paskutis aplankytas siandienos darzelis buvo sis.Nu direktore nereali uzsirasem i eile...sake papildomai grupe sudarines.Tik nepatiko, kad vaiku rubines neuzrakintos buvo.O siaip pats maloniausias darzelis ir dar plius labai geroj vietoj, pprie pat miskelio:)
O kad prie miškelio tai nieko nereiškia ,nes į lauką vis vien beveik neina.
QUOTE(aige @ 2007 04 17, 22:37)
tai kad eina kai šilta

QUOTE(aige @ 2007 04 17, 23:37)
kodel neina

QUOTE(Dovile B. @ 2007 04 18, 20:17)
Vaikai nuo rudens ,berods spalio vidurio nėjo į lauką iki kovo pradžios, bandžiau kalbėti su auklėtoja n kartų-įrodinėjau, kad vaikams reik lauko, kad apsisnarglėję negali būti grupėje, na kai jau nepadėjo-ėjau pas vedėją, nes kai už lango saulėtas šiltas oras ,o vaikai džiūna grupėj-

Kai kovo vidury vedėja paklausį auklėtojos kada paskutinį kart buvo lauke-ji neprisiminė, nes tai buvo spalio vidurį..........
QUOTE(aige @ 2007 04 20, 21:45)
Vaikai nuo rudens ,berods spalio vidurio nėjo į lauką iki kovo pradžios, bandžiau kalbėti su auklėtoja n kartų-įrodinėjau, kad vaikams reik lauko, kad apsisnarglėję negali būti grupėje, na kai jau nepadėjo-ėjau pas vedėją, nes kai už lango saulėtas šiltas oras ,o vaikai džiūna grupėj-
. Auklėtoja dabar veda vaikus į lauką 15-ai min, ir yra šventai įsitikinusi, kad pakanka.Penkiolika minučių -neturiu žodžių. Kai ateinu į darželį pastebiu , kad pusė vaiku su batukais ant skirtingų kojų-sako patys rengiasi, na labai gerai, kad patys, bet kur tuo metu žiūri auklėtoja, juk tam ir yra , kad patartų. Ant šiltos žieminės pižamos būna užsidėjęs (mano vaikas) megztinį-karštoka sakyčiau. Iš prdžių man labai patiko darželis ir auklėtojos, bet kuo toliau , tuo labiau matau liūdną realybę. Supratu, auklėtojos darbas oho kpks sunkus, bet juk reik jį dirbt , o ne tik atsifutbolint. Na tokia mano nuomonė.
Kai kovo vidury vedėja paklausį auklėtojos kada paskutinį kart buvo lauke-ji neprisiminė, nes tai buvo spalio vidurį..........

jus lopseliukai as darzeliukai?

Lopšeliukai-bet kaip suprantu "vyresnieji"

Sveikutes!Mes si darzeli pradejom lankyti pries tris savaites,aukletojos ligtai nieko ,tik nesupantu kaip vaikuciams duoda kiekviena diena raugintas darzoves(mes priklausome maziausiuju grupei).O del lauko tai aukletojo sake kad daug vaiku tai todel neina,nes neva jie nejaucia erdves tai begios po visa teritorija.Sake kad gal prades vesti vasara kai vaiku bus maziau

