Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

IR MUMS TAS PATS doh.gif Mano mažius baisiai megsta užsidaryti vonioje ir atidarius kraną vandenį leisti, seses dantų pastą pakrapštit ir kremais-šampunais pasiterlioti. Be to visi stalčiai turi būti tušti , nes visur lenda: virtuveje apatinese spintelese tik tai, kas nedužta, pas sese visi peištukai ir flomasteriai irgi paslepti lovos antrame aukšte(laiptikai išimti, nes kitaip užlipa), nes kitaip visos sienos ir grindis būtų seniausiai apipieštos - ant lapų juk neidomu piešt lotuliukas.gif
Atsakyti
Papasakosiu kaip maniškė pas močiutę žaidė. Kai jai suėjo metai išėjau į darbą, iš pradžių labai stresavo, pirmą savaitę močiutei nuo rankų nenuėjo. Bet po to viskas gerėjo ir gal po kokių kelių savaičių, po darbo važiuoju aš ją pasiimti, močiutė laiminga virtuvėj, kad anūkėlė jau viena pabūna, pažaidžia. Nu galvoju kažką jau jinai daro nes namuose viena pabūna irgi tik kai šunybes krečia, įeinu į kambarį kur jinai "žaidžia", o ten vaizdelis doh.gif pasiėmus jogurtą, ant kilimo bala didžiausia, fotelis irgi apipiltas, o jinai atsisėdus ant žemės dar tą jogurtą ranka nuo kilimo valo. Tai tokių pokštų jau n kartų buvo, tik pasidėk ką ne vietoj tai tuoj tvarką padaro ir paskiau atsisėdus su ranka valo.

Dar labai mėgsta mano rankinuką pakraustyti tai mano lūpdažiai doh.gif atsidaro ir įkišus pirštą pamakaluoja. Kai reikia pasidažyti, juokas neima.
Atsakyti
QUOTE(Mazve @ 2007 01 25, 21:46)
Ir mano mazoji raktus kazkur pradanginusi,bet nesiseka,nerandam

Jei neseniai dingo, tai dar bandyk paieskot konteinery mirksiukas.gif , garantuoju, kad rasi. Bet jei jau senokai, tai gali atsisveikint, jau tikriausiai savartyne unsure.gif doh.gif 4u.gif As dabar jau visada siuksles patikrinu pries isnesdama.
Papildyta:
QUOTE(ausand @ 2007 01 28, 23:45)
Papasakosiu kaip maniškė pas močiutę žaidė. Kai jai suėjo metai išėjau į darbą, iš pradžių labai stresavo, pirmą savaitę močiutei nuo rankų nenuėjo. Bet po to viskas gerėjo ir gal po kokių kelių savaičių, po darbo važiuoju aš ją pasiimti, močiutė laiminga virtuvėj, kad anūkėlė jau viena pabūna, pažaidžia. Nu galvoju kažką jau jinai daro nes namuose viena pabūna irgi  tik kai šunybes krečia, įeinu į kambarį kur jinai "žaidžia", o ten vaizdelis doh.gif  pasiėmus jogurtą, ant kilimo bala didžiausia, fotelis irgi apipiltas, o jinai atsisėdus ant žemės dar tą jogurtą ranka nuo kilimo valo. Tai tokių pokštų jau n kartų buvo, tik pasidėk ką ne vietoj tai tuoj tvarką padaro ir paskiau atsisėdus su ranka valo.

Pas mus tokiu pokstu irgi n. Karta per neatsarguma palikau kavos puodeli ant stalo, tai atejus vos is koto neisgriuvau. Bachuriuks issipyles kavos tirscius ant lovos piesia. Baltai patalynei sakes... doh.gif Kita karta atsirugo mano noras ilgiau pamiegot. Iskeliau is lovos maziu, galvoju tegul eina pazaist, o as dar pasnausiu. Girdziu per miegus kazkas pliumpt, pliumpt. Pakeliu galva, o siaube blink.gif doh.gif Mano abu mobilus telefonai vandens puodelyje plaukioja. Tetis visada vakare atsinesa, kad nakti turetu atsigert, tai ta karta neisgere ir ryte pamirso isnesti. kokia savaite be rysio sedejau kol atsigavo abu tel. mirksiukas.gif
Atsakyti
atejo pas nikolyte aukle,pasisveikino jos abi,as aunuosi batus ir ruosiuosi i darba.sakau na viskas,taxi atvaziavo,ate mazyle!mano pupa tik smurkst i stalciu,kepuryte savo belekaip ant galvytes uzsimove,batus i rankas,pribego prie aukles,pabuciavo kur pasieke-i koja lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir sako-ate ate!
suprask,i darba skuba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2007 01 29, 17:54)
Jei neseniai dingo, tai dar bandyk paieskot konteinery  mirksiukas.gif , garantuoju, kad rasi. Bet jei jau senokai, tai gali atsisveikint, jau tikriausiai savartyne  unsure.gif  doh.gif  4u.gif As dabar jau visada siuksles patikrinu pries isnesdama.
[

