Marija stovi su kamuoliu kitam kambario gale ir saukia man:
- Gaudyk gaudyk!
Meta man kamuoli ir aisku per arti...
Marija liudnu balsu:
- Nepagaudei.....
Matas bėgioja nuoga dupce:
- Būsiu bėgikas... (pamąsto, pamąsto)... su pimpalu...
- Būsiu bėgikas... (pamąsto, pamąsto)... su pimpalu...

QUOTE(murzinyte @ 2005 01 27, 18:01)

gera tema radau.aisku prisijuokiau is vaiku isdaigu.mano mazoji ir buvo nusiemusi lovytej pampersa ir su kaka zaide
o mano sunus kai buvo kokiu triju metu,ryte atsikele,pamate skalbimo masinoj drabuzius tai sugalivojo isskalbt.pripyle milteliu(aisku kiek nepataike pribarste ant zemes)ir dar pripyle lenor(kiek netilpo ir ant zemes)tai kas buvo ant zemes kose vire kai atsikeliau ciut soko negavau

o mano sunus kai buvo kokiu triju metu,ryte atsikele,pamate skalbimo masinoj drabuzius tai sugalivojo isskalbt.pripyle milteliu(aisku kiek nepataike pribarste ant zemes)ir dar pripyle lenor(kiek netilpo ir ant zemes)tai kas buvo ant zemes kose vire kai atsikeliau ciut soko negavau

As savo pupai (1,8 m) sakau: "Tu mano meile?" - "Meile!", - atsako.
"O kas dar?", - klausiu.
"Pasauliu, zvaigzute, saulute!"
Arba padeklamuoja eilerastuka ir sako "paplojam" ir sau paploja
O naujausias: "Noriu gyventi su Julium!". Butu nieko ypatingo, bet Julius yra tevelio draugas, kuris kartais uzsuka i svecius.
"O kas dar?", - klausiu.
"Pasauliu, zvaigzute, saulute!"
Arba padeklamuoja eilerastuka ir sako "paplojam" ir sau paploja

O naujausias: "Noriu gyventi su Julium!". Butu nieko ypatingo, bet Julius yra tevelio draugas, kuris kartais uzsuka i svecius.

o as gi savo maziu jam dabar 1m.4men. ismokiau kai sedejo ant puodelio kaka sakyti, tai dabar vaiksto ir kai uzeina kako kako kaip kokia varna

Smiltei 2,5 metu. Kartais ji tiek prisifantazuoja (tikiuosi, kad prisifantazuoja), kad net nejauku su ja vienai namie buti kartais... Dar neturedama 2 metuku, kartais ji atbegdavo is kito kambario ir man saukdavo "bijau dedes, bijau dedes!". Kai paklausdavau kur tas dede - rodydavo i langa. Uz lango pas mus balkonas. Sukaupdavau visas jegas ir eidavau patikrint. Aisku nieko nebudavo ten. Bet is kur ji taip sugalvodavo, nieks jos negasdindavo jokiais dedemis
Karta pradejo krautis savo mylimiausius daiktus i maisiuka, klausiu kam? Sako "iseinu". Klausiu kur? Atsakymas: pas oranzini dede. Ir taip keleta dienu. Paskui issiaiskinau, kad tai dedes, kur kelius valo. Pasidare ramiau.
Kartais ji isivaizduoja, kad kas nors atejo i svecius. Ir pasitinka sveti, pasiulo nusirengti, kviecia i savo kambari, pasiulo arbatos. Ziuriu i toki jos zaidima su "oru" ir galvoju, kas is jos isaugs... gal aktore?....

Karta pradejo krautis savo mylimiausius daiktus i maisiuka, klausiu kam? Sako "iseinu". Klausiu kur? Atsakymas: pas oranzini dede. Ir taip keleta dienu. Paskui issiaiskinau, kad tai dedes, kur kelius valo. Pasidare ramiau.
Kartais ji isivaizduoja, kad kas nors atejo i svecius. Ir pasitinka sveti, pasiulo nusirengti, kviecia i savo kambari, pasiulo arbatos. Ziuriu i toki jos zaidima su "oru" ir galvoju, kas is jos isaugs... gal aktore?....

Smiltei 2,5 metu. Kartais ji tiek prisifantazuoja (tikiuosi, kad prisifantazuoja), kad net nejauku su ja vienai namie buti kartais... Dar neturedama 2 metuku, kartais ji atbegdavo is kito kambario ir man saukdavo "bijau dedes, bijau dedes!". Kai paklausdavau kur tas dede - rodydavo i langa. Uz lango pas mus balkonas. Sukaupdavau visas jegas ir eidavau patikrint. Aisku nieko nebudavo ten. Bet is kur ji taip sugalvodavo, nieks jos negasdindavo jokiais dedemis
Va va ir man baisu kai maniske atsiseda lovyteje, rodo i viena kampa ir kalbasi su kazkuo, o paskui ate ate ir eina miegoti...
Va va ir man baisu kai maniske atsiseda lovyteje, rodo i viena kampa ir kalbasi su kazkuo, o paskui ate ate ir eina miegoti...
O gal vaikai mato tai, ko suaugusieji su ,,sutersta" dvasia nebegali matyti?
dukrai 13 men. kol gaminau vakariene ji krauste spinteles. matomai tete arba as buvome blogai uzsuke aliejaus buteli, ji ji atidare ir ispilus visa dar pati igriuvo nugara i bala
(aliejaus butelys priestai buvo puspilnis). nezinojau ku detis, ciupau varvanti vaika, kisau vonion ir skalbiau. rubelius uzmerkiau su indu plovikliu (po keliu valandu jame plaukiojo vien riebalai pavirsiuje). po to ilgai ir nuobodziai sveiciau virtuves grindis
o kaltininke stebejo viska is uz tvoros laiminga
niekada Gretai nerupejo siuksliu dezen ismesti panaudoti pamperiai, tai ir nesukau sau galvos ismetus. ateinu po kiek laiko pasiziureti ka veikia miegamajame panele. daznai ji ten buna, uzsileidzia muzikele, soka, siaip guli ant grindu ir klauso. ateinu takart, ziuriu guli praplestas pamperis, ateinu i kambari, o ant magelio ir sudukas guli
bet tvarkingai iskrate jin ji is pamperio, nes rankytes nesmirdejo
siandien issipute snarglius i tetes megstini :lol
karsta maista pucia ne burnyte, o nosyte
daznai kai kas ja kalbina demonstratyviai uzsikemsa ausis

niekada Gretai nerupejo siuksliu dezen ismesti panaudoti pamperiai, tai ir nesukau sau galvos ismetus. ateinu po kiek laiko pasiziureti ka veikia miegamajame panele. daznai ji ten buna, uzsileidzia muzikele, soka, siaip guli ant grindu ir klauso. ateinu takart, ziuriu guli praplestas pamperis, ateinu i kambari, o ant magelio ir sudukas guli

siandien issipute snarglius i tetes megstini :lol
karsta maista pucia ne burnyte, o nosyte

daznai kai kas ja kalbina demonstratyviai uzsikemsa ausis

Musu vaikui buvo 1.8 kai pradejo paprasytas i siuksline ismesti pampersa, popieriukus, ir t.t. vis mesdamas sakydavo - kaka. Ir labai nemego po namus vaiscioti su slepetem tai taip ir iskeliavo viena pora slepeciu i siuksline po to i konteineri (nepastebejom), kita pavyko isgelbeti. Susiruosiu skusti bulves - slepetes abi ismestos
Nuo to laiko vaiksto basas