Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

QUOTE(grazute @ 2007 09 05, 16:05)
Klausykit,ar jie i lauka vailsto?

Opus klausimas thumbup.gif
Atsakyti
Siandien jie buvo lauke thumbup.gif , o kas liecia pizama as nunesiau, bet kiek suprantu miega su apatiniais rubeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute33 @ 2007 09 05, 22:33)
Siandien jie buvo lauke thumbup.gif , o kas liecia pizama as nunesiau, bet kiek suprantu miega su apatiniais rubeliais  smile.gif

Jo šiandien buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet kaip bus toliau pamatysim mirksiukas.gif
O dėl pižamų tai gal nuo grupės priklauso, aš paklausiau auklėtojos ar miega su pižamom , tai sakė, kad taip, galvojau jei tik aš viena nunešiau , tai be ryšio, bet pasirodo, kad dauguma su pižamom, nes vėsu.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2007 09 05, 21:55)
Jo šiandien buvo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Bet kaip bus toliau pamatysim mirksiukas.gif
O dėl pižamų tai gal nuo grupės priklauso, aš paklausiau auklėtojos ar miega su pižamom , tai sakė, kad taip, galvojau jei tik aš viena nunešiau , tai be ryšio, bet pasirodo, kad dauguma su pižamom, nes vėsu.

Aige, bet lyg supratau jus irgi meskuciu grupej g.gif . Cia vis del tu pizamu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mes jau siandien darzelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute33 @ 2007 09 06, 09:49)
Aige, bet lyg supratau jus irgi meskuciu grupej  g.gif . Cia vis del tu pizamu  mirksiukas.gif

Taip , meškučių.Kur stebuklingai baisios lovos-taip aiškino mano vaikis. biggrin.gif Nemanau, kad problema ar yra pižama ar ne, nereikalauja, aš nunešiau , nes mano labai nusikloja, nusispardo miegodamas, kiti miega su maikutėm.Bet auklėtoja sakė, kad dauguma su pižamom ilgom rankovėm, tai va ir nežinau.Aš ir vasarą buvau nunešusi atskirą maikutė miegui, bet ne visada užsidėdavo, arba atėjus paimt žiū-viena ant kitos.Ai kai patys rengiasi tai doh.gif Bet už tai patys, išmoks juk biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos

O ziuriu si temuke irgi atsigavo rugseji thumbup.gif
Gal galit placiau apie lopselinukus? Kokios aukletojos, kokios grupes?Kiek vaikuciu?Gal zinot kokia situacija su lopselinukais siame darzelyje. (gal kuri mamyte veda) ax.gif
Atsakyti
Maniske,tai aukletojai pasake ,kad be pizamos neeis miegot,tai jai uzdejo smile.gif .siandien ryte maciau irgi buvo lauke,mano langai kaip tik i darzeli iseina,tai,maciau maniske su Fausta lakste viena kita tampe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2007 09 06, 14:12)
Maniske,tai aukletojai pasake ,kad be pizamos neeis miegot,tai jai uzdejo smile.gif .siandien ryte maciau irgi buvo lauke,mano langai kaip tik i darzeli iseina,tai,maciau maniske su Fausta lakste viena kita tampe 4u.gif

aciu uz info, reiskia, kad mano mergyte gyva biggrin.gif lotuliukas.gif
o tai as galvoju kaip jai sekasi siandien po ilgu atostogu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute33 @ 2007 09 06, 08:49)
Aige, bet lyg supratau jus irgi meskuciu grupej  g.gif . Cia vis del tu pizamu  mirksiukas.gif

labas vakaras. sorry, uz toki klausima: "Meskuciu" ir "Rudnosiuku" ta cia ta pati? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraZ @ 2007 09 06, 21:55)
labas vakaras. sorry, uz toki klausima: "Meskuciu" ir "Rudnosiuku" ta cia ta pati? g.gif

Ant durų meškučiai, ant stendo rudnosiukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2007 09 06, 14:12)

Grizo mano mergyte patenkinta, kad turi nauja drauge vardu Raminta biggrin.gif

Bet jau 17 vaiku lankanciu doh.gif
ir kaip tos aukletojos susitvarko g.gif
Atsakyti