Įkraunama...
Įkraunama...

Universitetinė Antakalnio klinika (AK)

QUOTE(eba @ 2007 06 05, 01:45)
Smagu girdeti, kad bent dusai ten paremontuoti  smile.gif  Nes pries penkis metus ten buvo tikra nelaime  doh.gif
Neziurint to nuisprendziau ir antrta karteli gimdyti AK. Visgi svarbiausia gydytojai  smile.gif
O del vaiku prieziuros, tai man visai neblogi ispudziai isliko. Parode ir kaip vaikeli po kranu nuprausti ir kaip pamaitinti. Ir seseles su tokia meile ten kudikelius nesiojo  smile.gif , tik viena tokia ne kokia buvo  schmoll.gif
Bet va ciuziniai tai baisus buvo, vis nuciuosdavau as nuo tos lovos  biggrin.gif  Gal ir cia situacija pagerejo?

Dar vienas kvailas klausimukas - labai nustebau, kad gydytoja israse Polygynax zvakutes pavartoti pries gimdyma. Kaip supratau del profilaktikos pries grybeli ar pan., o gal cia dar turi koki kitoki poveiki?
Kazkaip gydytojos neissiklausinejau smulkiai, nes bijojau kad tik kokio klausimo nepamirsus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eba @ 2007 06 05, 02:14)
Dar vienas kvailas klausimukas - labai nustebau, kad gydytoja israse Polygynax zvakutes pavartoti pries gimdyma. Kaip supratau del profilaktikos pries grybeli ar pan., o gal cia dar turi koki kitoki poveiki?
Kazkaip gydytojos neissiklausinejau smulkiai, nes bijojau kad tik kokio klausimo nepamirsus  blush2.gif

Man irgi israse 2 zvakutes, kuriu viena kainuoja 20Lt, likus savaitei, tipo infekcijoms isvengti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2007 05 31, 18:06)
Sveikutes brangiosios, na, as birzelio viduryje, gal daugiau i pabaiga planuoju gimdyti AK ir, zinot, aciu uz istorijas, nes isties susidarai siokia tokia nuomone, vistiek jau jus su patirtimi wink.gif siaip apsisprendziau niekam nieko nemoketi ir butinai darysiuosi epidurini, nes nenoriu tureti blogus prisiminimus. Mano drauge viena net pogimdyvine depresija susirgo ir jau du menesius negali atsigauti po ypac sunkaus gimdymo be nuskausminamuju, taip kad isties geriau gimdyma atsiminti kaip normalu, neskausminga, negu amziams isigyti baime...........

Labukas 4u.gif
skaitau ir truputi sypsausi smile.gif
Visu pirma, nuosirdziai linkiu, kad viskas butu taip, kaip planuoji ir nori smile.gif as irgi norejau gimdyti su nuskausminimu, taciau atvykau i AK tokiu metu, kai kaklelis jau buvo atsidares 6 cm - ir nors gimdziau, taip sakant, "susitarusi", epiduro nedare, nes buvo per velu. taigi, nelemta man buvo nei vieno vaiko pagimdyti be nuskausminimo.
taigi, mes planuojame, o Dievas juokiasi...
Atsakyti
Ar yra AK palatų su voniomis, kam teko jas išbandyti? Ar jose galima tik per sąremius gulėti, ar ir gimdyt galima vandenyje? Jeigu taip, įdomu ar kiekvienas gydytojas dirbantis AK priima tokius gimdymus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2007 06 05, 18:33)
Ar yra AK palatų su voniomis, kam teko jas išbandyti? Ar jose galima tik per sąremius gulėti, ar ir gimdyt galima vandenyje? Jeigu taip, įdomu ar kiekvienas gydytojas dirbantis AK priima tokius gimdymus?  blink.gif

