Faustą mes pažystam!

Jau seniai draugaujam

. Turim foto, kur Adrianas ir Fausta abu

. Tai Adrianas pamenu bučiuoja Faustą nuotraukoje sako: "graži Fausta, graži"
Taip mes žadėjom keisti darželį, bet kol kas apsiraminau dėl kelių priežasčių:
apvažiavau kelis arčiausiai mūsų namų esančius darželius - visi teigia, kad jie pagal gyvenamą vietą mums nepriklauso ir vietų nėra

keliuose lyg ir žadėjo priimti, bet dėl norinčiųjų patekti į darželį skaičiaus, vėl išgirdome vietų nėra, nes tiesiog neturime pirmenybės

tas kuris priklauso pagal gyvenamą vietą pagal kamščius ir kelią yra tokiu pat atstumu, kaip ir šitas, na gal truputį arčiau, bet mano karapūzui taip patinka grupės vaikučiai. Auklėtojos keičiasi ir tai jam tikrai matau skausminga, bet nieko pripras, nes jis labai nori eiti į darželi, kas dien pasakoja apie vaikučius su kuo žaidė, kas ką sriaudė

, ką mergaitės darė, ką berniukai

, ką valgė, ką veikė. Aš kartais užmiegu greičiau nei jis, kai jis pradeda pasakoti, ką jis rytoj su savo draugais darželyje darys

.
Be to mūsų komplekse, kur dabar gyvename, žada atidaryti privatų darželį, kuris būtų visai kieme, tai gal palauksim, kol atidarys, jei atidarys

, nes jau abejoju

.
Nors labai nepatogu mums čia vežti vaikutį, bet žinau tėvų, kurie per visą miestą veža savo vaiką į darželį, nes jis jiems atrodo geriausias, o man geriausias tas, kuriame mano vaikas gerai jaučiasi, kuriame jam patinka ir daug draugišku vaikučių. Tai kol kas dar draugausime
Viena auklėtoja sakė bus kas antrą dieną. Jos keičiasi kažkaip. O rytais tai, kai atvažiuojame dabar šita grupė dirba tik nuo 7:30, o į kitą svetimą budinčią nesinori vesti ir palikti tarp svetimų vaikų, tai atvežame, dar kol aš su juo išsiskiriu, tai aišku vėluojame į darbą

Blogiausia, kai jis būna pirmas

, tada visai nenori pasilikti. Mamytės veskit vaikučius anksčiau, kad Adrianas turėtų su kuo žaisti

.