Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

Arvydas (2 metukai) pabunda iš pietų miego piktas.
-Kur nuotaiką pametei?- klausiu.
Kurį laiką mąsto...
-Čia,- atsako rodydamas į savo pažastį smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 05 rugpjūčio 2005 - 13:10
na ką prisijuokiau iki valios, tai bandysiu atsidėkoti saviškės perliukais:

Mergaitei 2,8 men.

Kalbinu, kad eitų miegučio.Sakau, einam Deimantėle, tavęs lovytėj laukia pagalvytė, kaldrytė, meškutis ir t.t , o ji tokiu pat tonu pratęsia : ir televizorius laukia doh.gif

Tėvelis ant kojos turėjo šašą ir syki užmatė mažoji kaip jis ji lupinėja, kasosi... ji pribėgo ir sako : nu nelukštenk...

Mergaitė po lauką vaikščiodavo su aukle ir ji matomai jai bus prikalbėjusi, tad : sakau ateik Deimute ant rankų, aš tave panešiu , o j i: taigi aš dydele mergaite... (tipo kaip čia dabar atrodys doh.gif )
Arba lipam laiptais, o ji : Mamyte, kaip tu susipažinai su tėčiu? blink.gif Nu galvojau kad nugriūsiu, sakau mokėmės mokykloj toj pačioj, o ji : tau tėvelis darė bučiniūlį (ilgas bučkis)..... o tik vėliau prisiminėm, kad frazė: Mamyte, kaip tu susipažinai su tėčiu? yra iš kavos reklamos....

Važiuojam automobiliu ir jau vakaras, tamsu, Deimantė valgo tokius mažiukus saldainiuku ir kad pradėjo šaukti: daugiau nebekišiu į nosytę, daugiau nebekišiu... tai kaip supratot įsikišo, ačiū dievui, jis aptirpęs iškrito, nes strioko tai buvo....

Arba važiuojam iš kauno ji dar mažesnė kokiu 1,8 metukų buvo mato užraša Maxima sako : maxima, važiuojam toliau , vel užrašas maxima, tai ji tokiu pasipiktinusiu tonu bet su atodusiu taip rimtai : ir vel maxima....

Na daugiau šiam kartui nebepamenu, kai prisiminsiu ar išgirsiu - parašysiu.
Atsakyti
Na musu mazosios vienas is pokstu buvo tas, kad kai mociute plove grindis ir nusisuko mazoji ciupo uz kibiro ir su visu purvinu vandeniu paliejo ant virtuves grindu. Virtuve plauke tikraja to zodziom prasme, o mociute buvo slapia ne tiek nuo vandens kiek nuo prakakto biggrin.gif
Atsakyti
O maniškis 2m10men. neseniai tėvelį sudrausmino : " Žiūrėk kur vairuoji, vaikeli..."
Su vyru dar ilgai kvatojomes ...
Atsakyti
QUOTE(uga @ 2005 03 03, 13:10)
Nusiplove tetis ir sunus rankas. Dabar eikit valgyti, - sakau.
- Nevalgysiu. As prausiausi, prausiausi, visas svarus ir dar sriuba turiu valgyti, - pasipiktino Matas  schmoll.gif

mano dukterėčia beveik 3 metų "įsigijo madą" - jei tik palieti kurią nors jos kūno vietą - smakrą, ausi, plaukus - ji pažiūri tokiu smerkiančiu žvilgsniu ir visa iškina "aš visą dieną ploviau ploviau smakrą/kaklą/palukus, o tu....." ir žinok ką ji nori tuo pasakyti...
o gudri merga. laukėm, kol parduotuvę atidarys, tai ji su mama nuėjo prie tokių visokių laipynių, kopetėlių. grįžo į mašiną, matosi, kad rūpi dar nueiti - patiko. sėdim visi, o tokiu saldžiu lapės balseliu sako "močiute, ten žinok yra tokie laiptukai......einam pasivaikščiot" - tipo močiutei pats tas ir laiptukai ir čiuožyklos, ji mat gerietė palydės iki jų laugh.gif
ir išvis kalba tai, kas jai kalbama, pamokamai pakreipus galvą ramiu tonu - "neimk seneli šito telefono, negalima - subraižysi, sulaužysi....."
Atsakyti
Aš irgi dar apie kakojimą. Dukrytei nebuvo dar dviejų, kai aš dariau Tuperware vakarėlį. Ji tuo metu labai nemėgo rengtis ir ištisas dienas galėdavo lakstyti nuoga. Tai va, vakarėlio įkarštyje kuo ramiausiai atėjo nuoga į svetainę, atsitūpė ir prikakojo ant gindų. blush2.gif blush2.gif blush2.gif Prie visų svečių. Dar kažkuri teta ramino:nestresuok. schmoll.gif
Atsakyti
Na ir aš apie kakojimą parašysiu:) Vieną iš pirmųjų kartų, kai kakutis buvo padarytas į puoduką, aš sakau sūnui - Šaunuolis, tokį didelį kakutį padarei, tikrą dramblį. Nuo tada vaikas, kai sėdi ant puodo, daro dramblį. Kartais jau visas "kvepia", sakau, stokis, padarei jau, o jis man - ne, as diiiiidelį dramblį darau doh.gif ir toliau "kvepia" sau dar kokias 10 minučių g.gif
Atsakyti
O maniškio didžiausia pramoga - užrakinti vonios ar tualeto durys ir užtrenkti. Nori eiti - o durys tai neatsidaro tongue.gif Mes tai jau pripratę, turim pasiruošę pagaliuką, ten yra tokia skylutę, į ją reikia įkišti pagaliuką ir durys atsidaro.
Bet kai močiutei taip pirmą kartą padarė - tai jai buvo šokas blush2.gif
Atsakyti
Mano dukrai dar tik 1 metai ir 2 mėn.
Ji švelniai glosto mano plaukus ir vietoj "ca-ca" sako "ka-ka, ka-ka" biggrin.gif
Atsakyti
Nu maniškė čia savaitgalį kai sušnekėjo, gerai,kad šalia telefono buvau, nes mano mama nesuprato bajerio.
Kalbasi su mano mama ir sako jai
- purptelėjau, pagavau šū... ir suvalgiau blink.gif
Mes su vyru čiut iš klumpių neišvirtom.
Mano mama klausia ar tikrai, dukra sako, ne biški meluoju. Po to mūsų su vyru išraiškas pamačius pasitaisė - nu meluoju, meluoju, gi.
Atsakyti
O maniškis , vakar kad skėlė bajerį. Jam 1,9metų. Sėdėjo ir žiūrėjo televizorių, o ten rodė laidos anonsą, kur maivėsi pana su bikiniu. O jis toks sėdi sau atsipūtęs, koją ant kojos užmetęs ir sako- o pupa! blush2.gif
Atsakyti
Mano panyte dabar 2m.1men.buvom uzvakar sveciuose, pas seima su puse metu vyresne dukrele.Zmones su taisyklem prisilaikantys etiketo.Musiske ,,biski,,isdaigininke,per pietus kusino vis drauge velnius kresti tai kai drauge nepasirase, nes tevai vis ramino,nutare palgyti su burna tiesiai is lekstes,kaip zveriukas.
Jai dabar prasidejo plikinejimo metas, tai karta teciui bemiegant atsisedo pliku uzpakaliuku ant galvos ir pirsteleji, jai buvo labai juokinga,teciui ne.
Ir taip kasdien bajeriukai krenta. doh.gif as jau tempiu savo tolerancijos ribas
Atsakyti