Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

QUOTE(grazute @ 2007 09 04, 15:51)
As galvojau nepalikinesiu,bet kai atejau sako,kad jau maniske guli,tai palikau ,ziuresim kaip bus smile.gif
Siaip darzelis geras,aukletojos kiek teko susidurt irgi neblogos,sita darzeli lankem as ir mano vyras,tai yra dar tu aukletoju,kur ir mus auklejo,del maisto maniskei namie sunku isisiulyt,o darzeli sake ,kad valge normaliai.

Maistas iš tikrūjų neblogas, ir vaisiai ir jogurtukai, sausainiai.Ryte, kaip ir priklauso košė,per pietus tai nežinau, jau nepamenu po atostogų, po pusryčių dar pienuko neša atsigerti.Nei karto per metus nesustreikavo pilvukas dėl maisto smile.gif
Atsakyti
Turiu cia toki klausimeli, kai atvedi vaika i darzeli 7.30 buna max 2-3 vaikai, nejaugi niekas nedirba? Daugiau buna tik po 8 val g.gif
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2007 09 04, 10:06)
bet siandien buvo kita aukletoja,ar pa liekat pitu miego miegot ar ne?

O kokie aukletuju vardai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute33 @ 2007 09 04, 16:09)
Turiu cia toki klausimeli, kai atvedi vaika i darzeli 7.30 buna max 2-3 vaikai, nejaugi niekas nedirba? Daugiau buna tik po 8 val  g.gif

Tai kad ir 9 val kartais būna mažai vaikų smile.gif
Kiti dirba pamainomis mirksiukas.gif
Svarbiausia, kad po to susirinktų chebros. 4u.gif
Atsakyti
[quote=BITUTIS,2007 09 04, 13:11]
[/quo
Jei rimtai tai net nezinau,bet kaip priminejo i darzeli sake,kad pas aukletoja Jurate,o knygoi maciau parasyta dar ir Nijole,kiek supratau iki pietu buna viena ,o po pietu kita smile.gif
Atsakyti
[quote=grazute,2007 09 05, 08:43]
[quote=BITUTIS,2007 09 04, 13:11]
[/quo
Jei rimtai tai net nezinau,bet kaip priminejo i darzeli sake,kad pas aukletoja Jurate,o knygoi maciau parasyta dar ir Nijole,kiek supratau iki pietu buna viena ,o po pietu kita smile.gif
[/quote]

