Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

Mano mažius labai mėgsta piešti. Paprašė, kad nupieščiau žmogeliuką. Aš ir nupiešiau tokį paprastą iš "pagaliukų". Jis paėmė tušinuką ir tarp kojų nupiešė pagaliuką, sakau:
- O čia kas? blink.gif ( niekas niekada tokių dalykų jam nepiešė)
-Pimpalas... ax.gif
Po to nupiešė tokį rutulį ant to "pimpalo":
- O čia pampersas.. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano madiste, nutaiko proga, kai niekas nemato ir isvertusi visus savo rubus is spintos - demonstruoja madas: viska ant galvos matuoja:)
Atsakyti
Mazoji Deimante valgo sokolada. Mama erzina:
-Deimanciuk, kieno cia sokoladas?
-Mano, - nuskamba atsakymas is sokoladuotos burnytes.
-Kieno kieno? - pasitikslina nustebusi mama.
-Musu, - atsako nekaltuciu isiteikianciu balsiuku, ir nutaisiusi savo zavinga sypsenele. wub.gif

Deimante valgo cipsa. Tetis sako:
- Dukryte duok buciuka.
Ir dukryte ima inirtingai buciuoti savo cipsa doh.gif

Mazyle prisiziurejusi romantisku filmu kur poreles buciuojasi, pribega prie mamos ir ima sukineti veideli atkisusi luputes. Mama:
-ka cia darai?
-Buciniuojuos.... tongue.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau... iki asaru prisijuokiau...
Prisiminiau savo "pagudravimus" is vaikystes. Graziai (suprantmai) pradejau kalbet labai anksti... vargas buvo visiems. Dabar jau butu gal ir nieko... bet mano "legendos" iki siol mane persekioja, nuvaziavus i kaima butinai kaimynai pamate mane, kuria nors "sparnuota fraze" prisimine skaniai pasijuokia. Dabar ir as kartu kvatoju, bet paauglystej iki asaru su tais "prisiminimais" privarydavo...
Va keletas...
Kai as buvau kokiu metu pusantru ar dvieju (tiksliai mama nepamena) gyvenom kaime, su seneliais. Atejusi kaimyne pasipergyveno kad baigesi cukrus, o vyrui pamirsusi pasakyt, kad nupirktu... dabar bandeliu kepti negalinti. As, kadangi buvau vienintelis vaikas tarp suaugusiu, nuolat snapa patiesus klausydavau kas ka sneka doh.gif ... ir vis "patardavau" kam nereikia doh.gif doh.gif tai ir sakau... "o mes tai cukraus neperkam, is maiso semam..." (seneliai pirkdavo cukraus maisa, ir jis stovedavo sandeliuke, kai reikia - nueni ir pasisemi... tik as to pirkimo momento neuzfiksuodavau).
Sita tai ir vyras "isikando", nuolat teiraujasi: "pirksim jau ar dar is maiso pasisemt galima..."
Arba kitas: kaimynas kerpa avi... (as "draugaudavau" su ju anuku mano amziaus, tad vienas pas kita nuolat atbegdavom), o mes su tuo berniuku abudu spoksom. Avis prispiravo... kaimynas sako rimtu veidu - va, prisirinkit saldainiu vaikai, o tu (kreipesi i mane) pasirink daugiau, seneliams parnesi... o as paziurejus ir sakanti: kam man tie saldainiai, kai musu karves tortu prikepa, ateidama kita krta galiu atnest... blink.gif
Mamytes... parasykit ir savo vaikystes pokstu... ax.gif visi juk vaikais buvom thumbup.gif
Atsakyti
Skirta vasario 16-ajai.
Benui greitai keturi.Grizta is darzelio vakar:
-Mama, siandien pas mus darzely salej buvo Lietuva.................. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Jolyta su tais saldainiais ir tortu gerai pasakei thumbup.gif thumbup.gif hah.gif
Atsakyti
Maniskis vakar koki bajeri suskele biggrin.gif
Kalbejom apie spalvas ir kazkaip isejo kalba apie plaukus.
Sakau : Kokios spalvos tavo plaukai?
Dominykas : Raudoni.
Klausiu : O mano?
Dominykas : Tavo irgi zali blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano krikšto dukra ( 5 m.):
- Nupirk man šitą meškutį... Jis vargšas toks pigus... verysad.gif biggrin.gif

Nu ir kaip nepirkti...
Aš dabar ir vyrui taip sakau thumbup.gif " nupirk man tuos batus ,jie vargšai tokie "pigūs" " mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2005 02 13, 12:40)
Žaidžia su mobiliu... Palaiko prie ausies ,deda į kišenę ir rimtu veidu sako:
- niekas man neskambina... tik Brazauskas.  biggrin.gif

Xixi biggrin.gif superinis sakinys thumbup.gif
Atsakyti
Mokau dukryte taisiklingai kalbėti, lig ir neblogai sekasi kol tėtė iš darbo negryšta. Pasitinka ji ir praneša
- aš šiandien žaidžiau PILEDADA ( Teletabis) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2005 02 17, 17:50)
Mano krikšto dukra ( 5 m.):
- Nupirk man šitą meškutį... Jis vargšas toks pigus...  verysad.gif  biggrin.gif

Nu ir kaip nepirkti...
Aš dabar ir vyrui taip sakau  thumbup.gif  " nupirk man tuos batus ,jie vargšai tokie "pigūs" " mirksiukas.gif

oi,čia tai gera idėja-reiks išbandyt thumbup.gif
bet jau prisijuokiau iš visų tų kalbų.galvoju ir netikiu,kad ir amnoji kada nors panašiai logiką rodys biggrin.gif
Atsakyti
Nu maniskis siandien pripokstavo, galvojo matyt mama mazai darbo turi.
Taigis migdziau saviski, abu gulejom, ir as greiciau uzsnudau nei jis, tai jis susinese is vonios sampunus i lova, ir visus atidarinejo cry.gif , tai paskui, pakele mane ir sako ziek blink.gif
Atsakyti