Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

Arba...
aš tvarkausi kambaryje, o mažius virtuvėj duris su skudurėliu valo (čia, kad būtų kažkuo užsiėmęs- darbo daviau smile.gif ) Ateinu, o jis skudurėlį kriauklėj plauna.. feirio prisipylęs pusę butelio it paskendęs putose lotuliukas.gif Ot tvarkingas vaikas thumbup.gif
Atsakyti
Pagalbininkai musu drinks_cheers.gif
As savaitgali sekcijos stiklines duris valiau. Tai as su skudureliu, o tas visu delnu trina doh.gif Sakau jam, imk ir tu skudureli, o tas "ranka svariau nuvalysiu" lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif vieną kartą paguldžiau pietų miegą miegot...galvoju.. ko tas vaikas taip ilgai pietų miegą miega.. atidarau duris , o jis mano kremu nuo galvos iki kojų, gal kokių 2 cm sluoksniu išsitepęs ir tokia plačia šypsena man sako: LABAS 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pushele: 13 gruodžio 2006 - 14:51
viespateliau blink.gif negi ir mano vaikis tokius chiudus kres doh.gif
Atsakyti
mano dukrytė nors dar maža,bet pokštus jau krečia,
kartą atsidarė WC duris ir visus tualetinio popieriuas rulonėlius sumetė į klozetą,o pati stovi šalia ir iš nuostabos šaukia "oho" smile.gif
Atsakyti
namuose tylu ramu, einu vaiko ieškot. O jis atsisėdęs virtuvėj ant grindų, ima šuns sausą maistą ir po vieną meta į šuns vandens bliūdą dar ir ranka pateliuskuodamas.

Jeigu paliekam WC duris praviras, tai po 5 min randu visus šampūnus, šepečius, kosmetiką sumestus į kozetą.

NUeina į virtuvę,tada pradeda rankom daužyt žiurkėnų narvą, kad jie įšlįstų. Žiurkėnams išlindus kiša pirštą tarp virbų ir laukia, kol žiurkėnas krimstels. Tada paleidžia kakarinę, turiu jį nuramint ir vėl pasaka iš pradžių...
Atsakyti
maniskiui tuoj trys metai,pries pora men mes jau atsisakem pukos(soskes),viena vakara paguldziau miegoti,o jis tai graudziai mama man bloga duok puka,juk man bloga biggrin.gif
ir sukremais ir feirio prigeres buvo, biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė irgi maža,jau pradėjo pokštus krėst,buna ,kad mane ir apgauna,na pvz šaukia,kad kaku nori,tik nuimu pampersą ,o ji jau bėga nuogu subiniuku ir juokiasi,sakau ar nori kakų,o ji toke išdidi NE NE NE ir begioja visa laimynga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dar labai mėgsta isisukt į mano kosmetiką,aš ją ant spintutės sudedu,kad dukrytė nepasiektu.Ale nepadeda vistiek kažkaip pasiekdavo kremus,o aš nesuprasdavau kaip,tai viena kart apsimečiau ,kad iš kambario išėjo,stoviu už spintos ir žiuriu ką ji darys.O ji paėmė prisistumė kėdutę užsilipo pasiėmė viso ko reikia,nustumė kėdute į vietą ir smaginasi mano kremus tepliodama doh.gif Teko jos kėdute paslėpt,tai kremai sveiki lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas.
turim is mes isdykuse mergaite biggrin.gif
suslapina dulkem valyti ta pukuota sepeti ir laksto po namus per siena ir baldus braukydama,kol mamyte pamato
Atsakyti
Maniskis pirma rimta poksta iskrete kai tik metuku sulauke. Susiruosem parduoti mano masina, skambina zmogus, nori apziureti. Gerai, sakau, atvarysiu ten ir ten. Nu ir tada prasideda smagumas. Niekur nerandu rakteliu, iskuiciau visus namus, apziurejau net ten, kur tikrai ju but negalejo. Ieskau viena diena, antra, trecia... Buvo puiki proga namus is pagrindu susitvarkyt thumbup.gif Bet raktu vistiek neradau. Tada mano mama minti pakiso, sako gal eik i konteineri paziuret, ko gero bus mazius ismetes. Nu ir ka, apsiginkluoja mama ir tetis guminem pirstinem ir eina i medziokle blink.gif Ir zinokit radom! Ir ne tik raktus, dar daugiau neblogu dalyku ten buvo iskeliave! drinks_cheers.gif Tuo metu musu maziukas kaip tik tvarkingas baisiai buvo pasidares, tai viska kas tipo ne vietoj padeta mesdavo i siuksliu deze, o as nepatikrindavau. Tai gerai, kad gyvenam nuosavam name ir tas konteineris nedidelis, be to retai veza siuksles. Butu nuplauke raktai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2007 01 25, 22:22)
Maniskis pirma rimta poksta iskrete kai tik metuku sulauke. Susiruosem parduoti mano masina, skambina zmogus, nori apziureti. Gerai, sakau, atvarysiu ten ir ten. Nu ir tada prasideda smagumas. Niekur nerandu rakteliu, iskuiciau visus namus, apziurejau net ten, kur tikrai ju but negalejo. Ieskau viena diena, antra, trecia... Buvo puiki proga namus is pagrindu susitvarkyt thumbup.gif  Bet raktu vistiek neradau. Tada mano mama minti pakiso, sako gal eik i konteineri paziuret, ko gero bus mazius ismetes. Nu ir ka, apsiginkluoja mama ir tetis guminem pirstinem ir eina i medziokle blink.gif  Ir zinokit radom! Ir ne tik raktus, dar daugiau neblogu dalyku ten buvo iskeliave! drinks_cheers.gif  Tuo metu musu maziukas kaip tik tvarkingas baisiai buvo pasidares, tai viska kas tipo ne vietoj padeta mesdavo i siuksliu deze, o as nepatikrindavau. Tai gerai, kad gyvenam nuosavam name ir tas konteineris nedidelis, be to retai veza siuksles. Butu nuplauke raktai... doh.gif

Ir mano mazoji raktus kazkur pradanginusi,bet nesiseka,nerandam
Atsakyti
Musiske tik isdaigom ir pokstais atrodo tegyvena doh.gif kartais juokinga,o kartais net verkt noris rolleyes.gif .Kai pradeta visa mamos gardearoba matuotis ir su rankinukais pries veidrodi maivytis,aukstakulnius apsevusi skaniai pasijuokiam,bet kai jai ateina svaros dienos tai jezustumarijajuozapaisvenciausias doh.gif doh.gif doh.gif viskas kas jos manimu nereikalinga keliauja siukslinen tongue.gif .Jei nerenda skudureliu pasiima savo dregnas servieteles ir tipo dulkes valo doh.gif .Jei nors minute neatsiziureciau tai visa poka taip ir susluostytu biggrin.gif .Dar labai megsta piesti ant visur kur tik pakliuvo rolleyes.gif pradedant paklodem,baigiant sienom.Zodziu,musu vaikas sunybiu asas savamokslis thumbup.gif ....kaip ir visi judrus vaikai mirksiukas.gif .Belieka mums,mamoms apsisarvuot kantrybe ir dar karta kantrybe drinks_cheers.gif
Atsakyti