Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

ui tie teletabiai lotuliukas.gif kai maze buvo dar tik bepradedanti kalbeti,tai kai klausi jos vardo,tai sako: POU (cia taip teletabis vadinasi) tai gal puse metu visiem prisistatydavo ,kaip POU lotuliukas.gif

Megsta sleptis spintoj,kartais net issigastu,kad nebutu kur pabegus.moka duris atrakinti
Atsakyti
Oi bajeristai tie mažieji thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Na, laukiu, kada manoji pradės čiūdus krėst ax.gif
Atsakyti
Mykolas prisižiūrėjo filmuką apie Garfieldą ir pakartojo filmo sceną: priklaupė ant kelių ir, laikydamas dėžutę rankose, manęs klausia: "Ar tekėsi už manęs?" Vos iš kojų neišvirtau lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, linksma! lotuliukas.gif
Aš irgi prisiminiau savo sesers pokštą, dar iš tų laikų, kai serialas "Vergė Izaura" buvo ant bangos.
Žodžiu, mama liepė sesei susitvarkyti žaisliukus. Tai ji tokia nelaiminga, apsiašarojusi krauna juos į spintelę ir sako:
-Tvarkykis ir tvarkykis, kaip vergė Izaura... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskio pirmas pokstas buvo kai jam buvo metukai ir devyni menesiai - parsinese tetis is darbo pagyrima ireminta, o as ant spintos padejau, pasakiau kad tetis buvo geras ir gavo. kita diena vaikiukas sedi ir ziuri i ta rasta koki pusvalandi, net nekruta. kazkaip susidomejau ka galvoja, atejau, atsisedau salia. o jis istiese pirstuka, rodo ir tokiu protingu veidu atsisukes sako: "psisyta tetis tindinys"(vertimas: parasyta tetis tinginys) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(errrn @ 2007 07 18, 15:20)
maniskio pirmas pokstas buvo kai jam buvo metukai ir devyni menesiai - parsinese tetis is darbo pagyrima ireminta, o as ant spintos padejau, pasakiau kad tetis buvo geras ir gavo. kita diena vaikiukas sedi ir ziuri i ta rasta koki pusvalandi, net nekruta. kazkaip susidomejau ka galvoja, atejau, atsisedau salia. o jis istiese pirstuka, rodo ir tokiu protingu veidu atsisukes sako: "psisyta tetis tindinys"(vertimas: parasyta tetis tinginys) lotuliukas.gif

čia tai gerai sumąstė thumbup.gif thumbup.gif Bet gal vaikui tas žodis atrodo pagiriamasis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif geras tier mazyliai isradingumo pilni.

o manoji kai gulejom ligoninej irgi suskele. gulejo ji ant lovos ir kaip tik ligonineje buvo pietus. dalino pietus: dave valgyti raudonuju burokeliu sriuba su mesytes gabaliukais. ir antra patiekala bet jau nebepamenu koky. tai va guli ji ant lovos o as pritempiau tokys staliu kur gali guledamas valgyti lovoje. ir atnesiau sriuba ir padejau
sakau :reikia valgyti kad pasveiktum. o ji ziuri i ta burokeliu sriuba, ziuri pasiimemus sauksta ir nedrysta valgyti. as klausiu ; ko nevalgai ? blink.gif o ji sako: mama kaka? ir bado i tuos mesytes gabaliukus doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 03 rugsėjo 2007 - 11:08
Noriu užvesti šią temą, kad galėtume visos kartu pasijuokti is savo mažylių išdaigų. Ar jums jusų vaikas yra iskrėtęs kokią išdaigą, kuriozinę situaciją (viešumoje), kad tektų raudonuoti.
P.S. na lyg tokios temos nemaciau tada sukuriu čia.
Atsakyti
na man nesenei buvo toks dalykas nutikes (pries pora savaiciu), sumaniau pasiziureti filma per kompa, isgeriau arbatos, sakau sau einu filma paziureti, viska pasiruosiau ir sumasciau kad reikia dar parukti, nuejau i balkona brunette.gif , rukau o gi ziuriu mano mergaite(jai 2 metukai) pribego prie balkono duru ir griebe uz rankenos, aisku nulenk balkono rankena. blink.gif is pradziu ir paciai juokas lotuliukas.gif eme, bet paskui jau buvo nebejuokinga,o tos rankenos mano mazoji nesugebejo i virsu pakelti, tai prasedejau balkone ikalinta nuo puse keturiu iki sesiu valandu vakaro. verysad.gif o tada orelis buvo nekoks lijo smarkiai, o jau susalau. sad.gif .
Atsakyti
Atsiprasau uz savo nuomone, bet man tai net neatrodo kaip isdaiga!!! Kazkoks siaubas, mama isgyvena ne del to, kad vaikas galejo ka nors pasidaryti baisaus sau, o ji niekuo butu negalejusi padeti, o del to, kad buvo bjaurus oras ir ji susalo balkone. Nors pati esu rukanti, bet man si situacija daugiau nei baisi. Gal mamytes pasirupinkime, kad vaikai neuzdarytu musu balkone 4u.gif
Atsakyti
Kadangi viskas gerai ir laimingai baigesi tai ir papasakojo kaip juoka mirksiukas.gif
Atsakyti