Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

Aš gimdžiau be jokių nuskausminamųjų, bet prieš siuvinėjant tai kažką suleido. Kaip kažkas čia ir rašė, veikia kaip dantų vaistai - greitai ir iš karto, todėl jaučiau, kad siuvinėja, malonumo kaip ir nėra tame, bet skausmo taip pat nejutau.
BET, mieliosios mamytės, koks skirtumas, kai ant krūtinės jau guli taip ilgai lauktas mažiuliukas??? mirksiukas.gif Man tai nustelbtų visus skausmus (jei jie būtų buvę)... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briediene: 08 gegužės 2009 - 15:32
nieko neleido,nors vos vos iplysau,bet ir nepajutau,nes mazyle gulejo jau man ant krutines wub.gif
Atsakyti
man leido ir kerpant ir siunant ax.gif kerpant isvis nieko nejauciau, o siunant tik lengvus bakstelejimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2006 11 26, 14:30)
Norejau paklaust visu jau pagimdziusiu mamyciu-ar suleidzia kokiu nuskausminamuju ar vietinio anestetiko ar kaip ten jis,kai siuva plysimus ar kirpima?Ir jei ne tai ar labai skauda?Gal kam ir kvailas klausimas pasirodys,bet as jau tuoj gimdysiu ir vis galvoju apie tai... blush2.gif

tai turbūt priklauso nuo gydytojo aš paprašiau, o jinai man atsakė, kad tuo prašyti ir nereikia aišku, kad įleisime
Atsakyti
Kadangi pirmas gimdymas baigės narkoze, tai tikrai nieko nejutau, kai siuvo. ax.gif

Antro gimdymo metu plyšo senas randas, tad teko siūti viduje ir išorėje 1 siūlę padarė, tai tada tikrai pirma suleido nuskausminančius ir tik po to, siuvo. Visiškai nieko nejutau. (O kai 5tą dieną traukė tą 1 siūlą, tai tikrai buvo skausminga ir nemalonu..).
Atsakyti
Man siuvo dviejuose vietose,suleido nuskausminamuosius,bet jie nespejo suveikti..todel jausmas nelabai malonus doh.gif
Atsakyti
as plysau lekiose vietose,tai man neleido o apipurske nuskausminamaisiais blink.gif
tai nk nejutau,tik kai timpteledavo siula smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2006 12 21, 22:16)
Žinot, ko nesuprantu, kodėl nesuleidžia nuskausminamųjų prieš kirpdami, nes man atrodo, kad tai turėtų būti bjauresnis reikalas, nei siuvimas po to. Ir dar nesuprantu, kodėl vienos plyšta, o kitas kerpa. Čia kaip yra - vieni gydytojai už kirpimą, kiti prieš, ar tiesiog nespėju įkirpti, dėl to ir suplyšta. Gal kas nors galėtų paaiškinti, nes prieš pirmąkart gimdant labai įdomu darosi... smile.gif

keik esu girdejus kerpa per saremiu skausma todel turetu nesijaust nieko.
as asmeniskai uz kirpima 4u.gif turbut gydytojai mato is anksto ar reikalingas kirpimas ar ne ir kiek girdejau klausia,ar nori plyst ar kad kirptu.mama kai plyso,tai sake nezinojo nuo kurio galo pradet siut,todel manau geriau kai graziai kerpa.
Atsakyti
teik su primu tiek su antru labai daug plysau unsure.gif pirma karta, tai suleido vaaistu bet jie nespejo suveikti, tai skausmesli toks, kad geriau jau buciau anatraa karta gimdyma pati iskentejusi, o antra karta suveike vaistai tai beveik nieko nejutau thumbup.gif na o skausmas siuliu kai praeina vaistu veikimas manau jau atskira tema doh.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 05 20, 15:14)
keik esu girdejus kerpa per saremiu skausma todel turetu nesijaust nieko.
as asmeniskai uz kirpima 4u.gif  turbut gydytojai mato is anksto ar reikalingas kirpimas ar ne ir kiek girdejau klausia,ar nori plyst ar kad kirptu.mama kai plyso,tai sake nezinojo nuo kurio galo pradet siut,todel manau geriau kai graziai kerpa.

as girdejus ne viena nuomone, kad geriau plysti, nes sako atseit geriau gyja kai plysta naturaliai, nors apie savo plysimus tai tyliu ir gyjo labai skaumingai, taigi nezinau kaip yra is tikro g.gif
Atsakyti
o ar cia tiesa(na cia vel is mano nugirdu 4u.gif ) vistiek zinot,kas jau gimdet,kad po kirpimo arba plysimo ten taip istinsta kad iveda kateteri kad galetum nusislapint?
as kazkaip skausmo visai nebijau(kol kas taip atrodo 4u.gif turbut pirmiesiems sarimiams prasidejus kauksiu kaip suo biggrin.gif )bet man tiesiog plaukai siausias nu tu visu proceduru pries ir po gimdymo...
kiek girdejau ir sedet labai sunku kai gija zaizda ir labai skauda...
as jau kazkaip nusiteikus kad neisvengsiu ir as kirpimo(plysimo) ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal gali mane kas nors apsviesti, kur tiksliai plysta? virsuje, apacioje ar visaip buna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(French @ 2009 05 21, 11:39)
Gal gali mane kas nors apsviesti, kur tiksliai plysta? virsuje, apacioje ar visaip buna?  blush2.gif

biggrin.gif apačioje. Ta vieta tarp makšties ir užupakalio. Aišku, iki pat užupakalio retai kada suplyšta. O apie plyšimus viršuje nesu net girdėjus mirksiukas.gif
Atsakyti