, kuris ju neturejo!!!!! Auksto lygio ligoninieje! Su prabangiausia Lietuvoje aparatura! Va, kam, pasirodo, ji reikalinga!!!!! Nors ir negalima buvo nieko pakeisti, bet, mano, ir mano artimuju nuomone, reikia perspeti, o neslepti, negalima! palikti nezinioje!!!!! Reikia paruosti ir mama, ir artimus, ir perspeti apie pasekmius!!!!! O neperduoti visa atsakomybe priimamtiem vaikeli kolegoms, kurie kaip akli priima "sveika" vaika!!!!! Ir vaikas mirsta ant ranku.. Kodel? kaip? Visi gi tyrimai geri!!! Kas atsitiko? Kazkas is medpersonalo tai priima ypac skaudziai: gyminaitis gyme! kodel mirsta? Daug valandu prie aparaturos, bandymai grazinti i si pasauli, bet.... Potterio sindromas. Taskas.
P.S.: Jeigu jus (tycia is mazosios) kazka nematot, itariat, bet BIJOTE pasakyti-parasyti, nors uzrasuose duokite uzuomina, paskambinkite asmeniskai, nebukite abejinga..... NEGALIMA TAIP!!!! Visi musu geri darbai grizta pas mus trigubai, o blogi.... ...... Sekmes
Atsakyti
Sveikutes, va man toks klausimelis kilo: dariausi testuka parodė kad teigiamas, tiksliai aisku as noreciau įsitikinti pas gydytoja nuejus, bet... esu prisirasiusi vrm poliklinikoje ten man nepatinka ir tikrai nenoreciau eiti, labiausiai sirdis linksta prie antakalnio klinikos. Ar reikia man ten persirasyti norint lankytis pas gydytoja? ir apskritai gal kuri parekomenduotumete pas koki gygytoja geriausiai lankytis visu nestumo laikoarpiu o kartu ir gindant? privaciose klinikose kiek zinau labai jau brangu g.gif
Atsakyti
Brunetike: tu gali persirašyti į Antakalnio polikliniką,lankyti ten Moterų konsultaciją ir kreiptis į ligoninės daktarus.Dėl daktarų tai reikėtu pasirinkti pačiai,pasidomėti kas tau geriau moteris ar vyras ir t.t. PVZ:D.Ramašauskaitė,Meškauskiene, Jokubauskienė, Gricius,Daunoravičius,POdkopajevas... Ligoninės daktarai,turbūt visi dirba dar ir privačiai,todėl yra labai apsikrovė ir nelabai linkę apsiimti prižiūrėti moterį ligoninei,be to tau reikalingi popieriai,nedarbingumai ir pan.tokiu atveju reiktu lankytis ir konsultacijoj nemokamai ir pas Daktarę,kuri priiminės gimdymą ,už pinigėlius -bet pigiau negu eitum į privatų kabinetą.Taigi tau rinktis 4u.gif Kai viskas tvarkoj nereikia jokios spec priežiūros. 4u.gif
Tik į VRM nepatariu eiti,nes kaip rašiau aukščiau mano giminaitė visą nėštumą lankėsi ten pas daktarą vyrą,kuris nesugebėjo nei tinkamai pamatuoti,nei ultragarsu ką pamatyti verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
as irgi gimdziau Antakalnyje...Nu nezinau, gimdymas ptraejo greit, be komplikaciju....zinoma, kadangi buvau is anksto susitarusi su gydytoja, tai kitaip ir but negalejo....Bet kai perkele i pogimdyvine palata...tai kazkoks siaubas .... as po epiduro negaliu i lova ilipt, nes nevaldau koju...o seseles rekia...greiciau lipk..kraujai taskosi,,,,,,,,,,paklode kruvina visa.........o jos staugia.........taip gal tris dienas niekas paklodes ir nepasisiule pakest...kol mama is namu savo neatnese....zodziu betvarke ten...pogimdyviniam skyriui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Love @ 2007 04 20, 02:40)
Sveikos smile.gif , abu gimdziau cia. Gydytojai, su kuriais teko bendrauti - patiko, bet seseles tikrai Ne, toks jausmas, kad tik ir laukia kokio kysio... O as is principo nedaviau  ax.gif  O maistas tai dar ne pats baisiausias  mirksiukas.gif kitose ligoninese teko ir prastesnio valgyti

nu nžn, gimdžiau ten, ir gimdyčiau dar ir dar ir dar... tik kad užneštėti tiek pavyktų mirksiukas.gif buvo darytas cezaris..., tad ligoninėje praleidau visą savaitę doh.gif personalas buvo gan malonus, gal tik porą seselių man visiškai nepatiko..., o šiaip, visos buvo labai malonios, be to, turėjau 2 puikias kaimynes, kurios ir patarimu padėjo ir šiaip thumbup.gif tad negąsdinkite tų, kurios tik gimdys, aš irgi čia vis skaičiau... ir bijojau... bet... kaip paskui supratau... VELTUI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetolanka @ 2007 04 23, 13:41)
nu nžn, gimdžiau ten, ir gimdyčiau dar ir dar ir dar... tik kad užneštėti tiek pavyktų mirksiukas.gif buvo darytas cezaris..., tad ligoninėje praleidau visą savaitę doh.gif personalas buvo gan malonus, gal tik porą seselių man visiškai nepatiko..., o šiaip, visos buvo labai malonios, be to, turėjau 2 puikias kaimynes, kurios ir patarimu padėjo ir šiaip thumbup.gif tad negąsdinkite tų, kurios tik gimdys, aš irgi čia vis skaičiau... ir bijojau... bet... kaip paskui supratau... VELTUI thumbup.gif

Kartais tikrai per daug sau leidzia grubiai elgtis... O jaunosios mamytes po gimdymo labai jautrios, ir ne visuomet tinkamai apgina savo teises, o reiktu mirksiukas.gif Kad paskui neliktu nemaloniu prisiminimu ... Linkiu visoms po gimdymo jaustis komfortiskai ir dziaugtis savo maziukais... smile.gif
Atsakyti