Kiek supratau, kad vakar ir siandien ryte buvo jurate, o po pietu buna Nijole mirksiukas.gif
Atsakyti
Faustą mes pažystam! thumbup.gif Jau seniai draugaujam smile.gif. Turim foto, kur Adrianas ir Fausta abu smile.gif. Tai Adrianas pamenu bučiuoja Faustą nuotraukoje sako: "graži Fausta, graži" lotuliukas.gif
Taip mes žadėjom keisti darželį, bet kol kas apsiraminau dėl kelių priežasčių:
apvažiavau kelis arčiausiai mūsų namų esančius darželius - visi teigia, kad jie pagal gyvenamą vietą mums nepriklauso ir vietų nėra sad.gif
keliuose lyg ir žadėjo priimti, bet dėl norinčiųjų patekti į darželį skaičiaus, vėl išgirdome vietų nėra, nes tiesiog neturime pirmenybės sad.gif
tas kuris priklauso pagal gyvenamą vietą pagal kamščius ir kelią yra tokiu pat atstumu, kaip ir šitas, na gal truputį arčiau, bet mano karapūzui taip patinka grupės vaikučiai. Auklėtojos keičiasi ir tai jam tikrai matau skausminga, bet nieko pripras, nes jis labai nori eiti į darželi, kas dien pasakoja apie vaikučius su kuo žaidė, kas ką sriaudė smile.gif, ką mergaitės darė, ką berniukai smile.gif, ką valgė, ką veikė. Aš kartais užmiegu greičiau nei jis, kai jis pradeda pasakoti, ką jis rytoj su savo draugais darželyje darys smile.gif.
Be to mūsų komplekse, kur dabar gyvename, žada atidaryti privatų darželį, kuris būtų visai kieme, tai gal palauksim, kol atidarys, jei atidarys smile.gif, nes jau abejoju smile.gif.
Nors labai nepatogu mums čia vežti vaikutį, bet žinau tėvų, kurie per visą miestą veža savo vaiką į darželį, nes jis jiems atrodo geriausias, o man geriausias tas, kuriame mano vaikas gerai jaučiasi, kuriame jam patinka ir daug draugišku vaikučių. Tai kol kas dar draugausime thumbup.gif
Viena auklėtoja sakė bus kas antrą dieną. Jos keičiasi kažkaip. O rytais tai, kai atvažiuojame dabar šita grupė dirba tik nuo 7:30, o į kitą svetimą budinčią nesinori vesti ir palikti tarp svetimų vaikų, tai atvežame, dar kol aš su juo išsiskiriu, tai aišku vėluojame į darbą sad.gif Blogiausia, kai jis būna pirmas sad.gif, tada visai nenori pasilikti. Mamytės veskit vaikučius anksčiau, kad Adrianas turėtų su kuo žaisti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(ruby @ 2007 09 05, 08:28)
Faustą mes pažystam!  thumbup.gif Jau seniai draugaujam smile.gif. Turim foto, kur Adrianas ir Fausta abu smile.gif. Tai Adrianas pamenu bučiuoja Faustą nuotraukoje sako: "graži Fausta, graži"  lotuliukas.gif
Taip mes žadėjom keisti darželį, bet kol kas apsiraminau dėl kelių priežasčių:
apvažiavau kelis arčiausiai mūsų namų esančius darželius - visi teigia, kad jie pagal gyvenamą vietą mums nepriklauso ir vietų nėra sad.gif
keliuose lyg ir žadėjo priimti, bet dėl norinčiųjų patekti į darželį skaičiaus, vėl išgirdome vietų nėra, nes tiesiog neturime pirmenybės sad.gif
tas kuris priklauso pagal gyvenamą vietą pagal kamščius ir kelią yra tokiu pat atstumu, kaip ir šitas, na gal truputį arčiau, bet mano karapūzui taip patinka grupės vaikučiai. Auklėtojos keičiasi ir tai jam tikrai matau skausminga, bet nieko pripras, nes jis labai nori eiti į darželi, kas dien pasakoja apie vaikučius su kuo žaidė, kas ką sriaudė smile.gif, ką mergaitės darė, ką berniukai smile.gif, ką valgė, ką veikė. Aš kartais užmiegu greičiau nei jis, kai jis pradeda pasakoti, ką jis rytoj su savo draugais darželyje darys smile.gif.
Be to mūsų komplekse, kur dabar gyvename, žada atidaryti privatų darželį, kuris būtų visai kieme, tai gal palauksim, kol atidarys, jei atidarys smile.gif, nes jau abejoju smile.gif.
Nors labai nepatogu mums čia vežti vaikutį, bet žinau tėvų, kurie per visą miestą veža savo vaiką į darželį, nes jis jiems atrodo geriausias, o man geriausias tas, kuriame mano vaikas gerai jaučiasi, kuriame jam patinka ir daug draugišku vaikučių. Tai kol kas dar draugausime  thumbup.gif
Viena auklėtoja sakė bus kas antrą dieną. Jos keičiasi kažkaip. O rytais tai, kai atvažiuojame dabar šita grupė dirba tik nuo 7:30, o į kitą svetimą budinčią nesinori vesti ir palikti tarp svetimų vaikų, tai atvežame, dar kol aš su juo išsiskiriu, tai aišku vėluojame į darbą sad.gif Blogiausia, kai jis būna pirmas sad.gif, tada visai nenori pasilikti. Mamytės veskit vaikučius anksčiau, kad Adrianas turėtų su kuo žaisti smile.gif.

Dziaugiuosi, kad dar lankysit smile.gif
O kaip siuo metu grupeje ar nesalta? g.gif
Atsakyti
Grupėse vėsu, vaikai miega su pižamytėmis, mes nusinešėm šiltą, auklėtoja sakė, kad šaltoka, na bet ir namie šalta. unsure.gif Laukim bobų vasaros. smile.gif
Atsakyti
Klausykit,ar jie i lauka vailsto?
Atsakyti
Sakė į lauką dar neis dėl naujokų, bijo, kad jie pabėgs namo smile.gif ir reikia pirma susidraugauti auklėtojoms ir vaikams su naujais vaikučiais. O kad miega su pižamom pirmą kartą girdžiu. Reikės paklausti, nes maniškis miega su apatiniais: apatinė maikutė ilgom rankovėm ir triusikėliai, nes praitoje grupėje sakė nereikia pižamų - nespės jų visų aprenginėti ir nurenginėti auklėtojos prieš miegą. Gal čia su pižamom miega, nes jau tipo patys moka apsirengti tas pižamas smile.gif. Grupėje vėsoka, bet neprirengiu daug, rankytės vėsios buvo, kelių vaikų ryte patikrinau, bet kai jie perkaista irgi ne kas, o jie gi juda žaidžia, dūksta.
Atsakyti
del pizamu as aukletojos klausiau,tai sake,kad kolkas nereikia,bet as saviskes nunesiau ir palikau,tai jau turbut pagal aplinkybes ziures.
Atsakyti