Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

Jo,su kakais ir pas mus rimtu istoriju yra buve... Ismoko mano antrasis,jam dabar 1.5 metu,nusiimt sauskelnes. Karta ko tai ilgai vaikas nesikelia is pietu miego,einu ziuret,o sis pabudes,pakakojes,poto nusiemes sauskelnes,'prisedejes' visa patalyne,su ranka istrynes lovytes virbus,sedi ir cepsi blink.gif . Kol as viska atploviau mad.gif
O dabar kai trecias 2.gif namuose,kai maitinu abu dickiai aplinkui tupineja. Pamaitinau,istraukiau kruti ir dar neuzdengus guliu,o didysis man- greit uzdenk papa,o tai negaliu! Reguliuoja mane nors tu ka,kas bus veliau g.gif
Atsakyti
Mantozei greit 3 metai. Neseniai uzejo visokios" restoranines "nuotaikos, tipo to nenoriu, sito nevalgysiu... Vakarieniaujam, staiga vaikas pastebi, kad tecio lekste tuscia. Sako: "kodel tu nevalgai?" Tetis atsako, kad jau savo porcija suvalge ir dar papildomai buvo isidejes. Mamka aisku nepraleidzia progos atskaityti moralo, tipo matai, kaip tetis daug valgo, tai todel jis sitoks didelis uzaugo... Vaikas padumija ir nusvites pareiskia: "Mama, nesk saldainiu, man reik dideliu uzaugti!!!"

Einam pasivaikscioti. Mantas sako: "Mama, sustok eiti, man reikia pagalvoti..." laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxenas: 06 lapkričio 2004 - 02:40
dar prisiminiau...
buvo mano vaikiui gal kokie du, tai atsitūpęs į savo žaislų dėžę ....prispiravo blink.gif , tai gavo su savo kastuvėliu surinkti unsure.gif
Atsakyti
Vis galvoju, kad mano mergyte dar maza (1,6 m.), bet kokiu sugalvoja triuku! thumbup.gif

Vienas naujausiu: atemiau is burnytes "tiute", nugriuvo ant grindu ir verkia. Pradejau guosti. Tai... patiko. Issiima soske, igruda man, pati griuna ant grindu ir "ak, ak, ak" - "verkia" laugh.gif laugh.gif Tada as "guodziu", atiduosu soske ir... filmukas is naujo.

dar man labai patinka, kaip vaikai sugeba isisminti ir pamegdzioti butent tai, ko tikrai ju nemokai... Manoji, pavyzdiui, efektingai uzsikabina rankinuka, pamojuoja ate ir eina prie duru.
Atsakyti
Mano dukrytes pamastymas 1,8 m.
Ruosiames eiti i lauka. As risu jai batukus, o ji klausia - mamyte pini ????? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daimen: 18 gruodžio 2004 - 22:33
Sveciavomes pas mociute, paguldem kitam kambary i manieza pokaituko,girdim nenori miegot cypauja, po to nutilo... ( o i manieza, kad minksciau - paralono ciuzini padejom).. ienu, siaubas - patalyne ismesta is maniezo, kojnes irgi ir... ant zemes pilna paralono smulkiu gabaliuku - sad.gif atsikersijo! Sluoju tuos gabaliukus.. o jie slapi blink.gif , reiskia dantimis juos blink.gif , ( dar kazin kiek ju pririjo???).
Atsakyti
Maniskiui tik 1, 1 metuku, bet sekmingai megdzioja visus. Vat tetis eina plauti skuduru grindis, o jis prigriebes mamos skarele tik paskui teti, tik trina, tik trina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir taip scirai vaikas stengiasi..
Dar buvo, as apie kazka negero pagalvojau ir nusispjoviau tris kartus ir sau per galva tris kartus (cia vietoj medzio tongue.gif ), o Agutis tik tuk tuk tuk sau pirstu per galva, ot juokiausi biggrin.gif , bet kaip vaika po to atpratint reikejo blink.gif doh.gif
Atsakyti
Paskutinis mūsų ponios pamąstymas:

Močiutė vakare išriša kasytes.
Vasara: -Močiute, dabar tu susirišk vieną kasytę.
Močiutė klusniai vykdo nurodymus.
Vasara žvilgsniu įvertina ir sako: - O dabar kitą.
Močiutė susiriša ir kitą.
Vasara žiūri žiūri ir nutaria pasitikslinti: - O kas tu tokia?
Močiutė: - Aš Vilė.
Vasara: - O kokia tavo pavardė?
Močiutė atsako.
Vasara aiškinasi toliau: - O tu turi vaikų?
Močiutė: - Turiu. Andrių.
Viską išsiaiškinusi, Vasara konstatuoja faktą: - Močiute - mergaitės su kasytėmis vaikų negimdo megalol.gif thumbup.gif

Atsakyti
mano mazhius tyrineja savo kuno skylutes. shiandien ryte valge spagechius su rankom. ash nuejau i virtuve ishplauti puodeliu, o vaiki palikau prie stalo viena. po kiek laiko ateina pas mane chiaudedamas - zhiuriu, ant virshutines lupos makaronas prilipes. pasigaunu nuvalyti - o pasirodo, mazhius ilgoka gal 10 cm makarona isikishes i nosi.....
Atsakyti
Kai mano Gustui buvo 2.5 metu, vaiksciojom abu po parduotuve ir po sunkios darbo dienos bandziau sugalvot kazka vakarienei. Stovim prie mesos skyriaus, as Gusto ir klausiu:
- Na, tai ka siandien valgom?
O jis sako:
- Gal mesytes su pirsciukais?- ir rodo i kiaules kojas. megalol.gif
Atsakyti
Saule irgi kartais tokiu dalyku prikalba, kad negaliu smile.gif
Viena karta grizom abi is parduotuves, tempiu maisus is garazo i kambari, prasau "Saule atidaryk duris" (pati sugeba jas atidaryti), o ji susikiso rankas i paltuko kisenes ir sako man "Negaliu, rankas i kisenes susikisus"

Ir sumastyk tu man taip unsure.gif
Atsakyti
Kai namuose kas nors nutinka, pvz. nuo lentynų knygos sušoka ant žemės, duona išsitrupina po grindis, žaislai nutaria pasivolioti ant kilimo, bandau su sūnumi išsiaiškinti, kokios antgamtinės jėgos čia pas mus veikia.
- Vakari, kas čia taip padarė? - klausiu.
- Sesė! - užtikrintai atrėžia tas.
- Ne, ne aš, - kratosi atsakomybės Vasara.
- Tėtė? - suabejoja Vakaris.
- Aš?! - tėtis negali patikėti savo ausimis.
- Mama? - Vakaris jau ne toks tikras savo žodžiais.
- Kaip tai - aš? - iš netikėtumo net prisėdu.
- Au au? - Vakaris vis dar nepraranda vilties surasti "kaltininką".
- Vėtra?? - sesė, tėtis ir aš mūru stojam už škotų terjerą.
- Niau...(skaityti "miau" - aut.past) - konstatuoja Vakaris ir daugiau į kalbas nesileidžia. Kadangi katino mes neturim, tai vien jau dėl to jis visada lieka kaltas biggrin.gif
Atsakyti