Oi aš irgi šiukšlėse knisuosi lotuliukas.gif Bet kai geri daiktai tiesiai į klozetą...Tai nebežinau ką daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir prisijuokiau lotuliukas.gif thumbup.gif ir aš parasysiu musu nuotykius, tik laiko reik surasti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip ir gimsta anekdotai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano Veronikelei balandi bus du metukai, labai megsta telebimbam "musė", aš viena kart sakau Verute tu musė, o ji man, ne ne muse aš vovere, tai nesuorantu iš kur mergina čia sugalvojo:) gal del to kad via einam i pušyna ir ten voveryčių matytadvo blush2.gif
Atsakyti
Sesers sunui buvo 3 metukai kai gime sesute.Sesuo keicia jai pampersa,o Martynas priekaistauja mamai,kad ji sesyte jam sugadino,sesuo klausia kodel,o jis verkdamas "Tu bloga mama,nes sesytei pimpaliuka nupjovei"Sesuo paaiskina,kad sesute-mergyte,o Martynas po keliu minuciu glostydamas leliukui galvyte vis kartojo "Sesyte,tu mergyte"Taip Martynas suzinojo apie lyciu skituma.
Martyno sesuo-Greta kai jai buvo 4 metukai sugalvojo pajuokaut su babyte.Tuo metu kai babyte uzsilipus ant palanges kabino uzuolaidas ,Greta sugalvojo patraukti kede(pastatyta,kad butu langviau ant palanges uzlipt ir nulipt),o i jos vieta pastatyti bliuda su kuriuo babyte atsinese uzuolaidas.Babyte lipdama nuo palanges,aisku,teskesi ant zemes ir susilauze koja.O Greta isigandus dar ilgai ne zodzio nepratare,tik po keliu val.ligoninej pakuzdejo babytei i ausi,"Babyte,as tau spastus padariau"
Nori pyk,nori ne. wub.gif
Atsakyti
Oi dar vieną bajerį savo mazgės papasakosiu: ji manęs klausia : "Mama, kas čia?", o aš sakau "Nematau". Vakare sėdim, atsineša ji Dipsį iš teletabių ir sako: "Zėkit, nepatau turiu". Ir dabar visada Dipsį vadina "nepatau" (nematau). lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai buvo kai mano mažius dar nevaikščiojo
pietų miego aš jį paguldžiau į lovytę ir išėjau į virtuvę, po kokių dešimt minučių atėjau miegančio vaiko užklostyti O jis, pasirodo, per tą laiką sugebėjo iš vos pradaryto stalčiaus išimti sudocreme tepaliuką, jį atsidaryti ir išteplioti lovytę, patalynę, savo veidą ir drabužius Įdomu, kiek dar prisivalgė Tuomet teliko tik tikėtis, kad mažiausia tepaliuko dalis pateko į burną, bijojau, kad neapsinuodytų
Viskas baig ėsi gerai, dabar juokas ima bigsmile.gif
Papildyta:
Mūsų tėtis žvejys
Kartą, kai grįžo iš žvejybos, parnešė kibirą su gyvomis žuvimis Ugnius vieną ešeriuką paėmė iš kibiro, pagalvojom, kad reikia nufotografuoti kaip Ugnius žuvį laiko Tik nusisukome fotoaparato pasiimti, atsisukame, o jis- gyvos žuvies galvą į burną susikišęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Dukryte zuja aplink mane,as sedziu prie kompo,bandau darbus pasibaigti,vis pribega,pabuciuoju kurnors,kad demesi kreipciau,paklykauja,sakau:'Nikolyte,sss",-ir dirbu toliau.Vakare,maitinu kose ir jau kiek irzliu balsu:'Tai tu valgai ar ne?',- o ji man"sss",-vat ka cia ir bepridursi?Dar tik 1.4metu,o pritaiko kaip patyrusi moteris-ten,kur jai palankiausia lotuliukas.gif
Atsakyti