Sveikos mamytes,
mano žiogas lanko šitą darželį nuo metukų ir, kadangi nuo rudens jau lankysime kitą (persikėlėme kitur gyventi), o dėl to man labai liūdna, be to esu labai dėkinga šiai įstaigai ir jos darbuotojams. Tiesiog noriu papasakoti jums trumpai apie šitą darželį ir jo nuostabias auklėtojas, kad drąsiai vestumėt ir paliktumėt savo vaikučius šio darželio priežiūrai.
Skaudančia širdimi palikau savo vaiką darželyje, kai jam suėjo metukai. Verkėm abu..Jis nemokėjo vaikščioti, nemokėjo gerti iš buteliuko, nes nelabai mėgo kitų skysčių ir gerė daugiausia mano pieną (iki 2,5 metuku maitinau jį savo pienu), nemokėjo pats pavalgyti, ir pradžioje visiškai nieko nevalgė, nemokėjo daryti ant puoduko, buvo visiškas mamos vaikas.... ir žinoma daugelis mamų mane vadino beširde motina.. Mes lankėme pačių mažiausių lopšelinukų grupę, kurios auklėtojas Zitą ir Akvilę mano vaikas ir dabar dievina. Zita mano Zita, eisiu į svečius čiauška jis eidamas jau dabar į kitą grupę
. Zitą, kai mano zuikis lankė mažiausiųjų grupę, pavadinčiau net ne auklėtoja, o mano vaikučio antrąja mama. O Akvilė, vaikučių nuostabiausioji draugė. Prisimenu visi mažulėliai žibančiomis iš džiaugsmo akytėmis žiūri į ją, o ji pučia muilo burbulus
Kad jūs žinotumėt kaip sunku buvo joms su mano mažuoju, bet jų begalinio rūpesčio, kantrybės ir meilės mano vaikui dėka, jis labai greit priprato, noriai eidavo į darželį ir net sunku jį būdavo kartais iš ten išprašyti
. Esu labai dėkinga auklėtojoms ir auklytei Nelei, mano zuikis tapo sąvarankiškas ir darželyje jam labai patinka. Jis puikiausiai valgo ir per savaitgali pasiilgsta auklėtojų ir vaikų.
Nuo šio rudens perėjome į truputį didesnių vaikučių grupę, labai pergyvenau, kad keičiasi auklėtojos, mano vaikutis kaip ir daugelis mažulėlių labai sunkiai pergyvena permainas. Ir vėl patekome į nuostabių auklėtojų rankas. "Alvyda Alvyda myliu myliu" dažnai sako mano vaikas ir tai pasako viską. Alvyda tiek daug ko juos išmokė, mano zuikis man sako eilėraščius, padrikai, bet tai vis tiek žavu
, jis pasakoja pasakas, kurias jam sekė Alvyda, jis mane moko kaip laistyti gėles, nes jis su Alvyda kitaip laisto
. O su kokia meile jis pasakoja apie auklytę Ritą ir kaip vaikas pergyveno, kai ji susirgo, kas dien man pasakydavo, kad Rita dar serga
ir jis yra Ritos žiogas!
O Renata tai jam "labai graži" ir sako "šiandien bus Renata valioo"
Ar gi tai ne viską pasako apie tai, kaip vaikutis jaučiasi darželyje, kaip jam sekasi bendrauti su auklėtojom, kuriomis aš labai pasitikiu.
Galėčiau daug daug gero parašyti ir nereikia kapstytis ir ieškoti kažkokių blogybių, kurių yra ir bus visur, bet svarbiausia atmosfera, į kurią kas dien atiduodame mūsų mažuliukus, tą atmosferą kuria ne tik auklėtojos, direktorė, bet ir mes tėveliai ir kiekvienas jūsų vaikas lankantis darželį.
Ir į lauką jie eina labai dažnai, ir direktorė tikrai gera, rūpinasi darželiu, kiek tik gali ir leidžia šiuolaikinis savivaldybės požiūris į darželius.
Aš tik paprasta mama, kuri labai myli savo vaiką ir nori jam visko, kas geriausia, ir todėl esu laiminga, kad yra tokių auklėtojų, kurios ne tik gerai dirba savo darbą, bet dirba tą sunkų darbą su meile vaikams.
mano žiogas lanko šitą darželį nuo metukų ir, kadangi nuo rudens jau lankysime kitą (persikėlėme kitur gyventi), o dėl to man labai liūdna, be to esu labai dėkinga šiai įstaigai ir jos darbuotojams. Tiesiog noriu papasakoti jums trumpai apie šitą darželį ir jo nuostabias auklėtojas, kad drąsiai vestumėt ir paliktumėt savo vaikučius šio darželio priežiūrai.
Skaudančia širdimi palikau savo vaiką darželyje, kai jam suėjo metukai. Verkėm abu..Jis nemokėjo vaikščioti, nemokėjo gerti iš buteliuko, nes nelabai mėgo kitų skysčių ir gerė daugiausia mano pieną (iki 2,5 metuku maitinau jį savo pienu), nemokėjo pats pavalgyti, ir pradžioje visiškai nieko nevalgė, nemokėjo daryti ant puoduko, buvo visiškas mamos vaikas.... ir žinoma daugelis mamų mane vadino beširde motina.. Mes lankėme pačių mažiausių lopšelinukų grupę, kurios auklėtojas Zitą ir Akvilę mano vaikas ir dabar dievina. Zita mano Zita, eisiu į svečius čiauška jis eidamas jau dabar į kitą grupę

Nuo šio rudens perėjome į truputį didesnių vaikučių grupę, labai pergyvenau, kad keičiasi auklėtojos, mano vaikutis kaip ir daugelis mažulėlių labai sunkiai pergyvena permainas. Ir vėl patekome į nuostabių auklėtojų rankas. "Alvyda Alvyda myliu myliu" dažnai sako mano vaikas ir tai pasako viską. Alvyda tiek daug ko juos išmokė, mano zuikis man sako eilėraščius, padrikai, bet tai vis tiek žavu

Galėčiau daug daug gero parašyti ir nereikia kapstytis ir ieškoti kažkokių blogybių, kurių yra ir bus visur, bet svarbiausia atmosfera, į kurią kas dien atiduodame mūsų mažuliukus, tą atmosferą kuria ne tik auklėtojos, direktorė, bet ir mes tėveliai ir kiekvienas jūsų vaikas lankantis darželį.
Ir į lauką jie eina labai dažnai, ir direktorė tikrai gera, rūpinasi darželiu, kiek tik gali ir leidžia šiuolaikinis savivaldybės požiūris į darželius.
Aš tik paprasta mama, kuri labai myli savo vaiką ir nori jam visko, kas geriausia, ir todėl esu laiminga, kad yra tokių auklėtojų, kurios ne tik gerai dirba savo darbą, bet dirba tą sunkų darbą su meile vaikams.
Jokiu būdu neieškau blogybių, labai vertinu sunkų darbą, ir tikrai žinau , ką tai reiškia-auklėtojos darbas , atsakomybė ir t.t.Bet eiti į lauką tik vasarą?????Ir visą savaitę ateinu pasiimt vaiko o batukai ant skirtingų kojų-nu nžn

Sveikos mamytes!turiu atsiprasyti purienos aukletoju nes mano mazytes grupe eina i lauka kai tik geras oras.Kokie jie visi laimingi begioja,zaidzia.beto mamytem padare nuostabius atvirukus musu pumpureliai pripiese.taip kad viskas tik geriau.

QUOTE(Tutev @ 2007 05 05, 20:44)
Sveikos mamytes!turiu atsiprasyti purienos aukletoju nes mano mazytes grupe eina i lauka kai tik geras oras.Kokie jie visi laimingi begioja,zaidzia.beto mamytem padare nuostabius atvirukus musu pumpureliai pripiese.taip kad viskas tik geriau. 

O mūsų grupėj gero oro nebuvo nuo spalio iki kovo

Tiesą sakant, kitos mamos sako tą patį apie šią situaciją, bet tik viena aš prabilau garsiai.Ko gero veltui.