QUOTE(Mazve @ 2007 01 25, 21:46)
Ir mano mazoji raktus kazkur pradanginusi,bet nesiseka,nerandam
Jei neseniai dingo, tai dar bandyk paieskot konteinery

, garantuoju, kad rasi. Bet jei jau senokai, tai gali atsisveikint, jau tikriausiai savartyne

As dabar jau visada siuksles patikrinu pries isnesdama.
Papildyta:
QUOTE(ausand @ 2007 01 28, 23:45)
Papasakosiu kaip maniškė pas močiutę žaidė. Kai jai suėjo metai išėjau į darbą, iš pradžių labai stresavo, pirmą savaitę močiutei nuo rankų nenuėjo. Bet po to viskas gerėjo ir gal po kokių kelių savaičių, po darbo važiuoju aš ją pasiimti, močiutė laiminga virtuvėj, kad anūkėlė jau viena pabūna, pažaidžia. Nu galvoju kažką jau jinai daro nes namuose viena pabūna irgi tik kai šunybes krečia, įeinu į kambarį kur jinai "žaidžia", o ten vaizdelis

pasiėmus jogurtą, ant kilimo bala didžiausia, fotelis irgi apipiltas, o jinai atsisėdus ant žemės dar tą jogurtą ranka nuo kilimo valo. Tai tokių pokštų jau n kartų buvo, tik pasidėk ką ne vietoj tai tuoj tvarką padaro ir paskiau atsisėdus su ranka valo.
Pas mus tokiu pokstu irgi n. Karta per neatsarguma palikau kavos puodeli ant stalo, tai atejus vos is koto neisgriuvau. Bachuriuks issipyles kavos tirscius ant lovos piesia. Baltai patalynei sakes...

Kita karta atsirugo mano noras ilgiau pamiegot. Iskeliau is lovos maziu, galvoju tegul eina pazaist, o as dar pasnausiu. Girdziu per miegus kazkas pliumpt, pliumpt. Pakeliu galva, o siaube

Mano abu mobilus telefonai vandens puodelyje plaukioja. Tetis visada vakare atsinesa, kad nakti turetu atsigert, tai ta karta neisgere ir ryte pamirso isnesti. kokia savaite be rysio sedejau kol atsigavo abu tel.