schmoll.gif nera palatu su voniomis ir gimdymai vandenyje nepriimami. galima tik nueiti i dusa . sako vonios yra VGN
Atsakyti
labukas, o klausykit, ar AK yra kokios nors vipines palatos - vienvietes ar dvivietes? ir kiek jos kainuoja?
Siandien buvau Tyzenhauzuose - pusesere vakar pagimde, tai labai fainoj VIP palatoje guli - kartu su vyru ir vaiku ir 150 Lt uz visa pogimdymini laika...
Atsakyti
Kas neseniai gimdėte, ar Daunoravočius neatostogauja? 4u.gif
ir dar kai gimdžiau 2004 metai, mane paguldė į dvivietę, nes kiek žinau po cezario taip ir guldo, o dabar irgi taip pat, nes tuo metu buvo taikoma tokia praktika - į vieną palatą guldydavo tik tą pačią dieną gimdžiusias ax.gif o kaip dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilijal: 07 birželio 2007 - 14:18
QUOTE(lilijal @ 2007 06 07, 15:12)
Kas neseniai gimdėte, ar Daunoravočius neatostogauja?  4u.gif
ir dar kai gimdžiau 2004 metai, mane paguldė į dvivietę, nes kiek žinau po cezario taip ir guldo, o dabar irgi taip pat, nes tuo metu buvo taikoma tokia praktika - į vieną palatą guldydavo tik tą pačią dieną gimdžiusias  ax.gif  o kaip dabar?

Prieš 5 metus po Cezario palatoje gulėjom tryse. Prieš metus - dvivietėj palatoj tą pačią dieną pagimdžiusios. Aš po Cezario, o kaimynė - natūraliai pagimdė.
Atsakyti
QUOTE(Monikule @ 2007 06 07, 14:59)
labukas, o klausykit, ar AK yra kokios nors vipines palatos - vienvietes ar dvivietes? ir kiek jos kainuoja?
Siandien buvau Tyzenhauzuose - pusesere vakar pagimde, tai labai fainoj VIP palatoje guli - kartu su vyru ir vaiku ir 150 Lt uz visa pogimdymini laika...

Yra dvivietes ir kelios vienvietes. Uz jas moketi nereikia. Jei jos laisvos patalpins, jei ne ir $ nepades. schmoll.gif Vyrams pasilikti AK negalima, deja.
As gulejau dvivietej. Abi pas ta pati gydytoja, ta pacia diena (as ryte, ji vakare) gimdziusios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyre: 07 birželio 2007 - 14:56
QUOTE(Monikule @ 2007 06 07, 14:59)

nera, reik tartis, kad paguldytu i dviviete ir nieko neguldytu salia. su kuom ten tartis nezinau. bet kai gimdyviu daug tai gali nepaisyti tokio sutarimo. deja...
Papildyta:
teisingai yra ir vienvietes, bet jos ne vipines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule @ 2007 06 07, 13:59)

Kiek zinau, AK guldo i palatas ta diena gimdziusias--as gulejau dvivietej, tai kaimyne buvo pagimdzius ryte, as-isoperuota po pietu. Laikomasi to principo, kad ta pacia diena gimdziusias kartu guldo. kaimyne isleido namo, o mane dar perkele i vienviete, nes mano maze dar inkubatoriuj buvo, o naujai atvykusios su "senom" neguldo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2007 06 08, 22:06)
Kiek zinau, AK guldo i palatas ta diena gimdziusias--as gulejau dvivietej, tai kaimyne buvo pagimdzius ryte, as-isoperuota po pietu. Laikomasi to principo, kad ta pacia diena gimdziusias kartu guldo. kaimyne isleido namo, o mane dar perkele i vienviete, nes mano maze dar inkubatoriuj buvo, o naujai atvykusios su "senom" neguldo smile.gif

na ne visada,as gulejau trivietej, tai viena is musu tryju buvo gimdziusi diena anksciau ax.gif nors gal del to,kad girdejau akuseres snekant,kad ta diena daug gimdymu buvo,gal kitaip vietu nebuvo ax.gif
Atsakyti